Şimdi Ara

Peugeot 207 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 300-350 bin civarı araç bakıyorum peugeot 207 gözüme çarptı 1.4 turbo dizel bu araç hakkında hiç bir bilgim yok bilgisi olan paylaşırsa sevinirm bu fiyat aralığında araçlara da açığım bu arada manuel otomatik lpg benzin önemi yok bu aracı alırken nelere dikkat etmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ortalama iyi durumda olanlar 450-500bin ₺ bandında

300-350bin'e satılanlar sana +100-150bin'lik komple motor şanzıman bla bla ...

masrafı çıkarmaya meyilli modeller olur...

japonya'dan esen rüzgar gibi ben yine japon bak derim..

yaris mesela, veya suzuki swift... gibi

• infinite kullanıcısına yanıt

Öneri için tesekkürler bu araçta aklımda bulunsun hatta bana yakın bi arayıp bilgi almakta fayda var punto için ne diyorsunuz?

• Adalande kullanıcısına yanıt
    Akmaz kokmaz punto. Motoru ustası bilindik parçası hesaplı bence bu bütçeye en mantıklı seçeneklerden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt

temizini bulduktan punto güzel araç

@Adalande

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 26 Mart 2024; 9:17:16 >
  • 2019 da 2008 model 1.6 thp motorlu gt cabrio versiyonuna sahip olmuştum.Yaşı ve segmenti düşünüldüğünde aşırı doluydu.Koltuk ısıtma,jbl ses sistemi,deri koltuk,otomatik kararan dikiz aynası,cruze control vs daha niceleri.
    68 binde yetkili servis bakımlı olarak alıp 90 bin civarlarında satmıştım.Bu süreç içerisinde amortisör takozları gitti, terleme oldu conta değişti, triger zinciri ses yaptı değişti, kayışlar değişti, oksijen sensörü uyarı ışığı yaktı değişti, turbo devreden çıkıp giriyordu bir sürü parça değişti ayrıyetten sürekli motor ışığı yakıp sönüyordu yetkili servis nedenini bulamadı o şekilde sattım.
    Geçmişi belli, sıfır kondisyonunda nokta çiziği olmayan ve akü lastiğe kadar yetkili serviste değişmiş, kapalı otoparkta yaşlı bir amca tarafından saklanmış bir araçtı.Hiç bir araca bu kadar para harcadığımı hatırlamıyorum lakin sürüş keyfi ve bazı ufak tefek detaylar yinede rakiplerime göre avantajlı kılıyordu.
    Seçim sizin hayırlısı olsun

• eskiden kullandım az yakar çok kaçar donanımlısını sürmek keyif verir alışkanlık yapar frenleri efsanedir alt takım orta halli serttir

motoru yakıt ve yağ seçer bakımsızlığı asla tolore etmez yağ ve yakıtı düzgün koyup bakım aksatılmazsa taş gibi arabadır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 207 alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • clio 3 al hocam 2010-2011 temizini bul hiç kaçırma.tüm cliolar içinde en sorunsuz jenerasyon diyebilirim.

• Burada yazılanlar internet yorumlari çok komik

Bu zamana kadar internetten masraflı vs yazan hiç bir araba bana bir kez sıkıntı çıkarmadı

Örnek Opel Astra J , Peugeot 308 dizel vs vs

Yani internet bakıp araba alınmaz

Focus 1.6 TDCİ aldık 150 binde 2 senede 2 kere motor yaptırdık mesela internete baksan sıfır masraf motor araba denir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.