Şimdi Ara

PFL6877 TEKNOSA DIŞINDA SATAN YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç aydır takip ettiğim 6877k bazı sorunlarının olmasına rağmen almak istediğim bir model.Ancak ürünün teknosa dışında satılmaması stokların bir bitip tekrar çıkması kafamda baya şüphe oluşturdu.Üründe philipsin ve piyasanın bilgi ciddi sorunlarımı var ve ürünün bir bitip tekrar satışa sunulması iade ürünlerden mi kaynaklanıyor baya kıllandım.

Sonuçta her televizyon ve teknolojide bazı sıkıntılar mümkün ışık sızması ve bulutlanma ledlerin üretiminden kaynaklı genel sorun mesala.

ÖZELLİKLE BU 6877K KONUSUNDA TEKNOSA DIŞINDA SATILAN BİR YER BİLİYORMUSUNUZ,SİZCE BUDURUMUN NEDENİ NEDİR?

• Ben de merak ediyorum bu konuyu, teknosa acaba ürünün tüm stoğunu kendisi mi aldı satarım diye?
    Almayı düşünüyorum ama kılım kılım kıllanıyorum :)
  • Kliksa'da da var. Hatta orada 200 lira hediye puan var Teknosa'dan 100 lira daha iyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: memismurat

Ben de merak ediyorum bu konuyu, teknosa acaba ürünün tüm stoğunu kendisi mi aldı satarım diye?
    Almayı düşünüyorum ama kılım kılım kıllanıyorum :)

Philips Türkiyede 6877 yi sadece Teknosaya vermiş
    Başka hiç bir firmada satılmıyor
    kliksa da var oda zaten teknosa uzantısı

6877=Teknosa
    6067=Elektroword
    6687=Darty

Bu ürünleri sadece bu mağazalar satıyor
    Başka mağazada bulamazsın
  • 6687 nasıl daryt de 1899 tl sehbasıyla beraber.teknosada 6877,1999 tl
  • gerçekten ilginç bir durum. bende düşündüm. görünüş ve görüntü olarak bende çok beğeniyorum 6877 yi. ama neden sadece sabancı satıyor bu model nosunu. kullanıcı sayfasında yazılan sorunlar beni soğutuyor açıkçası. ve bu kronik sorunlar bu modelin başka yerlerde satılmasına engelmi oldu. sabancılar iyi bir kar marjıyla bu halde bir anlaşmamı yaptı.... diye düşünmeden edemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.