Bildirim
i20 servis faturası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 bin lira olur en fazla. fotograflar elinizde olsun. Konyanınneresi burası ? _____________________________ -
450 lira klima gazı
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: eko33
2 bin lira olur en fazla. fotograflar elinizde olsun. Konyanınneresi burası ?
Meram bağlarına çıkan cadde_____________________________ -
Bu klima gazı fiyatı normalmi yahu bende bi ara baktırayım diyodum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Far 1300 tl :o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Mendieta58
yok 100 lira filan. arkadasım 90a doldurtmustu gecen yaz
servisler iyi geciriyor... sonra sigorta fiyatları niye boyle..._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet3976
Far 1300 tl :o
Adaptif farlar, direksiyon yönünde aydınlatanlardan._____________________________ -
klima gazının tüpü kaç para adamlar 450 tl ye arkaya bagaja bir kaçtane klima gazı tüpü falan mı koydular bir bakarmısın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 9 Nisan 2016; 0:57:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bazen cevaplar sadece kelimelerle verilmez.. -
quote:
quote:
servisler iyi geciriyor... sonra sigorta fiyatları niye boyle...
Servislerde ayrı bi vicdansız bu yaz baskı balata,triger ve bakımı yaptırayım dedim servis 3500tl fiyat çıkardı aynı marka malzemelerle özel servis 1800 2000 arası tutar dedi.Klima gazı dışarda 100tl ise servisde 150 hadi 200 olsun 450 nedir ya yuh
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
geşmiş olsun,bu ne biçim yerli imalatmış her parçası ateş pahası
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
servisler iyi geciriyor... sonra sigorta fiyatları niye boyle...
Servislerde ayrı bi vicdansız bu yaz baskı balata,triger ve bakımı yaptırayım dedim servis 3500tl fiyat çıkardı aynı marka malzemelerle özel servis 1800 2000 arası tutar dedi.Klima gazı dışarda 100tl ise servisde 150 hadi 200 olsun 450 nedir ya yuh
sanayide bin lira bile tutmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Sağ fara dikkatli bakarsanız derin olmayan bir çizik var!
Sadece dış camı değiştirilemiyor mu farın, tümden değişim standart prosedür mü?
Normalde 50-100tl verseniz sildirip kullanırsınız fardaki çiziği, fonksiyonu etkileyen bir şey yok ortada._____________________________ -
Hocam çok geçmiş olsun tamirini nerede yaptırdınız irentmi öntur mu
İrentte 2 defa tamir yaptırdık böyle astronomik fiyatlar çıkmamıştı
Arac fiyatı böyle artarken kar bile edersin merak etme
Oncelikle gecmis olsun hocam gecenlerde bende i20 ile kaza yapmistim benimkisi 2300 tl tuttuydu kaporta degisim ve far degisim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun servisler para kazanabilmek için en ufak şeyde bile parça degistiriyorlar. Ben radyatör değişimine şaşırdım. Bu kadar küçük kazada radyatör nasıl hasar alır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Geçmiş olsun hasar küçük gözüküyor ama demekki o tramerlerde gördüğümüz bol sıfırlı hasarlar pekte sandığımız kadar büyük kazaları temsil etmiyor demekki. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: torku42
Sağ fara dikkatli bakarsanız derin olmayan bir çizik var!
Sadece dış camı değiştirilemiyor mu farın, tümden değişim standart prosedür mü?
Normalde 50-100tl verseniz sildirip kullanırsınız fardaki çiziği, fonksiyonu etkileyen bir şey yok ortada.
Yeni araçlarda dış kısmı cam değil mikadır yaya güvenliği için. Silikonla yapıştırılmış olurlar. Dış kısmını çıkartmak içn ısıtmak gerekir. Ve takarken çok dikkatle tekrar silikonlanıp takılması gerekir(zaten orjinal parça olarak sanmıyorum sadece dışını bulabileceğinizi). Su alma ihtimali yükselir. Böyle bir riske girmezler. Hem benim gibi bir çok müşteride sadece dış değişimini istemez. Komple değişim daha sağlıklı.
Geçmiş olsun sevgili kardeşim, hasar denilecek bir şey yok araçta ama "para hırsı" gözlerini bürümüş insanlar olayı bak nerelere getiriyor.
Fakat şunu da söylemeden geçemeyeceğim : Memleketi bu duruma sanki başkaları getirmişçesine hem şikayetçi olup, hem de eleştirmek ne kadar acı...
Konu sahibi arkadaşım, lafım size değil; daha ziyade sizin tarafınızdayım. Şu hasarda hiç bir şey yok; 2010 yılında aracı satmaya karar verdim. Bu aracın ön farları, tamponu, kaputu, kornaya kadar bilumum buldukları her şey değişmişti. Bir sebepten yetkili servise gittim; orada bir arkadaşlarına alıcı oldular...
Alıcı "nesi var?" diyor; benim konuştuğumuz mesai arkadaşı da "kaput değişti sadece" diyor... Demek ki bu tampon, far değişimi falan hikaye arkadaşım. Herkes bakıyor ki fiyat düşüremiyor ve bunu kullanıyor. Bu tuzağa da bizler düşüyoruz.
Bana göre bal gibi biliyor bunlardan hiç bir şey olmayacağını ama bu ve benzeri durumları bahane etmek, özellikle bazılarının işine geliyor demek ki..._____________________________
Benzer içerikler
- ford focus 1.6 tdci motor yağı tavsiyesi
- start stop akü takviye yapılır mı
- otobanda aynı gişeden giriş çıkış
- 1. vitese zor geçiyor
- inci akü mü varta mı
- denza n9
- en hızlı şarj olan araba
- ptt hgs uygulaması açılmıyor
- zeekr 001 fiyat
- 29 ekim şarj kampanyaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı