Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.036
Cevap
25
Favori
82.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • askiseven A kullanıcısına yanıt
    hocam vatan bilgisayar gece indirimi yapıyor 2 gün üst üste yaptı 4500 geliyor
  • Ben de bu TV yi alma niyetim ancak henüz canlı inceleme fırsatım olmadı.
    Televizyonu kullanan arkadaşlar; TV nin uydu yayın performansı nasıl. Ulusal kanallarda görüntü kalitesi ve kanal geçiş hızı ne durumda?
    Bu konuda kısa bir video paylaşabilirseniz sevinirim.
  • Tv paketinin içinde duvara askı aparatı çıkıyır mu?

    4000₺ olsa bir de 12 taksit. İşte o zaman balla kaymak olur.😀

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rain_man

    Ben de bu TV yi alma niyetim ancak henüz canlı inceleme fırsatım olmadı.
    Televizyonu kullanan arkadaşlar; TV nin uydu yayın performansı nasıl. Ulusal kanallarda görüntü kalitesi ve kanal geçiş hızı ne durumda?
    Bu konuda kısa bir video paylaşabilirseniz sevinirim.


    Tv ye sahip olan biri olarak söyleyim. Bir tane harici uydu alıcısı alıp kullanman ruh ve sinir sağlığın için daha iyi olacaktır. Kumandasi rahatsız devamlı kullanmak için. En temizi ve sağlıklısı sadece cihazlar arası geçiş yapmak için mümkün olduğunca az kullanmak.






    @saktass
    Tv kutusunda duvara montaj kiti çıkmıyor. Sadece soundbar i duvara tutturabileceğiniz plastik 2 aparat çıkıyor.
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    PC / PS4'de gecikme hissettiniz mi ?
  • edit...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 22 Mart 2018; 21:31:54 >
  • Bugün vatanda denk geldim bu modele. Teşhir tv'nin tam çerçevesine dokunacaktım, satıcı arkadaş "aman abi sıcaktır" dedi gülümseyerek. Şaka yapıyor sandım. Ciddiymiş. Tv'nin çerçevesi alev gibi yanıyordu resmen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neverktulu kullanıcısına yanıt
    Bütün gün açık vaziyette o TV'ler, normal bence bu durumda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 23 Mart 2018; 12:40:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

    PC / PS4'de gecikme hissettiniz mi ?

    Valla ben hardcore oyuncu değilim. Yani keyif almak için giriyorum oyuna, rekabet için değil onun için hayatta dikkat etmedim inpug lag olayına yada geçikme olayına. Yalnız şunu yaparım oyuna gireceğim zaman tv den oyun modunu açarım. Onun için ben oynarken herhangi birşey hisettemdim.

    Şunu da ekleyim PUS8102 modelinde 35MS İnput Lag varmış. Bu tv ile 8602 nin donanım hemen hemen aynı olmakla birlikte 8602 bazı teknik detaylarda + olarak 1-2 tık yukarda.

    https://www.displayspecifications.com/en/comparison/3d26302f7 karşılaştırma burada.
  • Philips musteri hizmetleri sıkıntılı gibi görünüyor.

    Karar veremedim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

    Philips musteri hizmetleri sıkıntılı gibi görünüyor.

    Karar veremedim

    2 kere tv hakkında teknik bir konu için aradım, her seferinde yardımcı olmaya çalıştılar. Ben bir sıkıntı görmedim.
  • Arkadaslar fiyat tekrar 4500 tl. Bi fiyat bandinda en iyi secenek bumudur ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Extralarge

    Arkadaslar fiyat tekrar 4500 tl. Bi fiyat bandinda en iyi secenek bumudur ?

    Bence kesinlikle budur. Ki ben bu tercihi tv 5000 tl iken yaptim, 5000 tl icin de alinabilecek en iyi tv oldugunu dusunuyorum. Gidin magazada kendiniz inceleyip karsilastirin .



    Ben de ancak bugun baslayabildim kullanmaya, herhangi bir sorunu varsa da henuz farkinda degilim. Goruntu, ambilight ve ozellikle ses fazlasiyla basarili su ana kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirlisi olsun hocam. Isinma sorunu varmi arkadaş ondan bahsetmişti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Extralarge

    Hayirlisi olsun hocam. Isinma sorunu varmi arkadaş ondan bahsetmişti

    Tesekkurler Urunun cerceveleri 6 ve 7 serisinden farkli, muhtemelen malzeme farkindan yuzeye iletiyor sicakligi. Magazada incelerken diger philipsler cok sicak degilken bu arkadasin cerceveleri oldukca sicakti. Ben performansa bir etkisi olmadigini dusunerek pek umursamadim, zaten olagandisi bir durum olmadigi surece o kadad saat televizyonun acik olacagi gun sayili.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende vatandan gece kampanyası ile aldım ama kurulum yapılmadı kutusu öyle bekliyor şu an. Bugün Teknosa da ürünü inceledim görmemiştim çünkü benim baktığım modelde sıcaktı panelin ust kısmı özellikle alt kısımları normal gibiydi elemana sordum neden böyle diye her TV nin farklı bölgelerinde ısınma olabildiği ni söyledi başka bir kaç TV'ye dokundum Samsung LG falan ısınma bölgeleri farklı gibiydi gerçekten ancak çok acelem vardı yarın gidip bı daha bakacam çokta anlayamadım. bilen biri varsa açıklama sini yapsa güzel olur. TV nin tipini çok beğendim düğün arifesindeym 50 pus 6262 aldım 1 ay önce bana gayet guzel geliyor o da ama iki Philips riskli mi olur gibi kaygılarım var. Bı de kutunun üst bandı hic açılmamış gibi duruyor herhangi bir bant izi falan yok bu ürünün teşhir ya da iade olmadığını anlamak için yeterli midir? Gerçi Teknosa da ki eleman bu modelin TR ye 1aydr verildiğini söyledi çok teşhir iade olasılığı yüksek olmaz öyleyse ama bilemiyorum. Kutuda da ufak tefek çizikler kutinun sağ alt köşesinde de az birşey ezilme mevcut teslim aldım dün ama sizce bı sıkıntı olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Teknosa da ürünü aldığımı zaten söylemedim 5500 e satıyorlardi. Teknosa celle hattı tasirsan 200 daha indirim falan diyordu. Sonra neyse kalsın falan deyince eleman kasya gitti beni de götürdi abi 4500 e bırakabiliriz dedi TV yi.bilmiyorm belki biraz daha inmesini istesem iner miydi? Bu TV yi almak isteyenlerin bilgisine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 10 gündür TV yi kullanıyorum, ben ilk kez 4K TV kullanıyorum, mu9000 veya diğer muadil TV'lere göre karşılaştırma yapamam ama bence TV 'nin ses performansı, görüntü kalitesi ve amblight tek kelime ile muazzam, siyah bölgeleri çok iyi karartıyor, orada bir ışık var kesinlikle diyemiyorsunuz. 10 bit ve 100 hz akıcılıkta problem yok, işletim sistemine gelirsek klasik Android nasılsa oda böyle, arada bir de olsa hıçkırma yapabiliyor, bir webos vs akıcılığı beklemeyin, ama kullanılmıyor leş demiyorsunuz işinizi görüyor, gereksiz uygulamaları kaldırarak daha da rahatlatabilirsiniz. WİFİ si 5GHZ AC, performansı çok iyi, kumanda biraz kalın ve ağar, konsol ve PC performansı mükemmel, uydu kullanmıyorum, kanal geçişleri vs nasıl bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhosain M kullanıcısına yanıt
    Bir philipsten vazgececekseniz 6262'den vazgecin bundan degil



    Benim aldigim kutuda da bir yerinde hasar vardi, bu yuzden servise kurdurdum. Koselerinde oldukca kalin kopukler var, kutuda cok agir bir hasar olmadigi surece hasar gormesi zor. Siz yine de servise kurdurtun bir sorun cikarsa ona gore gerekeni yaptirirlar.

    Bu arada almayi dusunenler varsa teknosada da su anda 4500 tl, internetten alip magaza teslimati secerseniz %5 de hediye ceki veriyorlarmis.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 25 Mart 2018; 9:16:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynama niyetindekilere için birkaç kelam edeyim.

    En sonunda AC origins i bitirip eldeki Wolfenstein 2 ye giriş yapayım dedim.

    FPS oyunlarda ekran büyük olunca birde 2-3 metreden uzak değilseniz tv ye işiniz çok zor. Ekrandaki birçok şeyi kaçıyor göremiyorsunuz. Tv ile alakalı sorun değil bu.

    Ben odadaki ses sistemini bir onceki 47" lik tv me göre ayarladım. Yani arka sağ ve sol uydu hop. lar odanın ortası denebilecek bir yerde duvarda. E tv değişti, 47" ten 55" e çıktı. Sesi düzgün gelebilmesi için koltuğu eski yerine çekiyorum. Dev gibi görüntünün önünde ufak şekilde kalıyorum. Yani ekranın kenarındaki göstergeyi görmek için hafif kafayı çevirmem gerekiyor böyle olunca da birçok şeyi kaçırıyorum.

    Misal hayatta yapmayacağım şeyi yaptım dün. FPS oyunlarda iyiyimdir en kötü normalde oynarım mümkünse daha üst zorluklarda. Dün ilk defa "Can I play Daddy" zorluğunda oynadım bir yeri 8 kere ölünce (şu şehre gelip binanın çatısında diğerleri helikopterle kaçmaya çalışırken düsmanı oyalama sahnesi).

    Yok arkadaş ekranda ne olup bitiryor yetişemedim. Ortaya odaklıyorsun kendini sağı solu kaçırıyorsun. Bildiğin dövüşmeyi bilemeyi boşa yumruk savuranlar gibi.

    Uzun lafın kısası;

    TV yi koyacağınız oda büyük değilse birde ben oyun oynarım bunda devamlı derseniz işiniz zor size söyleyim. Rahat 3 metreden uzağa geçmeniz lazım oyun yada film izlerken. Hatta mümkünse daha geriye.


    Bundan sonrasını ben 2 senede bir tv değiştiriyorum diyenler okumasın.

    Ek olarak 4K alın diye ısrar edenler kızacaklar ama tarafsız bir şekilde bir kez daha yazayım.

    *Uyduda 4K trt var ücretsiz. O da hakkını veremiyor.
    *Oyunlarda çok sağlam bir sisteminiz yoksa 4K oyun oynamanız hayal. Ac origins i 2K açtım 40fps aldım fanları bağırtmadan sevindim. RX580 var ekran kartı.
    *4K filmler normal Bluray fimlerden sonra çıkıyor. Misal Bügün bir filmin 1080P DTS hali düşmüş. 4K versiyon blurayının piyasaya çıkmasına 2 hafta var.Birilerinin bunu işleyip sizin kullanabileceğiniz formata cevirmeside 3-5 gün sürer. Çok beklediğiniz bir filmse millet izledikten sonra masada filmin konusunu tartışırken sizin masayı terk etmeniz gerekecek. Yanı milletin tadını kaçırıp konuyu değişirtmeniz gerekecek. Ayrıca filmlerin boyutları baya yüksek. Netflix 4K sı var dersen de bağlantın iyi olmalı, 12 mbps internet bağlantım var. Youtube ta 4K video açıyorum fantazi olsun diye. 10 sn ye izleyip 5 sanife buffer yapıyor bekliyorum. Sorarlarsa TV 4K işte.
    *http://realorfake4k.com diye bir adres var hangi filmin yada dizinin gerçek 4K olup olmadığını söylüyor. Bakarsanız 4K diye yutturulmaya çalışan çoğu film orjinal çekilen kamerası bile 4K değil. Birde Samsung çıkmış bu sene 8K tv ler geliyor diye duyuru yapıp tv gösteriyor.

    Uzun lafın kısası elinizde memnun olduğunuz bit FHD tv niz varsa heyecan aramayın. Bekleyin derim. Ama elinizdeki tv bozuktur evleniyorsunuz yeni tv alacaksınızdır o zaman istemeseizde 4K tv almak zorundasınız. Mecbur bırakıyorlar satıcılar ve diğerleri.

    Bu yazıya final olarak şunu ekleyim. 4K nın zevkini biraz olsun çıkarabilmek için iyi ekstra lara ihtiyacınız var (hızlı internet, güçlü PC v.b) Elinizde bunlar yoksa en az 2 sene daha elinizdeki FHD tv ile hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.Ve yine elinizde bunlar yoksa elinizde ki 4K tv ile çok sıkıntı yaşarsınız (düşünün para verip ferrari alıyorsunuz ama yaşadığınız yerde 200Mt asfalt var kalan yer toprak yol).

    Bunları mümkün mertebe S.ki Ta.ağına denk biri olarak yazdım. İlla 4K tv almalıyım diye zorlamayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 25 Mart 2018; 14:17:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.