ben pes 3 4 5 6 2008 9 10 hepsini oynamış biriyim 2010 a zor alıştım. fifaya benzemişti.
pes 2011 e ise alışamadım daha doğrusu takımı kontrol ettiğime inanmıyorum.
1- topu alan adam çoook zor hızlanıyor insanın atak yapası kalmıyor 2-topu nasıl alacağımı anlamadım habire ıskalıyor defans habire pazara gönderiyorlar press yapamıyorum ama bu benim beceriksizliğim değil diğer oyunlarda çok iyiyim özellikle pes 6 da 3- verkaç olmadan atak yapamıyorum ille verkaç adamlar ve saha uyuşmuyor ne bilim çok saçma yapmışlar bence 4- ilk başta high da oynadım oyun daha zevksizdi sonra low a aldım biraz normalleşti ama hala aynı
benimle aynı fikirleri olan var mı ?
Seninle aynı fikirde olan yok.
bende pek sevmedim bende gol yollarında iyiyim fakat sonuçlandıramıyorum bide takımların defansları çok kalabalık ver kaç yapmadan gidilmiyo malesef çalım atmak imkansız gibi ve kornerlerden falanda gol atmak çok zor
Alışırsın. Bende sevmedim hatta 1-2 haftadır hiç oynamadım. yeni oynamaya başladım. İlk maçlarda 10 tane maç kaybettim şimdi takır takır yeniyorum. Biraz zor gibi gözüküyor ama çok basit yine.
yani resmen zevksiz bir oyun pes 4 - 6 - yada 2009 bunlar süper
quote:
Orijinalden alıntı: invisible
Alışırsın. Bende sevmedim hatta 1-2 haftadır hiç oynamadım. yeni oynamaya başladım. İlk maçlarda 10 tane maç kaybettim şimdi takır takır yeniyorum. Biraz zor gibi gözüküyor ama çok basit yine.
kardeş bende yeniyorum o sorun değil basit zor meselesi değil bu
defansı kontrol edemiyorum pazara gidiyorlar normalde X tuşuna basılı tutarım pres yapar bunda pazara gider
Aaa baksana sanki gerçek futboldan bahsediyorsun gibi oldu.
Önüne gelen adamla çalım atamıyorsun, ronaldo-messi gibi adamlarla defanstan topu alıp gol atamıyorsun. Topu alan oyunca birden inanılmaz hızlara ulaşamıyor, dönüşlerde hızını kaybetmeden yoluna devam etmiyor. Pas vermenin önemi diğer oyunlara göre kat kat artmış, pas verme diğer oyunlara göre kat kat zorlaşmış. Oyun bence mükemmel. Oyunu beğenmeyenlerin tamamı ronaldo-messi ile top sürüp bala gol atanlardır. Pes serisinin en başından beri oyunun hakkını verenler bu oyuna tek kelimeyle bayıldılar.
Ayrıca defans yapamıyorsan, top kapamıyorsan pardon ama bu senin beceriksizliğindir.
Aaa baksana sanki gerçek futboldan bahsediyorsun gibi oldu.
Önüne gelen adamla çalım atamıyorsun, ronaldo-messi gibi adamlarla defanstan topu alıp gol atamıyorsun. Topu alan oyunca birden inanılmaz hızlara ulaşamıyor, dönüşlerde hızını kaybetmeden yoluna devam etmiyor. Pas vermenin önemi diğer oyunlara göre kat kat artmış, pas verme diğer oyunlara göre kat kat zorlaşmış. Oyun bence mükemmel. Oyunu beğenmeyenlerin tamamı ronaldo-messi ile top sürüp bala gol atanlardır. Pes serisinin en başından beri oyunun hakkını verenler bu oyuna tek kelimeyle bayıldılar.
Ayrıca defans yapamıyorsan, top kapamıyorsan pardon ama bu senin beceriksizliğindir.
zevkler ve renkler tartışılmaz.
benim için oyun zevk verendir gerçekçi olması şart değil. kaldı ki adam X e bastığımda pres yapmıyor çok kolay pazar oluyor diyorum. oyuncu çok yavaş hızlanıyor diyorum bu gerçekçi değil önü bommmmmboş sanki biri çekiyor arkadan
beceriksiz diyorsan bana gel pes 6 ya
şaka maka hoşuma gitmedi zevkli gelmedi gerçekçi mi değil mi o sana kalmış
fifaya benzemiş dersen oyunu 1 kaç defa oynadıgın yada hiç oynamadıgın ortaya çıkar
hight ve low ne alaka onu anlamadım onlar oyunun görüntü kalitesi ile alakalı.
Hea iğrenç oyun boşver oynama. Herkes oynayamaz zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
Hea iğrenç oyun boşver oynama. Herkes oynayamaz zaten.
Katılıyorum bence bu oyunu herkes oynayamaz.
Bende alışamadım.
Başlarda çok berbat geldi banada, fakat oynadıkça, helede online da kendin gibi acemilerle oynadıkça gittikçe zevk aldığının ve profosyonelliştiğinin farkına varıyorsun o yüzden bence oyun 10 numara :))
Yalan yok ilk başta banada berbat geldı ama daha sonra oynadıkca ve 2010 ile karsılastırınca mukemmel bır oyun oldugunu gordum
açıkkçası oyunu bende beğenmedim hemde hiç beğenmedim oyunu wiideki fifa gibi olmuş oynanış
alışmışsınız önceki oyunlarda tıkır tıkır basit çalım atmalara füze gibi koşmalara.biraz gerçekçi olunca zor geldi
ben bu pes serisi oyunlarını tarkanın çıkardığı albumlere benzetiyorum. ilk başta kimse beğenmiyo şarkıları sonra dinledikçe herkes güzel olduğunun farkına varıyo pes 11 de aynı herkes sonunda oyunun mükemmel olduğunun farkına varacak.
quote:
Orijinalden alıntı: deta53
ben bu pes serisi oyunlarını tarkanın çıkardığı albumlere benzetiyorum. ilk başta kimse beğenmiyo şarkıları sonra dinledikçe herkes güzel olduğunun farkına varıyo pes 11 de aynı herkes sonunda oyunun mükemmel olduğunun farkına varacak.
katılıtorum.
wining zamanından beri (tabiri caizse japon derdik) oynarım bu oyunu. pes2011 ve fifa11 i aynı zaman da aldım sayılır. İlk tabiki pes oynadım ama inanın fifa artık pesi bayağı bi geride bıraktığını düşündüm. Sonraki 1 hafta boyunca fifa oynadım daha sonra pese geri döndüm ve bence bu oyun sonradan anlaşılıyor gelmiş geçmiş en iyi futbol similatörü. İnanılmaz gerçekçi ve hatta ilk başlarda hep berebere kalıyordum en son liverpool ile ş.ligi finalde penaltıda kaybettim. Demek ki oymak gerekiyor alışmak için.