Şimdi Ara

Pharmaton Kullanıyorum Sorusu Olan (26. GÜN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
23.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce eczaneden aldım, almadan önce 2-3 gün araştırma yaptım olumlu olumsuz bir sürü yorum okudum. Açık öğretim okuyorum halsizlik falanda arttı son zamanlarda, bütün gün evde ders çalışıyorum. 18 Yaşındayım içinde ki vitaminlerin gelişimede katkısı olacağını düşündüğüm için aldım. Kullanmak isteyen arkadaşlar konuyu takip etsin gün be gün değişimleri bildereceğim bu arada mesaj bırakmayı unutmayın.

Pharmaton Kullanıyorum Sorusu Olan (26. GÜN)

Edit: Arkadaşlar konuyu açarken bir kapsül içtim. İçmeden önce üzerimde büyük bir halsizlik vardı, özellikle dün antremanda kendimi yormuş olmamda halsizliğimin etkisini bayağı artırmıştı. İçtikten sonra ilk 4 saat hiç bir değişim olmadı hatta tam editleyecektim ama akşam editlerim dedim. Saat akşam altı gibi uykum gelmeye başlamıştı çok bitkin haldeydim.. sonra uyku falan kalmadı şu an bile kendimi o ankinden daha dinç hissediyorum. Halsizliğim, uykusuzluğum kesinlikle gitti, algılarımı çok daha açık hissediyorum ancak bunları direk Pharmatona bağlamak ne kadar doğru bilmiyorum. Belki de alakası yoktur, diğer günlerde de kullanmaya devam edeceğim bakalım alakası var mı yok mu ortaya çıkacaktır. Bu arada şu an bilgisayarımın saati 00:29

Edit 3.Gün: Arkadaşlar ben bu vitaminin kesinlikle faydasını gördüğüme inanıyorum. İnsanı çok zinde tutuyor, mesela bu saatlerde (23:59 Pc saati) aşırı bitkin olurdum ancak şuan kendimi gayet zinde hissediyorum ve sabah'da erken kalktım sayılır. Bu arada acıktırdığıda doğruymuş, zaten kilo almaya çalışıyordum bu benim için iyi bir avantaj oldu. İlk üç günlük izlemimim bunlar ilerleyen günlerdede yine yazacağım.

Edit 6. Gün: Arkadaşlar kullanmaya başlayalı 6 gün oldu. Bu güne kadar izlenimlerim olumluydu, şuana kadar her hangi bir yan etkisini falanda görmedim. Yinede söylemekte fayda var öyle abartılı bir enerji falan yoktur, çok beklentiye girerek almayın. Eğer ihtiyacınız varsa etkisini daha çok farkediyorsunuz.

Edit: Arkadaşlar kutunun sonuna yaklaştım 4-5 tane falan kaldı. Gerçekten güzel bir takviye, çok yüksek beklentilere girmeyin ancak insanı zinde tutuyor ve algılarını açık hissediyorsun. Ben memnun kaldım yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 13 Ocak 2015; 23:47:06 >

• Bilmeyenler için bilgiler;

Yazar Pharmaton'u eczaneden almıştır.

Pharmaton ilaçtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kandorfeyta -- 20 Aralık 2014; 14:20:51 >
  • İçerisinde ki vitaminleri merak edenler için:

Standart Panax ginseng ekstresi G115 Pharmaton 40.0 mg

Vitamin A 2667 IU

Vitamin D3 200 IU

Vitamin E 10.0 mg

Vitamin B1 1.4 mg

Vitamin B2 1.6 mg

Vitamin B6 2.0 mg

Vitamin B12 1.0 mcg

Biotin 150.0 mcg

Nikotinamid 18.0 mg

Vitamin C 60.0 mg

Folik asit 0.1 mg

Bakır 2 mg

Selenyum 50 mcg

Manganez 2.5 mg

Magnezyum 10 mg

Demir 10 mg

Çinko 1 mg

Kalsiyum 100 mg

Lesitin 100.0 mg

Ayrıca aroma maddesi olarak Etilvanilin ve kapsül boyar maddesi olarak da siyah demir oksit (E 172) ve kırmızı demir oksit (E 172) içerir.

• benim son 2 kapsül kaldı enerji veriyor fakat baya acıktırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Bilmeyenler için bilgiler;

Pharmaton ilaçtır.

Dostum ilaç değil besin takviyesidir, zaten kutudan reçete falan çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

benim son 2 kapsül kaldı enerji veriyor fakat baya acıktırıyor

Dostum memnun kaldın mı bari, yan etkisi falan oldu mu sende ?
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Bilmeyenler için bilgiler;

Pharmaton ilaçtır.

İlaç değil gıda takviyesidir.
    Yani takviyeye ihtiyaç duymayacak beslenme düzeni olanlara göre işe yaramayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polidaktik -- 20 Aralık 2014; 14:47:25 >
  • Kilo aldırır mı bu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• Bi ara kullandım bi faydasını göremedim.

Doktorumda git meyve ye daha faydalı demişti
  • Reçeteyle mi alınıyor ve fiyatı ne kadar? İçinde yaklaşık kaç kapsül var birde hocam...

• Kullanıyorum, tavsiye ederim

• Fiyat?

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

benim son 2 kapsül kaldı enerji veriyor fakat baya acıktırıyor

Dostum memnun kaldın mı bari, yan etkisi falan oldu mu sende ?

acıktırma dışında hiç yan etkisi yoktu fakat gerçekten baya acıktırıyor mesela unuttuğum zaman içmeyı normalden sankı bıraz daha halsız oluyorum uykuyu tam almaya başladım sabah uyanırken sıkıntı olmuyor artık yani baya memnunum fiyat 44 Tl ben aldığımda
  • Bende kullandım .. Bir hafta sonra dehşet burun kanamalarım başladı .. İlacı bıraktıktan bi gün sonra geçti .. Sonra ilaca geri başlayınca geri başladı .. Tavsiyem. 3 günde bir içmen

• quote:

Orijinalden alıntı: DARUNnars

Reçeteyle mi alınıyor ve fiyatı ne kadar? İçinde yaklaşık kaç kapsül var birde hocam...

Dostum fotoğraf da gördüğün gibi içinden başka bir şey çıkmadı. Kutunun üzerinde hangi vitaminlerin olduğu ve ne işe yaradıkları falan yazıyor. Ben 30 Kapsül olanından aldım 42 TL eczaneden. Netten sipariş falan vereceksen dikkat et çok çakma mal çıkmış, zaten üzerinde sadece eczanelerde satılır diye bir yazı var.

@Polydos

42 TL'ye aldım 30 kapsül

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 20 Aralık 2014; 15:57:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL

Kilo aldırır mı bu ?
    quote:

Orijinalden alinti: AvriL<3

Kilo aldirir mi bu ?

Hocam bende kilo almaya çaly?yyorum öyle bir etkisi yok galiba ancak çok acyktyrdy?yny duymu?tum.
  • Ritalin kadar etki etmiyor. Cöp

• Bende bir süre kullandım bir kutu bitirdim bir faydasını görmedim açıkçası. Bir yerde vücut tarafından emilemeyen yada çok az emilen vitaminler olduğu için bunu kullanmak yerine besin yemek daha faydalı diye okumuştum.

Edit. Uzun ve zorlu bir sınav zamanı bende de dikkat dağınıklığı algılama güçlüğü hatta ufaktan unutkanlık başlamıştı. Her gün avuç içi kadar Ceviz içi ve kabak çekirdegi yiyordum . Bir haftada zihnen ve bedenen çok zinde bir hale gelmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 20 Aralık 2014; 18:29:32 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.