Şimdi Ara

Peugeot 308 Sedan’a Merhaba Deyin! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 301 varken gerek yok bence. Sedan isteyenlerin 308 sedan tercih edeceğini pek sanmam. Sedan olarak egea, corolla, civic, 301,c-elysee, symbol, astra nın olduğu bir pazarda pay kapmak zor. Sadece dizel ve konforlu kavramını birleştirirse bir şeyler olur o da megane 4 sedan gelene kadar sürer.
  • Güzel bence. HB kasası sedana uyumlu çizgilere sahipti zaten, büyük arka cam, paralel çizgiler...

Türkiyeye gelir mi bilmem. Zira eskisinin de sedanı vardı çinde:

Peugeot 308 Sedan’a Merhaba Deyin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

merhaba

anlamsız bir şekilde yarım saattir gülüyorum
  • güzel olmuş
  • Stop grubu güzel olmuş jantları sevemedim. Eğer arka diz mesafesini çözdülerse ve düzgün bagajı varsa, dizel motorlarla satmaması için neden yok diye düşünüyorum.

Ancak peugeot türkiye liste fiyatlarında işin bokunu çıkardı. Absürd rakam yazmışlar oraya, büyük bayisini arıyorsun 7-10bin fiyat iniyor kafadan. Madem o fiyattan verebiliyorsun neden öyle yüksek liste fiyatıyla sunuyorsun. Niyetli adam varsa da rakamdan korkup vag grubuna yönleniyor. 1.2 allure otomatiğine yazmış 85bin, yuh ki ne yuh insaf, vw 84bine highline dsg 1.4tsi golf veriyor. Adam niye 1.2 308 alsın. Hem liste fiyatın yüksek, hem indirimli fiyatın rakibinden fazla. Daha geçen yaz 72 bine verdiği arabaya şimdi 85 diyor. 13bin liralık zammı hak edecek ne değişiklik oldu 308de bir yıl içerisinde peugoet açıkllasın açıklayabiliyorsa. Sonra hiç ağlamasınlar satamıyoruz diye.

Şu an liste fiyatı 98 olan dizel otm 308i, 5 ay önce geçen aralıkta 78e bırakıyordu görallar bayisi arkadaşıma comfort paketle birlikte. Bir ay sonra 80e veririz dediler, sonra yine aradılar 83 paketsiz dediler. Şimdi oraya yazmış liste fiyatı 98bin diye. Gülmeyeyim de ne edeyim, millet 3-4bindeki dizel otm active 308 araçlarını 61den satmaya çalışıyor hala gitmiyor. Hem senin araban bu kadar değer kaybedecek, hem de sen böyle yüksek liste fiyatı çekeceksin.

• Konuşma tarzınıza dikkat edin lütfen,benzetirim yada benzetmem ben şahsi fikrimi açık bir şekilde söylemişim sizde fikrinizi söyleyin geçin. Benim fikrim katılıp katılmadığınızı düzgün bir cümle kurgusuyla dile getirmeniz yeterlidir.

• 2. Bir 206 sedan vakasi bekliyordum.Yandan guzel gorunuyor

• merhaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Gelsinde bakalım nasıl olucak.

70binden baslatip 90 100binde sonlandiricaklar,avuclarini yalayacaklar

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Dizel otomatik active 61-62 abartı olmuş biraz.
    Forumdan arkadaşın active ini takasta 65 e aldılar.

• Bakalım ne tür hataları çıkacak.

• O ucube konsolla gelirse cok satar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nonstop92 kullanıcısına yanıt
    her arabayı da wv den esinleniyorlar zaten. en iyi designerler wv de. avrupada yüzüne bakmıyorla wv lerin. bizim türkler yıllarca kutu gibi tofaşı baş tacı ettikleri gibi şimdi odun gibi passatları baş tacı ediyorlar :D
  • merhaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Neyin abartısı? Favorilerimde olan takip ettiğim araçlardı 2 adet. 69dan 61 indiler hala gitmedi ilan yayınlanma süresi bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Pejo trye ne kadar sovsek de sunu kabul etmemiz lazim. Bizim millete araba satmak zor. Pejo ucan araba yaptik dese bizimkiler pejo yeaa der yine almaz. Otomobil kulturu sifir millette. Gram anlamiyorlar arabadan. Hoop hoop ne diyorsun sen falan demeyin. Herkes icin demiyorum bunu. Bizim araba kulturumuz, alaman arabasi degil mi gardasim yavv. Coh baska oluyor bu alamanlardan ibaret.

nedir bu kendi milletini küçümser tavırlar? kimse aptal değil. bak bakalım ingiltere'de en çok satılan araçlar listesine:

http://www.autoexpress.co.uk/best-cars/90327/best-selling-cars-2015-record-year-for-uk-car-sales

ilk 10'un 9'u alman. diğeri de japon.

bak bakalım bir de pejo'nun ana vatanına:

http://www.best-selling-cars.com/france/2016-q1-france-best-selling-car-brands-models/

psa grup 2016 ilk çeyrekte 148bin araç satarken vw grup 64bin araç satmış. kendi ülkesinde hakim değil pejo.

evet, arkadaşım alman arabaları çok başka. en iyi arabaları yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: chrissrathfield

her arabayı da wv den esinleniyorlar zaten. en iyi designerler wv de. avrupada yüzüne bakmıyorla wv lerin. bizim türkler yıllarca kutu gibi tofaşı baş tacı ettikleri gibi şimdi odun gibi passatları baş tacı ediyorlar :D

atma arkadaşım bak yukarıda fransa ve ingiltere satış rakamlarını verdim. vw çok satıyor tüm avrupa'da.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Mevzuya nereden baktigina bagli. Arabadan anlamiyor bizim millet. Evet dogru. Adam diyor alaman yavv diye. Ama sorsan neresi iyi diye cevap veremez. Bilinçli tuketici degiller. Dese ki soyle acidan begeniyorum. Yok motoru soyle boyledir diye tamam. Ama alman oldugu icin aliyorum begeniyorum demek cok sacma. Forumda illa ki birileri cikiyor mesajimi anlamadan vay efendim sen nasil konusursun diye. Milleti kucuk gormekle alakasi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Neyin abartısı? Favorilerimde olan takip ettiğim araçlardı 2 adet. 69dan 61 indiler hala gitmedi ilan yayınlanma süresi bitti.

61-62 bandında hiç rastlamadım,ilanlara tekrar baktım,sadece hasarlı bir araç var.
    Öte yandan bildiğim Opel in takasta dizel otomatik active verdiği 65k var.Hatta arkadaşı çağıralım.
    Bahsettiğiniz araçlarda büyük olasılık ciddi hasar var.Manuel allure lar 67-68,otomatik allure comfort paketle 75-76 civarı gidiyor temizleri

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.