Yüzbaşı
01 Şubat 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 58 (Bu ay: 0)
Gönderileri
9974798 nolu aboneliğim 29.07.2020 tarihinde başlatıldı. Abonelik sürecim boyunca uploadım 0.01 Mbit, Ping ve Jitter değerim 3000'lerde gözükmekteydi. Hergün defalarca arıza kaydı bırakmamıza rağmen internet sorunum çözülmedi ve bu süreçte internete hiçbir şekilde erişim sağlayamadım. Açılan arıza kayıtları sorun çözülmüştür diyerek Türk Telekom ekibi tarafından kapatıldı. Destek kayıtlarında da detayları görebilirsiniz. Bu süreçte uzman ekibiniz fatura yansıtılmayacağını sorunun çözüleceğini. Yansıtılan faturaların iptal edileceğini söyledi. Uzman ekip sözünü tutamayıp internet aboneliğimi bir türlü sağlıklı bir biçimde oluşturamadı. 14 günlük süre sonunda 11.08.2020 tarihinde aboneliğimi iptal ettirdim. Ancak karşılığında faturaları ödemek zorunda olduğumu ilettiler. Ben kullanım yapamadığım aboneliğim karşılığında bir ücret ödemek istemiyorum. Haksız yansıtılan faturaların iptal edilmesini istiyorum. Ayrıca kurulumla birlikte gelen modemin iadesini sağlayamıyorum. Bulunduğum şehirde UPS kargoya ulaşım sağlanmıyor. Telefonlarına hiçbir şekilde ulaşamıyoruz. Adreslerini bulamıyoruz.Başka kargo ile gönderim sağlamayı talep ediyorum. Ancak müşteri hizmetleri buna da yanaşmıyor ve modemi iade edemiyorum. Lütfen sorunlarımın çözülmesini istiyorum artık. Bana yardımcı olmanızı istiyorum.
29 Temmuz tarihinde 100 mbit fiber İnternet aboneliğim başlatıldı. 10 gündür Web sitelerine erişim sağlayamıyorum. 15 dakikada güçlükle speedtest testi yapabiliyorum. Jıtter 3binlerde upload 0,1 mbit, download da bazen 1 maksimum 10 mbit çıkıyor. Uploaddan kaynaklı sanırım erişim sağlayamıyorum. Hergün arıza kaydı açıp kapatıyoruz çözüm yok. Sorun modem veya tesisattan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Lütfen artık sorunumun çözülmesini istiyorum. Abone numaram 9974798
İyi akşamlar, 2 günlük internet kesintisinden sonra bugün internetim geldi. Altyapı çalışması yapılmış sanırım. Alabildiğim maksimum hız 35'ti önceden. 100'e çıkmış sanırım. 2017 yılında abone oldum ve sözleşmemde 100 mbit'e kadar alabileceğim yazıyor. Hızımın yükselmesi mümkün mü?
Sözleşme Bilgisi:

Hat değerleri:
İyi günler, yaklaşık 6 aydır Türknette sürekli bağlantım kopmakta. Önceleri yoğunluktan hat kaldırmıyor, bu yüzden akşam saatleri kopma olabilir, ilgileneceğiz diye uzunca dönem beklettiler. Bikaç defa öğlen de evde bulununca kopmanın öğlen saatlerinde de olduğunu gördüm. Komşularla görüştüm onlar da böyle bi sıkıntının olmadığını beyan ettiler. Forumdan TurkNetDestek ile bu konuyu görüştüm. Portun eski olduğunu, yenileme talebinde bulunduğunu söyledi. 3 aydır değişen birşey yok. Hala kopuyor hala iletişime geçen kimse yok. Lütfen kopma sorunuma çare bulur musunuz?
İyi akşamlar, yaklaşık 1 haftalık süreçte Turknet'e geçiş işlemimi tamamladım. Bugün şifrem geldi kullanabileceğim söylendi. Modeme değerleri girip denememe rağmen modem dsl light off şeklinde uyarı veriyor. Telefon çevir sesi var ama dsl hattı gelmiyor sanırım. Sorun benden mi Turknet'ten mi kaynaklı?
Türknet Dsl ışığı sorunu [Halledildi] (Hat değerlerim nasıl?)

Güncelleme:

Bugün netimi hallettiler. Saha ekibi yüksek hız tanımlanmış onu düşür yoksa kopma yaşarsın dediler. Yalnız kopma gibi bir problem olmadı. Hatta yükseltebilirmişim gibi bile geliyor. Şuan 35 Mbit tanımlı 25 mbit hız alıyorum.
Sizce nasıl bu hat değerleri?
İyi akşamlar arkadaşlar Logitech marka G500s mouse'uma çay döküldü. Çay üst taraftan değil de alttan lazer boşluğundan girdi. Çay şekerli olmadığı için kurur düzelir diye düşündüm pek önemsemedim. 2 gün boyunca teprettğimde sadece titreme oluyordu hareket etmiyordu. 2. günden sonra düzeldi şuan her hareketi algılıyor ama titreme var mouse'u sürerken. 6 ay önce Vatan'dan aldım. Ne yapmam gerekli? Açıp kendim mi arızayı düzeltmeye çalışayım yoksa garantiye mi göndereyim? Rma olayı Logitech'te varsa yurtdışına göndermem mi daha mantıklı yoksa Logosoft firmasına mı? Firmaya mail attım ancak geri dönmediler. Yardımlarınızı bekliyorum
Merhabalar, şuan işyerimizde 8mbit paket kullanıyoruz. Yaklaşık 1 yıl önce teknik problemlerden kopmalardan dolayı hızımızı 4 mbite sabitlediler. 16Limitsiz paketine geçmeyi düşünüyoruz. 16'ya yakın değer alabilir miyiz sizce?

Hız (Kbps): 4096 800
SNR Sınırı (dB): 22.9 12.0
Sinyal Genlik Zayıflaması (dB): 15.0 9.0
Attainable Hız (Kbps): 9856 1088
Çıkış Gücü (dBm): 11.9 19.8
Super Frames 1359536 1359545
İyi akşamlar arkadaşlar bugün bilgisayar topladım Vatan'da ama ordakilerle beraber bir sıkıntıyla karşılaştık. Monitöre ara ara görüntü gelmiyor. Pci-e slotuna herhangi birşey taktığımızda hiç görüntü alamıyoruz herşeyi çıkarınca görüntü geliyor ama reset atınca görüntü gidiyor. Aklımıza gelen her parçayı değiştirdik ama sorun devam etti. Msi'ın tüm anakartlarını denedik devam edince başka anakart denedik. Gigabyte'ın yeni serilerini takınca sıkıntı çıkmadı. İşlemci 4690 olduğu için (yeni çıkan bir işlemci) acaba uyumsuzluk mu oldu? Gigabyte kartlar içime sinmedi. MSI gerek bios'u olsun gerek hızlı açılışı olsun daha çok dikkatimi çekti ve hoşuma gitti. İşlemci yeni olduğu için belki bios sürümünden sıkıntı çıkıyordur dedi teknik servisteki arkadaş. Bu yüzden bilgisayarı orda bıraktım bu gece. Yarın bios güncelleyip haber verecem dedi. Sizce sıkıntı nerde? Göremediğimiz olay ne?
Anakart: MSI Z87-G43 GAMING Intel
İşlemci: i5 4690
Ekran Kartı: Zotac Gtx770 Amp!

31 Mayıs'a kadar geçerliymiş ve 12 ay boyunca 2 Gb internet varmış beyler. Geçmeyi düşünüyorum ben.
Beyler bilgisayar topluyorum genel olarak oyun ve dizi film için kullanacam. Yıllardır üst düzey bilgisayara sahip olmadığım için şu son çıkacak olan oyunları (GTA5, Watch Dogs, Batman vs.) fullde oynamak istiyorum. Çoğu yerde 6300 gayet iyi yeterli 8320 için o kadar para verme dediler ve böyle yorumlar okudum. Ancak bugün Watch Dogs'ın önerilen sistem özelliklerine baktığımda 8350 (4ghz) istediğini gördüm. İşlemciye ek olarak soğutucu da almayı düşünüyorum. Sizce Watch Dogs'ı 6300'le fullde oynayabilir miyim overclockla vs.? Yoksa 8320 mi almalıyım?
Hakkında
Meslek: http://www.yusufsk.com
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Türk Telekom
ISS
TurkNet
Oyun Platformu
PC
Takım
Beşiktaş
Steam
Yusufsk93
TV
LG
Klima
Klima
Ses Sistemi
Edifier
LOL
Shaco
İşlemci
Intel
Anakart
Gigabyte
Sabit Disk
Seagate
Ekran Kartı
Zotac
Modem
Asus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.251
İkinci El Bölümü Mesajları: 36
Konularının görüntülenme sayısı: 5.762 (Bu ay: 399)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 179 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.