Şimdi Ara

PES TARİHİNİN EN BÜYÜK HİLESİ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
96.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2011 DAHİL DEĞİLDİR DİĞER TÜM SERİLER İÇİN UYGULANABİLİR
    EWT ARKADAŞLAR GELELİM HİLEYE ASLINDA HİLE DEĞİL YAPAY ZEKA HATASI AMA BEN HİLE DİYORUM VE BU KONU AÇILDIMI BİLMİYORUM BİLMEYENLER İÇİN ARKDAŞLAR
    ŞİMDİ BU HİLE FRİKİK HİLESİDİR MAX 35 M. DE BİLE FRİKİK KULLANILSA YÜZDEYÜZ GOL OLUYOR
    PES 2010 DAN HİLEYİ SÖYLEYECEM ŞİMDİ C. RONALDOYLA GİDİYORUZ SONRA DÜŞÜRÜLDÜK FRİKİK OLDU YER 32 METRE BURDAN YÜZDE YÜZLÜK BİR VURUŞLA NASIL GOL OLUR ANLATAYIM
    FİRİKİK OLDUKTAN SONRA SAĞ ÜST TARAFTA + SİMGESİ ÇIKACAK SİZDE ONU YAPIN C.RONALDONUN YANINA ADAM GELECEK SONRA ANALOGU KALECİNİN ÖNÜNE ÇEKİN VE + YAPIN C.RONALDONUN YANINDAKİ ADAM TOPU ÜSTÜNÜZE BIRAKACAKTIR VEEE SİZDE C RONALDOYLA KALEYE VURUN YÜZDE YÜZ İHTİMALLE GOL OLUYOR İLK DENEMELERDE GOL OLMAZ AMA BİRAZ ALIŞIN YÜZDE YÜZ GOL OLUR MAX 35 METREDİR 2011 DE OLMAZ AMA DİĞER PES 2010 09 08 VSVS DE OLUR

PES Tarihinin En Büyük Hilesi

Futbol video oyunu serisi PES, yıllardır milyonlarca oyuncunun favorisidir. Oyuncular, en sevdikleri takımları ve oyuncuları yöneterek sanal sahalarda heyecan verici maçlar yaparlar. Ancak bazı kişiler, oyun deneyimlerini geliştirmek için hilelere başvurmayı tercih ederler.

PES oyun tarihinin en büyük hilesi şüphesiz "kolsuz adam" hilesidir. Bu hile, PES 2013 oyununda keşfedilmiş ve oyunculara rakip oyuncuların tüm oyuncularında kolların görünmemesine neden olmuştur. Bu durum, normalde engellenemeyen şutların kolayca gol olmasına ve oyunun dengesini tamamen bozmasına yol açmıştır.

Kolsuz adam hilesi, PES 13 hileleri arasında en popüler olanlardan biriydi ve oyuncular tarafından yaygın olarak kullanılıyordu. Hile, oyunun çevrimiçi modunda da kullanılabiliyordu ve bu da pek çok oyuncunun rahatsız olmasına neden oldu.

PES hileleri konusunda dikkatli olmanızı tavsiye ederiz. Hileler, oyun deneyimini bozabilir ve hatta hesabınızın yasaklanmasına neden olabilir. Oyunun adil bir şekilde tadını çıkarmanız ve rakiplerinize karşı dürüst bir şekilde oynamanız önemlidir.

Yukarıda bahsedilen PES 2013 hileleri kol hilesi, oyun tarihinin en önemli hilelerinden biridir. Ancak bu tür hilelerin kullanılmasının dezavantajları olduğunu unutmamalısınız. Oyunu adil bir şekilde oynamak ve dürüstçe kazanmak her zaman daha tatmin edicidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bak kardeşim amatör mi oynuyorsun bilmiyorum ama pes 10 da bu taktik 19 m olunca %100 gol oluyor 32 m den 10 kere vur belki 1i girer çıktığı günden itibaren ps3 de oynadım ve öyle bir şey yok

ne alaka hile ile? ne alaka pes 11 ile? PES 2010 Freekick Taktiği deseydin yeterdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: necip_uysal

dünyada en iyi pes oynayan kişi olduğumu düşünüyorum ama hayatımda bir kere bile maç içerisinde frikikten gol atamadı.
    antremanlarda atmıstım 1-2 tane ama maçta hiç atamadım

bana yakın olsaydın o düşüncenide kırardık

dünyada en iyi pes oynayan kişi olduğumu düşünüyorum ama hayatımda bir kere bile maç içerisinde frikikten gol atamadı.

Frikik kullanırken dümdüz şuta basarsan tabi gol olmaz.Çok yakınsan kaleye aşağı basılı tutup vur.uzaksan üst tarafa basılı vur şansında varsa gol oluyor.

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

quote:

Frikik kullanırken dümdüz şuta basarsan tabi gol olmaz.Çok yakınsan kaleye aşağı basılı tutup vur.uzaksan üst tarafa basılı vur şansında varsa gol oluyor.

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl bir hile bu arkadaşım :) Taktik desen anlayacağız.Bilmeyen sevinmiştir şimdi bu dediklerine.

1881-193∞
  • Taktik bu taktik

DH Yüzücüler Derneği

Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez.
    Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.

• :) mis gibi taktik hile oldu 2 dakkada

PSN : Belifanti
  • duran toplara bağlı kalmayalım

Orijinalden alıntı: KG#5

duran toplara bağlı kalmayalım

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

konu başlı başına çöp.

ne alaka hile ile? ne alaka pes 11 ile? PES 2010 Freekick Taktiği deseydin yeterdi

+1
  • frikik atmayı pek bilen yok galiba.ben her pes oyununda zorlanmadan atıyorum.siz falso vererek frikik atmayı biliyo musunuz.yakından atarken:şut barını yarısına kadar dolduracaksınız diyelim.önce aşağı basılı tutarak suta basın ama çok değil sonra aşağı tuşunu bırakmadan hemen falso vereceğiniz tarafa aşağı tuşuyla birlikte yani aşağı çapraz tutarak basın ve basılıyken biraz daha suta basarak şut barını yarıya getirmiş olun.antrenmanlarda bu taktikle sürekli atın eliniz alışır.uzaktan atarken ise aşağı yerine yukarı tuşunu kullanın
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • bence saçmalamışsın.hile demek sürekli işleyen bişey demek sen sadece ipucu vermişsin

dünyanın en iyi pesçisi frikikten gol atamamış

• (frikik atmayı pek bilen yok galiba.ben her pes oyununda zorlanmadan atıyorum.siz falso vererek frikik atmayı biliyo musunuz.yakından atarken:şut barını yarısına kadar dolduracaksınız diyelim.önce aşağı basılı tutarak suta basın ama çok değil sonra aşağı tuşunu bırakmadan hemen falso vereceğiniz tarafa aşağı tuşuyla birlikte yani aşağı çapraz tutarak basın ve basılıyken biraz daha suta basarak şut barını yarıya getirmiş olun.antrenmanlarda bu taktikle sürekli atın eliniz alışır.uzaktan atarken ise aşağı yerine yukarı tuşunu kullanın)

Yattarali kardeşim çok saol 6 frikik kullandım 4 ü gol 2 si direk

+500
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.