< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
HDMI girişler gerçekten 4k olduğu tartışmasız.
HDMI haricinde ne varsa uydu alıcı dahil tamamı 2k Android sistem üzerine kurulu. Google storeden aida64 indirip Android bölümün işlemcisi "Vivante GC4000" olduğunu görürsün . Her şeyine razıyım 2K ya dahi . Beni en çok sinir eden 2 Tuner ve 2 Cam modulu olan bir TV de 1-Favori olarak en azından 5 veya 6 guruplama yapamamak . 2-Uydularda Kanal silme ve Düzenleme yapamamak . Hardware olarak 2 tuner ve 2 cam modulunun Philipse maliyeti en az 100 TL. Düzenli bir Favori seçimi ve kanal düzenlemesinin maliyeti TV başına 10 TL bile tutmaz . Bu pazarlama zihniyetini anlayabilmiş değilim . Her halde aceleye getirildi . Tüketiciler haklarını aramadıkları için veya bir TV özelliklerinin ne olduğunu bilmedikleri için Yeni bir ROM hazırlamaya da niyetleri yok görünüyor . 3 sene önce aldığım Samsungta hiç olmazsa bilgisayar üzerinde kanal düzenlemesi yapılabiliyordu . Ama yinede çok kızmıştım favori yok diye. Şimdi ilerledilermi bilmiyorum . |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draco1987 -- 20 Aralık 2014; 15:24:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pikalos -- 14 Ocak 2015; 15:35:03 > |
|