Şimdi Ara

Panasonic P42V20E-Toshiba SV685

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Panasonic in plazma oluşu, sd yayın ağırlıklı kullanma ihtimalinden dolayı beni cezbediyor.
    Diğer yandan toshibasv685 modelinin full led teknolojisi olması ve özellikle sayın albani'nin bu panel hakkında olumlu referansları aklımı çeliyor.
    Şu an iki ayrı teknoloji markette de her iki üründede kampanya var.Aralarında sadece 100 TL fiyat farkı var.
    Panasonic 2900 TL
    Toshiba 3000 TL
    Yaklaşık 1 hafta sürem var karar verebilmek için. Önerilerinizi bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler......

• +1

Vay, tam da bizim arayip da cevabini bulamadigimiz soru..
    Esimle beraber aylardir Panel TV bakiyoruz; ama hala karar veremedik.
    Teknoloji marketlerde satilan raflar dolusu her televizyona baktikca insanin kafasi daha da karisiyor; resmen kafayi yiyecek duruma geldik.

Arkadasin da dedigi gibi, Plasma'nin dogal görüntüsüne karsilik LCD lerin sundugu canli görüntüler aklimizi celiyor.

Adeta bir ak sakalin cikip da "Evladim aradiginiz TV bu!" diye bize yol göstermesini bekliyoruz.

Yardiiiim!

• +1 de benden.

sayın albani bu konuya bir aciklik getirir umarım. yani bu konuyu görmesem bir benzeri baslik acip ben sormayi düsünüyordum kendisine (50v20 ve 46sv685 icin)

benim icin kullanım sekli digiturk + wd-tv + ps3 + pc(hdmi) seklinde.

agirlik digiturk kullanimi olacak ama acikcasi ben hd tarafinda cok daha iyi bir performans görmek istiyorum, cünkü digiturk'u daha cok bilgi edinme amacli (haber, diger oturum vb programlari) icin kullanirken wd-tv ile film keyfi amacliyorum. ayni sekilde ps3+pc de de performans kaybi yasamak istemiyorum, belki ilerde bunlari bir avr üzerinden tv'ye baglamak da sözkonusu olabilir. sayin albani'den ve forumdaki diger bazi yazilarindan okuyup anlayabildigim:
    - her ikisinde de ps3+pc sorunu yasamayacagim,
    - sv685 ile film keyfinin bir parca önde oldugu,
    - sd'de ise 50v20'nin daha iyi oldugu seklinde.
    özetle bunlar overall'da basa bas gidiyorlar gibi

bir baska nokta ise toshiba'nin 2011 yilinda gelecek ürünlerinin sv685'e kiyasla nasil olacaklari konusu. bu konuda henüz söylenebilecek pekbir şey yok anladigim kadariyla ama bu kadar beklemisken belki bunun icin biraz daha beklenebilir?

• bence tercih 46 sv 685 olmalı hem 46 '' hem full led olması ayrıca best buy kampanyasında aynı televizyon 2.700,00 tl / 10 taksit linkte aşağıda

http://www.bestbuy.com.tr/pages.aspx/best-buy-guncel-brosur
  • Yaklaşık 1 ay önce Pany i satın aldım ve şimdi keyfini çıkarıyorum.Cihazla beraber hd box ta satın almayı düşünüyordum ama dahili hd rceiver ı olması beni fazlasıyla memnun etti.Dünde eski receiver ımı devre dışı bırakıp panelin hd receiverını kullanmaya başladım.Açıkçası beklentilerimin üzerinde bir görüntü kalitesi var.Henüz dijital bir pltforma üye değilim ama yakında geçmeyi düşünüyorum.
    Bu arada cihazın dvb-s,dvb-c,dvb-t destekli receiver i oluşu+cı modül destekli oluşu da cabası...
    Açıkçası adamlar (alın teknolojinin nimetlerini tepe tepe kullanın) demişler.
    Henüz panelin ince ayarlarını yapamadım ama sd yayınları normal modda,filmleri sinema modunda zevkle izlyorum.Panelin siyah performansı kusursuz diyebilirim.
    Syn albani' ye sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim.O'nun tavsiyesi olan iki panelden birini satın aldım.Diğeri de tosh sv685 ti.İki paneli de çıplak gözle görerek tercihimi bundan yana kullandım.
    İlginç te bir olay oldu satın alma esnasında;
    Bimex te tosh kampanyalı 2999 TL idi.Forum avm de bir üst katta Satürn mağazasında aynı panel 5900 TL fiyat ile satıştaydı.Mağaza personellerine tosh paneli sordum tavsiye etmediler.Hem sadece teşhir ürününün olduğunu söylediler.Bende teşhir indirimi yaparlarsa satın almayı düşündüğümü söyledim.Mağazadan yetkili bir kişi çağırdılar.Gelen kişi de fazla bir indirimin söz konusu olmadığını söyledi.Bende kendilerine istesem bu cihazda bana en az 2900 TL indirim yaptırabileceğimi söyledim.(Satürnün düşük fiyat garantisi sebebi ile). Böyle bir durumun sözkonusu olamayacağını belirtip sebebini sordular.Bende bir alt kata inin Bimex te panelin sıfırını 2999 TLe satıyorlar, siz burada insanları saf yerine koyuyorsunuz dedim.
    Cevaben hemen ilgileneceklerini bildirdiler.Bende yemek arası verdim ve yaklaşık yarım saat sonra tekrar Satürn e girdiğimde ne panel yerindeydi ne de görüştüğüm mağaza yetkilileri
    Aslında benim amacım Tosh paneli satın almak değildi.Sadece aynı meslekte olmamdan dolayı müşteri memnuniyeti ilkelerine ne kadar bağlı olduklarını test etmek istedim ve o yetkililere kocaman bir 0 veriyorum.
    Sonuç olarak Pany paneli merak eden arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.Yaşadığım tek pişmanlık ise daha büyük bir ebatını satın almamış olmamdır
    İyi forumlar...

• hocam bu panasonic V serisinin , G serisinden göze görünür farkı nedir , eminim ikisini de inceleyerek V de karar kılmışsınızdır.

dün 46G için gittim , bulamadım .
    50G mi acaba dedim.
    ordan da 50V ye gözüm kaydı.
    46G ile 50V arasında 1000 tl fark vardı. cesaret edemedim .
  • sn. imp@ct hayırlı olsun, ben de sn. albani'nin yazılarından etkilenerek 46SV685 icin niyetlenmistim fakat paneli kanli canli görmek nasip olamadan bir teknosa'da gördügüm Panasonic V20 serisi beni cezbetmisti, daha sonra SV serisini gördügümde ise acikcasi kozmetik unsurlar panel hakkindaki düsüncelerim üzerinde biraz negatif etki yapti (sn. albani'nin üzerine basa basa bu kozmetik unsurlarin kendi gözünde 5 para etmedigini belirttigini biliyorum ama biz o derece profesyonel gözle bakamiyoruz neticede, ürün tercihimi belirlemiyor elbette, ama ayni kriterlerde benzer performans gösteriyorsa kozmetik olani tercih ederim herhalde diye düsünüyorum)

daha sonra ise yine bu forumda, plazma'lar icin söylenegelen yanma, güc tüketimi, rodaj(i) islemleri gibi konularda 2010 serisi plasmalarda -reklami yapilanin aksine- pek fazla yol katedilmemis olmasini okumam tekrar SV'ye yönelmeme neden oldu, tabi bu arada -pek aceleci de olmadigim icin- 2 ay kadar zaman gecti,

simdi ise ortada tek tük kalan ve fiyati iyice düsen SV'lerden bir tanesini de ben mi alayim, yoksa 50V20'ye mi yöneleyim, veya bir süre daha bekleyip 2011'de cikacak ürünlerin boy göstermesini mi bekleyim secenekleri arasinda kaldim.

sonucta gördügüm kadariyla SV/VL/SL olsun, V20 olsun alanlar hallerinden oldukca memnun.. selamlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Panasonic TX-L37E30E inceleme.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.