Şimdi Ara

Philips 9705 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
7.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yakut

Piyasadaki en iyi ürüne bakmışsın. Biri 40C8000 diğeri 40PFL9705

• Merhaba arkadaşlar bende bikaç tv hakkında izlenmlerimi yazmak istiyorum... bugün 46pfl 9705i denedim ardından samsun 40c8000 ve panasonic 3de..sanırım philips aldığı ödülün farkını gözüme soktu(: en sağlam 3D işlemci.. panasonic ise plazmanın farkını kullanmış görüntü süperdi ,samsung ise 3de görüntüde bile futbol sahasındaki yeşili metalic yeşil yaparak farkını belli etti,c8000 ayrıca 3d yayında aşırı titriyor;sanırım 3d 50hz taranıyor tvlerde..aynı demodaki 3d performanslarına gelince philips 0 pürüzle öne çıkıyor eksi tarafı ise tvdeki parlak panel...panasonic yine harekette sorunsuzdu,renkler doğal fakat gözlük hiç rahat değil 5dk içinde 3 kez çıkarıp taktım..son olarak LG lx6500 3d berbat(: ama led tv alcam derseniz düşünlebilir..
    philips en pahalısı ama ucuzlucaktır diye düşünüyorum..

saygılaımla..
  • Evet arkadaşlar 9705'ler geldi fakat cok pahalı 40" olanı 5 milyardan başlıyor , acayip şekilde taktım bu tv'ye alacağım sanırım ama öncelikle büyük marketlerin birinde incelemek istiyorum , Avforums'da yorumlar var mükemmel bir panel Sharp uv2a panel kullanıyor alanlar cok memnun görüntü kalitesi cok üst düzey , forumdan alan arkadaş olursa mutlaka inceleme yapmasını isterim
    bunlar biryana gözlüklerin insan sağlığına olan olumsuz etkileri (epilepsi ye etkileri , v.b.) devamlı ortya çıkarken, eviçindeki sosyal bağları iyice zayıflatan bir ortamı neden isterler anlamakta güçlük çekiyorum

Orijinalden alıntı: F_B

neden 3d televizyonlara bu kadartalep var anlayamıyorum.
    teknoloji çıkmadan eskidi. Philips gözlüksüz izlenebilen 3d televizyon prototipini tanıttı. 1 yıl içinde gözlük tarih olacak gibi duruyor.
    bunlar biryana gözlüklerin insan sağlığına olan olumsuz etkileri (epilepsi ye etkileri , v.b.) devamlı ortya çıkarken, eviçindeki sosyal bağları iyice zayıflatan bir ortamı neden isterler anlamakta güçlük çekiyorum

Tüketicinin kullanabileceği gözlüksüz tv'ler 3-5 yıl sonra diyorlar..Zaten neredeyse 5 yılda bir tv'ler değiştiriliyor..
    Bence başka sebebi yok. Çünkü TR'de 3d yayın yok.

3DTV teknolojisi yurt dışında tv yayınlarında çok eleştiriliyor. İyi değil diye fakat genelde Bluray ve Ps3 te çok başarılı bulunuyor. Hatta çoğu inceleme yapan yazar "3D yi oyun için çıkarmışlar herhalde" diyorlar.

günde 30 dakika 3D olarak Ps3te oyun oynamanın çok sorun olacağını zannetmiyorum sağlık açısındanda...

Şunuda unutmayın kullandığımız her elektronik aletin insan sağlığına yan etkisi var. Medyanın dolduruşuna gelmemek lazım. TV, bilgisayarda gözleri bozuyor mesela. Cep telefonu beyne zarar diyolar, daha örnekler çoğaltılır.

Bu arada beyler Konuyu açtığımda Philips 9705 alıcaktık fakat sonradan Samsung C8000 de karar kıldık. Hayırlısı artık. 2 ay daha var tabi TVnin keyfini çıkartmama.
    40PFL9705K olanda ilave olarak dahili HD Uydu alıcı var.

Orijinalden alıntı: III.ABDÜLHAMİD

Sebebi çok basit aslında arkadaşım.
    Eve misafir geldiğinde veya arkadaşlarıyla sohbet Tv sohbeti ederken, "Benim TV 3d ve Led, ..... TL'ye aldım" diyecekler.
    Bence başka sebebi yok. Çünkü TR'de 3d yayın yok.

BEN ŞAHSEN BU DUYGUYLA ALMADIM!..
  • philips 9705 i dün akşam gördüm.8605 modeli ile yanyana idiler.9705 in ekranı parlak değil aksine mat anticontrast idi yani parlamıyordu.ama pfl8605 parlak ekranlı idi reyondaki tüm ışığı yansıtıyordu.ancak renkler daha canlı daha parlaktı.9705 te ise bir dogallık vardı.ekran çerçevesinin mat alüminyum olması hoş ama 8605 in parlak piyano siyahıda çok şık duruyordu. ve benim için çok önemli olan tv menüsü 9705 te çok daha kompleksti. karar vermek zor sony 46hx900 mü yoksa philips 46pfl9705 mi? heralde sonucu salonda nasıl duracağına bakarak hanım karar verecek

Orijinalden alıntı: pompafl

philips 9705 i dün akşam gördüm.8605 modeli ile yanyana idiler.9705 in ekranı parlak değil aksine mat anticontrast idi yani parlamıyordu.ama pfl8605 parlak ekranlı idi reyondaki tüm ışığı yansıtıyordu.ancak renkler daha canlı daha parlaktı.9705 te ise bir dogallık vardı.ekran çerçevesinin mat alüminyum olması hoş ama 8605 in parlak piyano siyahıda çok şık duruyordu. ve benim için çok önemli olan tv menüsü 9705 te çok daha kompleksti. karar vermek zor sony 46hx900 mü yoksa philips 46pfl9705 mi? heralde sonucu salonda nasıl duracağına bakarak hanım karar verecek

hocam 9705 al 2010 yılının en iyi lcd led tv'si secildi , görüntü kalitesi muhteşem bende 9705 alacağım hx 800'ü inceledim ama philips'in 9 serisi daha iyi

• slm 46" 9705 i peşin 5800 e buldum daha ucuza bulan varmı?

Orijinalden alıntı: betim

slm 46" 9705 i peşin 5800 e buldum daha ucuza bulan varmı?

o bulduğun yerde 40" olanı ne kadar hocam

bende ağırlık sony den yana olacak gibi. Özellik olarak aşagı yukarı aynılar ama altındaki hoparlörlü metal stand ile sony daha güzel geldi gözüme yani kapalıykende güzel bence

arkadaşım görüntüye bak lcd alırken stnadına filan bakıpda aldanma

Orijinalden alıntı: yakut

Philips 9705 için BOSCH Bayilerine bakmanızı ve pazarlıkla fiyat almanızı öneririm. Sonuçlar şaşırtıcı olabilir...

Philips Türkiye Tic. A.Ş. garantisinde ürünler mi? Yoksa paralel ithalat 46PFL9705K/02 yani UK serisi olan mı?
  • 46 inch 9705 modeli hepsiburadada 5799 tl 12 ay taksitle satılıyor. hediyesi olan 3D gözlükleri almayınca tabi. hediyeli satılan ürünler pek kullanışlı değil gibi geldi bana. ben hediyesiz olarak almayı düşünüyorum.
    teknosada 2 adet gözlük dvd player ve ev sinema sistemi ayrıca transmitter ile birlikte 6500 tl fiyatı var. bu hediyelere değer mi şu an için?

bulunduğum şehirdeki philips servisiyle görüştüm. ücretsiz kurulumunu yapacaklarını ve garantili olduğunu söyledi.

sizin tavsiyeleriniz nedir?

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

bende ağırlık sony den yana olacak gibi. Özellik olarak aşagı yukarı aynılar ama altındaki hoparlörlü metal stand ile sony daha güzel geldi gözüme yani kapalıykende güzel bence

arkadaşım görüntüye bak lcd alırken stnadına filan bakıpda aldanma

Ben burada belirtmemişim.sony 46hx800 değil 46hx900 almaya karar verdim. Özellik bakımından philipsten kalır yanı yok ayrıcada çok güzel bence
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.