< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
ne rahatsiz adamsın bilader sacma sapan fikirlerin yorumların var ya yemin ediyorum 10 yasinda cocuk senden mantikli yorum yapar
|
gün gelir seninde yanında eşin cocugun varken başına boyle birsey gelirse görürüm seni gecmis olsun de geç ne alay ediyorsun adamla
|
tam adres yazın gidip dövelim...
|
En doğrusunu yapmışsınız yanınızda eş ve çocuk varken. İt sürüsü gibi çökerlerdi kavga etseydiniz, ailenizde geçmeyecek travmalar ve kapanmayacak husumetler başlayabilirdi. Geçmiş olsun, gerekli yerlere şikayetleri yapmaktan imtina etmeyin.
|
Bana göre de sizin konuda yaptığınız ilk yorum çok saçma. Neymiş "Ortadoğu'da sıradan bir günmüş" Hiç bir şekilde bilgi ve yardım içermeyen sadece ülkemizi kötülemek adına yapılmış ayrıca olayı normalleştirmeye yönelik bir yorum.
Gördünüz mü hangi pencereden baktığınıza göre değişir yorumlar ve fikirler ... |
Geçmiş olsun. Ülke tuhaflaştı, dışarıda bile yolda giderken insanlara dikkat edin çoğu sinirli, asabi. Genel merkezlerinin ufak bir uyarıdan ileri gideceğini sanmıyor. Hakkında şikayet (polis-adliye) deneseniz onlarda uğraşmaz.
|
Sende de beyin olsa bu tür mesajlar yazmazdın ama işte herkesin bir eksiği var maalesef.
Gerekli ilgiyi görüp kendini tatmin ettikten sonra yine mesajını silip yeni konu açılmasını bekleyeceksin pusuda ve sonra yine trollük yapıp eğleneceksin kendi çapında. Allah akıl dağıtırken Megane almaya gitmiştin heralde. Dönüş yolunda daha uğra istersen, belki bir iki kırıntı kalmıştır ![]() |
Eksi linki:https://eksisozluk.com/10-kasim-2019-petrol-ofisi-rezaleti--6242604
Yorum yapıp gündeme gelmesine yardımcı olabilirsiniz teşekkürler. |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |