Şimdi Ara

philips 3d gözlük acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips 3D Televizyon Gözlüğü PTA416 aldım.3d belgesel vardı.denemek için gözlüğü taktım.görüntü aynı bulanık.sorun nedir arkadaşlar yardım edebilirmisiniz?

gözlük link aşağıda bakabilirsiniz.fiyatı ucuzdu.

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=evphpta416&categoryId=8003673

• Normalde tv de yan yana(veya üst üste) şeklinde görülen aynı iki görüntüyü tv nin 3D modundan aktif edip bulanık şekilde görüntü oluşunca gözlükler kullanılmaktadır.Siz red-cyan denilen karton gözlükle izlenebilen bulanık 3D görüntü izlemeye çalıştı iseniz, Philips gözlükle izleyemezsiniz.Aldığınız bu gözlüklerle 3D bluray diskleri ve 3D half sbs şeklinde olan film, belgesel vb. izleyebilirsiniz.Forumda bu konuyla alakalı bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz.
  • Televizyonunuz modeli nedir ve 3d film mi televizyonda nasil aciyorsunuz.

Televizyonuzun pasif 3d panelli ysni 7xxx seri olmasi gerekiyor bu gozlukleri kullanabilmak icin.
  • samsung d6000 tv var 3d özellikli nationel geopraphic belgesel izleyemedim digitürkte
  • iademi etmeliyim sizce
  • Televizyonunuz ile satın aldığınız gözlükler farklı 3d teknolojilerine sahip; uyumsuz.
    Gözlükleri kullanamayacaksınız tabii ki vakit geçirmeden iade edin.
    Samsung uyumlu, aktif shutter denilen sisteme sahip gözlüklerden edinmeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 12 Mart 2012; 20:30:55 >
  • çok teşekkürler eyvallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu 3D gözlük olayına aktif-pasif ayrımına sinir oluyorum.Bir ara Blu-Ray HD DVD çekişmesi vardı ve ona benziyor.Ancak ilerleyen yıllarda her ikiside kazanamayabilir.Çünkü gözlüksüz 3D gelme ihtimali yüksek.Toshiba bunu yaptı bile Z 2 modeliyle.

Saygılar
  • 4418 philips tv aldım ve içerisinde gözlük yok hangi gözlüğü almalıyım 3d için ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.