Şimdi Ara

Peynir,Zeytin ve Yeşillik Yiyememe.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Abiler,Ablalar,Kardeşlerim. 15 Yaşında bir gencim ve ailem doğduğumdan beri hiç peynir, zeytin ve yeşillik(marul,maydanoz,kıvırcık vb.) Yemediğimi söylüyor. Ben kendimde hiç yemedim. Ama meyveleri yiyebiliyorum sıkıntı değil.

Arkadaşlar 15 yaşında olmama rağmen yaşıtlarımın yanında çok sıska duruyorum. 50 kiloyum ve 1.75 boyum var (Çok süt içerim boy ordan sanırım)

Hem görünüş hemde sağlık olarak bu durum beni rahatsız ediyor peynir,zeytin olan sofraya oturmam. 5 seneden uzun süredir evde hiç kahvaltı yapmam yapsamda ekmek arasına ketçap felan sürerim yada varsa simit veya salam.

Ayrıyetten yeni biriyle tanıştığımda da sosyal olarak sıkıntı çektiğim oluyor zorla yedirmeye çalışan oluyor. Garip sorular soranlar oluyor. Çiğköfteciye gittiğimde mekanın sahibine abi içinde abi sadece acı sos ile limon olsun diyorum. Aynı şey dönerde de geçerli sadece et. E tabi Abimiz bi garip karşılıyor yok öyle yenir mi lezzeti yok felan diye gülüp geçiyorum.

Daha önce gerçekten yemeyi denedim. Ama olmuyor bu benim için fobi gibi birşey kokularına bile dayanamam ağzımdan içeri attığımda boğazdan sonra geri çıkıyor ve gözümden yaş akıyor.

Merak ettiğim böyle olan başkaları da var mı ve bunu yenmenin bir yolu yok mu erken ve sağlıksız ölmek istemiyorum!

• Yoğurtla aran nasıl
  • Ketçaplı ekmek mi? Kusucam galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Yoğurdu severek yerim favori markam Bim dost yoğurt hatta hahah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Ketçaplı ekmek mi? Kusucam galiba
    Tavsiye ederim fakirlikten yiyorum bende tercihen tabi yemem
  • Yeşillik fAlan yemedin diye sağlıksız olmazsın.Hatta maydanoz vs bana göre kötü tadı.Peynir ve zeytin neden yemiyorsun çözemedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB

Yeşillik fAlan yemedin diye sağlıksız olmazsın.Hatta maydanoz vs bana göre kötü tadı.Peynir ve zeytin neden yemiyorsun çözemedim?
    Görünce,Koklayınca iğrenç hissettiriyor çok keskin geliyor kokusu tam olarak bende bilmiyorum neden yemediğimi daha çok neden YİYEMEDİĞİMİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tam pişmemiş tavuk eti yedim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: niggerblackman

Görünce,Koklayınca iğrenç hissettiriyor çok keskin geliyor kokusu tam olarak bende bilmiyorum neden yemediğimi daha çok neden YİYEMEDİĞİMİ

Alıntıları Göster
    Bence psikolojik zorlarsan yersin peynir,zeytin.
  • yalnz dğilsin bnde böyleyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek değilmişim, fakat ben meyve-sebze de yiyemiyorum :)

• Peynir ve zeytin yemeyerek çok büyük bir zevkten mahrum kalıyorsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.