Şimdi Ara

PES 2012 (PC) ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
11.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Minimum Sistem Gereksinimleri
    İşletim Sistemi: Windows XP Service Pack 3 veya daha üstü
    Ekran kartı: Nvidia GeForce 6600 veya daha iyisi, ATI Radeon X1300 veya daha iyisi
    RAM: 1 GB minimum. 2GB önerilen
    İşlemci: Pentium 2.4 GHZ, tek çekirdek
    Sabit Disk: Yaklaşık 8 GB'lık boş disk alanı
    Ses Kartı: DirectX 9c veya daha yukarısı uyumlu

Resmi Facebook Sayfası
    http://www.facebook.com/pages/Pro-Evolution-Soccer-2012/187065908009467

Resmi İnternet Sitesi
    http://www.konami-pes2012.com/eu/en/
    Türkiye Çıkış Tarihi:29/09/2011
     PES 2012 (PC) ANA KONU  PES 2012 (PC) ANA KONU  PES 2012 (PC) ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littlestewie -- 26 Eylül 2011; 0:02:45 >

• Türk takımlarının oyuncularının genel derecesini çok saçma buluyorum buna bir el atılması lazım...

Bu sene bambaşka bir PES karşımızda

İlginç olan ise pes 2011'de tamamen pas'a dayalı bir sistem vardı yani pas yapa yapa ceza sahasıına git ara pası bırak gol olsun mantıgı vardı...

ama pes 2012 demosunu oynadım eski peslerdeki seriyi devam ettirmisler sanki tek başına oyuncu artık gidebiliyor pes 2011'de bu yoktu bence çok güzel bir oyun olucak

ben psone'den beri pes oynuyorum bırakamam sevdalısıyım

• _____________________________
  • dün oynadım ps3 kafelere gelmiş. Eskiye dönüş var oyunda,allah ne verdiyse yardırıp gitmeler,omuz omuza mücadeleler.Güzel yani,klasik PES

• Şu toplara tip tip bakan kaleciler gitmiş ya, ben de demoyu denedim dün gece, hoşuma gitti.
    Kaleciler en azından şutları kurtarmaya çalışıyorlar pes 11'de bu rezaletti gerçekten.

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:
  • Klüp başkanı olma modu neden yok beyler varmı bir bilgisi olan sadece master lig ve efsane ol var ?

Orijinalden alıntı: busenarium

Klüp başkanı olma modu neden yok beyler varmı bir bilgisi olan sadece master lig ve efsane ol var ?

http://forum.donanimhaber.com/m_53110135/tm.htm Burdan indir. İçindeki option file dosyasını Belgelerim/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2012/Save içine at oyuna gir bütün ilave içerikler açık.Kulüp başkanı da dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jukka -- 27 Eylül 2011; 8:42:48 >
    FIFA 18 [PC ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    PES 2014 (PS3 ANA KONU)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Master League'e orijinal kadroyla nasıl başlayabiliriz? Oyunun kendi atadığı oyuncularla oynamak istemiyorum...

Orijinalden alıntı: Passenger

Şu toplara tip tip bakan kaleciler gitmiş ya, ben de demoyu denedim dün gece, hoşuma gitti.
    Kaleciler en azından şutları kurtarmaya çalışıyorlar pes 11'de bu rezaletti gerçekten.

Katılmıyorum PES'i seviyorum ancak son 5 yıldır en kötü kaleciler bu oyunda uzaktan vurulan her top gol oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 28 Eylül 2011; 16:01:27 >
    Oyun daha yeni yeni raflarda ki yerlerini almaya başlamıştı ki güncellemesi geldi.
    Güncelleme içeriğine göre, kalecilerde, oynanış ve yapay zekada gelişmeler yapılmış. Ayrıca facebook ve mypes gibi özelliklerde bu güncelleme ile birlikte oyunumuza eklenmiş olacak.

Link

turkcespiker.com'dan alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murd3R -- 28 Eylül 2011; 17:17:13 >
    Best Restoration Druid in the world.
    Best Pro Evolution Soccer Player in the world
    Quake 3 arena master

When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

arkadaslar oyun cikti mi canli olarak alabilecegim bi yer varmi ist de ?

Bilader sanırım yarın satacaklar ben bulamadım bugün sadece ps3 için var

Orijinalden alıntı: #Lionheart#

Arkadaşlar Master League'e orijinal kadroyla nasıl başlayabiliriz? Oyunun kendi atadığı oyuncularla oynamak istemiyorum...

Bu olayıda kavradım 100 GP'nin olması gerekiyor. Bununla gidip İlave Eklentiler'den alacaksın oyuncularla oynama olayını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 28 Eylül 2011; 23:53:04 >

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

Orijinalden alıntı: #Lionheart#

Arkadaşlar Master League'e orijinal kadroyla nasıl başlayabiliriz? Oyunun kendi atadığı oyuncularla oynamak istemiyorum...

Bu olayıda kavradım 100 GP'nin olması gerekiyor. Bununla gidip İlave Eklentiler'den alacaksın oyuncularla oynama olayını.

Teşekkür ederim, bu olay olmasa oyun biterdi benim için.
    NOKİA5110<NOKİA6230<NOKİAN82<SAMSUNG GALAXY POCKET<SAMSUNG NOTE 2
    KULLANDIĞIM PROJEKSİYON
    EPSON TW-550
  • güncelleme oyunun içinden gözükmüyor?

Orijinalden alıntı: Kidd

Arkadaşalr çıktı mı orjinla oyun alan var mı ben bugün her yeri dolaştım yok hiç bir yerde.

http://www.vatanbilgisayar.com/T%C3%BCm%20Oyunlar/aral-01.1065-pc-pes-2012/productdetails.aspx?I_ID=56712 67TL
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.