Bildirim
Gurme sucuk ve salamından domuz eti çıkması!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oha ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
beni sıkan bir şey değil allaha şükür ateistim _____________________________ flattery flattery charges my battery -
Gurmeden yersen sıkıntı olmaz _____________________________ Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300 -
Tadı çirkin değil miquote:
Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip
beni sıkan bir şey değil allaha şükür ateistim
_____________________________ -
tat çirkin olur muquote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB
Tadı çirkin değil mi
Alıntıları Göster_____________________________ flattery flattery charges my battery -
En azından yenilebilir bir hayvanın eti var içinde diğerlerine kim bilir ne koyuyorlar. _____________________________ -
Yağlı yağlı pek hoş olduğunu sanmıyorum.Dana eti varken yenmez.quote:
Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip
tat çirkin olur mu
Alıntıları Göster_____________________________ -
Daha bu öğlen gurme otantik aldım. Domuz eti çıkan bu değil galiba ama yine de kararsızım. İçime sinmedi. Sizce iade etmelimiyim? _____________________________ -
Yenilebilir olmayan hayvan yok zaten.quote:
Orijinalden alıntı: Asus gl702
En azından yenilebilir bir hayvanın eti var içinde diğerlerine kim bilir ne koyuyorlar.
_____________________________ -
Yerinizde olsam direk iade ederdim. Normal sucukların da domuz eti çıkan markanın diğer serilerinde kim bilir neler vardır...quote:
Orijinalden alıntı: MAF10
Daha bu öğlen gurme otantik aldım. Domuz eti çıkan bu değil galiba ama yine de kararsızım. İçime sinmedi. Sizce iade etmelimiyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tadi ordan geliyor zaten ne sandiniz
_____________________________ Biraz mizah -
Leş bir marka zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
müslümlerin gözü yaşlı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler