Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
25
Favori
83.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Digiturkplay yada beIN connect uygulamaları yüklenebiliyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün mediamarkt'a gittim ve youtube'dan indirip usb belleğe attığım 4k mkv ve mp4 uzantılı videoları philips 8602'de oynatmak istedim. Mkv'yi ite kaka oynattı ama ses yoktu. Mp4'ü sesli olarak akıcı oynattı. Şöyle diyeyim, LG 55EG9A7V OLED FullHD TV'den, Samsung MU8000'den görüntüsü daha kötü geldi gözüme. Hatta Vestel 4K UD8900'den bile videoyu oynattığımda, 8602'ye göre bariz bir kalite düşüklüğü göremedim. Menüleri yavaş, vestel menü hızında geri kalmıyordu mesela. Kumandası zaten facia. Ben 8602 modelini beğenemedim.

    Dediğim gibi, sadece flashımdaki mkv ve mp4 videolarını oynatmasına göre bu yorumu yapıyorum. Amblight olayı çok güzel ama bu tv bana hitap etmiyor.

    Düşünenler,mutlaka ama mutlaka bir teknoloji mağazasına gidip, "bir tv'den beklentileri ne ise" ona göre deneyerek, test ederek alsınlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: neverktulu

    Bugün mediamarkt'a gittim ve youtube'dan indirip usb belleğe attığım 4k mkv ve mp4 uzantılı videoları philips 8602'de oynatmak istedim. Mkv'yi ite kaka oynattı ama ses yoktu. Mp4'ü sesli olarak akıcı oynattı. Şöyle diyeyim, LG 55EG9A7V OLED FullHD TV'den, Samsung MU8000'den görüntüsü daha kötü geldi gözüme. Hatta Vestel 4K UD8900'den bile videoyu oynattığımda, 8602'ye göre bariz bir kalite düşüklüğü göremedim. Menüleri yavaş, vestel menü hızında geri kalmıyordu mesela. Kumandası zaten facia. Ben 8602 modelini beğenemedim.

    Dediğim gibi, sadece flashımdaki mkv ve mp4 videolarını oynatmasına göre bu yorumu yapıyorum. Amblight olayı çok güzel ama bu tv bana hitap etmiyor.

    Düşünenler,mutlaka ama mutlaka bir teknoloji mağazasına gidip, "bir tv'den beklentileri ne ise" ona göre deneyerek, test ederek alsınlar.



    Daha önce de yazdım, bir daha ekleyim. Kendi playeri i oynatmada bazı dosyalarda sıkıntı olup, aynı dosyayı daha sonra denersen bu sefer açabiliyor. Bir stabilite sorunu var gibi güncellemelerle bu düzelebilir.

    Ama kodi sorunsuz açıyor dosyaları tık demeden.

    TV lerde işletim sistemlerine bakarsanız uzak durulacak

    1- Tizen ( gelmiş geçmiş en sorunlu işletim sistemi olduğu söyleniyor BUG içinde yüzdüğü hakkında ciddi yazılar var)
    2-Android ( Telefon ve tabletler için daha yeni yeni oturmaya çalışırken TV ye android i koymak hangi akla hizmet onu anlamadım. Madem koydun şuna 4GB ram koy bari birşeye benzesin)


    Kim ne derse desin en adam gibi tv işletim sistemi WEBOS ile LG. Tekrar açık kaynağa çevirmişler diğer firmalarda kullanabilsin diye. Umarım bundan sonra kendi sistemini oluşturamayan TV firmaları WEBOS ile devam eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 26 Mart 2018; 0:21:41 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: frostburn

    Digiturkplay yada beIN connect uygulamaları yüklenebiliyor mu?

    Android TV nin marketinde yok. APK olarak yüklenebilir mi denemedim.

    Ama google chrome yükleniyor, bir şekilde onunla web arayüzüne giripte çalışırmı onu denemek lazım.
  • Dün bu tv'yi teknosadan 4500'e aldık.aslında 7502e niyetliydim ancak fiyat farkı çok az olunca bundan aldık. Gelince artılarını eksilerini yazmaya çalışırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazin kumandasi neden sevilmiyor anlamadim, ben sevdim kumandayi. Onceki smart tvlerde (philips ve samsung) pek kullanmiyordum smart ozelliklerini, o yuzden mi bana oyle geldi acaba?



    Televizyonun saga sola cevrilememesi hosuma gitmedi, cok ihtiyacim yok ancak daha once kullandigim philipste bunu seviyordum.



    Perfect motioni simdilik minimuma aldim, tamamen kapatmayi da deneyecem. Gercekten cok basarisiz bu yazilimlari.



    Bu arada burada guzel bir ayar listesi olusturabilirsek hos olur.



    Simdilik televizyondan fazlasiyla memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cause_of_death C kullanıcısına yanıt
    Hocam bu model ile Samsung mu9000i karsilastirsaniz hangisi iyi sizce goruntu olarak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Periah

    Hocam bu model ile Samsung mu9000i karsilastirsaniz hangisi iyi sizce goruntu olarak ?

    Bilmiyorum dostum, tavsiye konusunda bahsetmiştim ben teknosada incelerken. Samsung mu9000'de kaliteli, 4k bir yayın dönüyordu. Philips'te ise saçma sapan birşey dönüyordu, bu yüzden mi bilemiyorum mu9000 görüntüsü biraz daha keskin gelmişti gözüme. Philips'i beğenince daha sonra usb stickten maç açtırarak inceledim. Aradaki fiyat farkı (400 TL civarı mu9000 daha pahalıydı ben alırken), Ambilight ve Qled sebebiyle bu ürünü tercih ettim. Ambilight'a alışan birisi için sonrasında Ambilightsız televizyon biraz eksik geliyor

    Diğer konudaki tartışmanız da gereksiz. Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil, birisi Samsungu beğenir diğeri Philips'i zorlamayın bu kadar. Ayrıca Philips'in de kullandığı panelin Samsung olması tartışmayı iyice gereksiz kılıyor, Samsung panele sahip iki cihazı karşılaştırıp canınızı sıkıyorsunuz boşuna. İyi panel yapmışlar işte, ellerine sağlık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 26 Mart 2018; 19:45:28 >




  • Periah kullanıcısına yanıt
    Hocam bu modelin samsung'taki karşılığı mu9000 değil sanırım. bu model qled, samsung'taki qled modeller buna göre baya pahalı. Teknosadaki arkadaşlar İki tv'de de aynı görüntüyü açtı i. Bana Philips daha iyi geldi. Bu arada Afyon ikbal teknosadaki mustafa bey ve diğer arkadaşlara buradan da teşekkür ediyorum. çok yardımcı oldular.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips 55pus8602 fiyatı vatanda 4500 TL'den 4999 TL yükseldi.
  • DbA kullanıcısına yanıt
    Hafta sonları düşüyor genelde.

    Bazen de akşam 22:00 ile sabah 06:00'ya kadar indirim olabiliyor.
  • Arkadaşlar benim TV de cumartesi kuruldu. Pek kurcalama şansım olmadı ama Android 7 güncellemesi vardı, onu yaptım. Menülerde herhangi bir takılma, yavaşlık yok. İçerisinde bulunan uydu alıcısında her Philips TV'de olduğu gibi kanal geçişleri yavaş (1-1,5 sn). İndirdiğim 4K test videosunda herhangi bir takılma olmadı. Konsol veya oyun bilgisayarı olmadığı için oyun deneme şansım yok ama istediğiniz bir şey varsa test etmeye çalışırım. Ayrıca ambilight ve philips Hue led ampuller ile uyumu çok iyi, kısa bir video çektim;




  • h.cagil H kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    İkbaldeki teknosada samsungun hangi modelleri ile kıyaslama yapabildiniz?
    Azonce telefon açtıgımda mu9000 teşhirde yok gibi birşey anladım.Ama telefondaki arkadaşın sesi çok az geliyordu...
  • n1ghtfall kullanıcısına yanıt
    Çok güzel olmuş hayırlı olsun güle güle kullanın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dhappyb D kullanıcısına yanıt
    Hocam belki kalmamıştır ben baktığımdan beri. Mu 9000 5000 liranın üzerindeydi o gün bakarken biz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenai

    Çok güzel olmuş hayırlı olsun güle güle kullanın.

    Teşekkür ederim
  • Bende uzun zamandır TV araştırması yapıyordum. Bu televizyonda karar verdim. İndirimi bekleyip alacağım. Aldıktan sonra paylaşırım burdan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n1ghtfall

    Arkadaşlar benim TV de cumartesi kuruldu. Pek kurcalama şansım olmadı ama Android 7 güncellemesi vardı, onu yaptım. Menülerde herhangi bir takılma, yavaşlık yok. İçerisinde bulunan uydu alıcısında her Philips TV'de olduğu gibi kanal geçişleri yavaş (1-1,5 sn). İndirdiğim 4K test videosunda herhangi bir takılma olmadı. Konsol veya oyun bilgisayarı olmadığı için oyun deneme şansım yok ama istediğiniz bir şey varsa test etmeye çalışırım. Ayrıca ambilight ve philips Hue led ampuller ile uyumu çok iyi, kısa bir video çektim;




    dün tesadüfen izledim , video sana mı aitmiş

    güzel görünüyor




  • ben birşeyi anlamadım yalnız bu tv hakkında heryerde 1100 nitt deniyor ancak resmi sitesinde 700 nit yazıyor
    https://www.philips.co.uk/c-p/55PUS8602_05/8600-series-4k-quantum-dot-led-tv-powered-by-android-tv-with-ambilight-3-sided-and-p5-perfect-picture-engine/specifications
    https://www.displayspecifications.com/en/model/c919df9

    edit : bu makalede qled teknolojisiyle panel 1100nite çıkartılmıştır deniyor (https://www.philips.de/a-w/about/news/archive/standard/news/consumerlifestyle/20170831-philips-8602-quantum-dot.html )


    hangisi doğru?

    2.sorum tv'de hdrplus var denmiş , hdrplus nedir ve hdr10 ile ne farkı var, hdr10 formatlarını destekliyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostburn -- 28 Mart 2018; 12:25:22 >




  • Merhaba,

    Geçtiğimiz cumartesi günü Vatan Bilgisayardan TV lerde yüzde 10 indirim ile şubeden 4500 TL ye satın aldım.

    Sony XE9005 6000 TL - XE9305-9405 8000 TL , Samsung QE55Q7F 7000 TL, LG OLED 7000-8000 TL civarında civarında idi. Bu fiyatlarda bütçem buna uygun olduğu için bu modeli seçtim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.