|
|
Input Lag Nasıl Test Edilir?
Input lag, ekranda görüntülenmesi gereken zaman ile kontrol cihazının girişinin işlenmesi arasındaki gecikmedir. Oyunlar, özellikle de hızlı tempolu aksiyon oyunları ve rekabetçi çevrimiçi oyunlar için önemli bir faktördür. Input lag yüksekse, hassas kontroller ve hızlı tepkiler sergilemek zorlaşabilir.
Input Lag Testleri
Input lag'i test etmenin birkaç yolu vardır:
Input Lag Test Yöntemleri
Input lag testlerini yaparken aşağıdaki adımları izleyebilirsin:
Input Lag'i Azaltma
Yüksek input lag'i yaşıyorsanız, aşağıdaki ipuçlarını deneyebilirsiniz:
Input lag, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek önemli bir faktördür. Yukarıdaki test yöntemlerini kullanarak input lag'inizi belirleyebilir ve azaltmak için adımlar atabilirsiniz.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 24 Nisan 2010; 13:38:16 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 26 Nisan 2010; 10:24:12 > |
|
İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 28 Mayıs 2011; 15:49:42 > |
İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin
|