Şimdi Ara

Peugeot Ekspertiz Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kısmetse yarın beğendiğimiz bir 206 xt'yi servise kontrol için götürmek istiyoruz ancak ne kadar tutar ekspertiz ücreti bir fikriniz var mı?
    Teşekkürler şimdiden.

• 50 ila 100 arası olmalı ...Hayırlı olsun şimdiden...
  • hiçbirşey istememeleri lazım... araç satışlarında bu tip işlemlerde adam gibi servisler ücret almıyor...

pug servislerini tanımıyorum tabi ama benim şimdiye kadar karşılaştığım muamele bu şekildeydi...
  • Acil İstanbul asya yakasında bir expertiz hizmeti veren bir yer var mı bildiğiniz
  • bedava expertiz veren bilmiyorum, kendi satmıyorsa ücretsiz olmaz. sanayii den tanıdık bulamazsanız bostancıda başaran otomotiv var, peugeot servisidir. expertiz yapar ücreti gitmeden önce telefon açıp sorabilirsiniz.
  • Bunu bıle bedava ya getırmenın yollarını arıyoruz bu kadarda olmaz ya gordumde bu kadarını gormedım ha kac lıralık arac alınıyo ama 50 lıranın hesabı yapılıyo yuh.... arabayı alacak olucam ve servıste bedava bakılmasını ıstıcem sonra servıs sallama baktıgında da.. hatalı servıs olacaksın ınsanlar ugrascak ben para vermıcem
  • 2 sene önce 150 lira istemişlerdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ankara demirbek te 50 tl vermiştim. pejo 206 için.
  • ya bu ekspertiz olayı nedir arkadaşlar adam sadece gelip motora oyana buyana mı bakıyo yoksa arabayı bilgisayar vasıtasıylan testleremi sokuyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drifter67

2 sene önce 150 lira istemişlerdi

Maşallah ne bu ya!
    2 tane araç beğenip expertize götürsen 300 lira.!

Ben özel serviste 20 liraya baktırmıştım.
  • Selamlar;

Eski konuyu canladırmak zorunda kaldım. Bir sorum olacak 2004 model peugeot 307 beğendim. Haftasonu ekspertize götürmek istiyorum. Anadolu Yakası'nda Ümraniye ve Üsküdar arasında bu işlemi hangi Peugeot servisinden yaptırmalıyım. Ya da hangi servis yapar? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chiroptera

Selamlar;

Eski konuyu canladırmak zorunda kaldım. Bir sorum olacak 2004 model peugeot 307 beğendim. Haftasonu ekspertize götürmek istiyorum. Anadolu Yakası'nda Ümraniye ve Üsküdar arasında bu işlemi hangi Peugeot servisinden yaptırmalıyım. Ya da hangi servis yapar? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Yetkili servisler yapmıyorlar.

Özel servis araştırın ya da Bosch servisleri de yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

teşekkürler.. sizin varmı özel yetkili servislerden tavsiye edebileceğiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chiroptera

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

teşekkürler.. sizin varmı özel yetkili servislerden tavsiye edebileceğiniz ?

Karşı tarafı pek bilmiyorum hocam.

Bosch servisleri fena değil.Sanayiye gidip herhangi bir servise de gösterebilirsiniz.Boya,vuruk anlama standart zaten.

Bi de bilgisayara bağlıyorlar iş tamamdır.Zaten 2.elde önemli olan satıcıyla aradaki güven

Araca 5 dk bakıp alan çok alıcı gördüm.Sorun zaten kendini belli ediyor.

Forumun Peugeot bölümünde 206 başlığı var.Orada bilgi alabilirsiniz.

• anadolu yakasında nereye göstermeliyiz arkadaşlar var mı bileniniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.