Şimdi Ara

Pes 2011 bana iğrenç geldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ewet oyun başlarda çok sıkıcı gibi gelebiliyo, hatta tv kırmak geliyo bazen içinizden benimde başıma geldi çok ama oynadıkça ve alıştıkça çok değişik oyunlar çıkarabiliyorsunuz..Oyuna iyi konsatre olamadığınızda genellikle kazanmak zor oluyor her an çok dikkatli olmalısınız..Defans yapamayan arkadaşlara tavsiyem X e basmayın rakibe baskı için...normal yön tuşlarıyla rakibinizin karşısında durun veya onunla beraber koşun o zaman sizden sıyrılmaları zor oluyo...He bide oyunu pc de oynayan arkadaşlara tavsiyem bide ps3 te görün..arada dağlar kadar fark var emin olun..pc de gerçekten kötü bi oyun ama ps3 te tamamen değişiyo...Alex le arapası atmak hiç bu kadar zevkli olmamıştı :)
  • Arkadaşlar pes serisinde şampiyonlar ligi müziklerinde çalan bir müzik var ama o müziği bırakın bulmayı adını bile bilmiyorum

hatta müzik, pes 2009 da şampiyonlar ligi finali başlamadan seramonide çalıyordu Inter in Giuseppe Meazza stadında oynadığı şampiyonlar ligi maçlarının devre arasında

sürekli çalıyor. Ayrıca şampiyonlar ligindeki tüm takımların ş.l.

marşından hemen önce çalıyor.

Müziğin videosunu buldum ama mp3 şeklinde bulamadım. Müziğin adı nedir, mp3 şeklinde nerde bulabilirim??? Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim

İşte o muhteşem müzikin videosu :http://www.dailymotion.com/video/x762j3_pes-2009-la-champions-league_videogames

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candreva87 -- 30 Ekim 2010; 15:20:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mkrts

ben pes 3 4 5 6 2008 9 10 hepsini oynamış biriyim 2010 a zor alıştım. fifaya benzemişti.

pes 2011 e ise alışamadım daha doğrusu takımı kontrol ettiğime inanmıyorum.

1- topu alan adam çoook zor hızlanıyor insanın atak yapası kalmıyor
    2-topu nasıl alacağımı anlamadım habire ıskalıyor defans habire pazara gönderiyorlar press yapamıyorum ama bu benim beceriksizliğim değil diğer oyunlarda çok iyiyim özellikle pes 6 da
    3- verkaç olmadan atak yapamıyorum ille verkaç adamlar ve saha uyuşmuyor ne bilim çok saçma yapmışlar bence
    4- ilk başta high da oynadım oyun daha zevksizdi sonra low a aldım biraz normalleşti ama hala aynı

benimle aynı fikirleri olan var mı ?

sen şuna basitçe ben pes 2011 oynayamıyorum bana göe çok zor desene birde pes 2011 yapanları suçluyorsun.

• İlk başlarda bende öyle düşünüyordum ama alıştım artık.. Pes 2010 'u tekrar takınca adamlar kazulet gibi gelmeye başladı taktik ekranıda çok hoşuma gitti, çok detaylı .. Maça göre Taktik ayarlamak hiç bu kadar güzel olmamıştı..
  • Oyun bana çok keyif veriyor.
    Yalnızca L1 tuşundaki hareket kombinasyonunu kaldırmaları canımı sıktı.
    Şimdi hareketleri sol analog tuşuyla yapıyor.
    Sizlerde de böylemi yoksa benimkimi yanlış yerde?
  • Oyunu neredeyse winning eleven çıktığından beri cafede arkadaşlarla beraber oynuyoruz. Her yıl olmamış der 1 ay sonra süper olmuş derdik. Bu kez her maçta küfür etmediğimiz oyuncu neredeyse kalmıyor. Oyun evet gerçekçi ama bu bir oyun. Oynanabilirlik önemlidir. Birine pas attığınızda o adama ulaşamamışsa aradaki adamınızı asla seçemiyorsunuz. Bunu konami de kabul etmiş patch bekleniyor. Adam geçmek zor bunu anlıyoruz. Normali bu ama kardeşim tek başına ceza sahasında arapası alan adam 2 sn de toplanana kadar bütün defans yerleşiyor. Kaç metre açığa ara pası atılacak ki o adam kendini toplasın da layıkıyla bir tehlike oluşsun. Madem gerçekçilik diye yırtınıyoruz bir issiar dia topu ara pasıyla aldığında servetin veya ferrarinin ona yetişip topu alması ne kadar olasıdır? Bu tip ufak detaylar oyunu zorlaştırmaktan ziyade oynanabilirliğini düşürerek strese yol açıyor. Çıkıpta siz beceremiyorsunuz gibi abuk subuk yorumlar yapmayın pek çoğunun yaşı kadar bu oyunu oynamış insanlardan bahsediyoruz. Ki Hızır kardeşimizi 4 yıldır yenebileck insan evladı bulamadık. Her neyse gerçekçilik iyidir hoştur ama ne kadar gerçekçi olursanız o kadar oynanmaz hale gelirsiniz. Düşünürseniz zaten oyunun aslında gerçekçi olamayacağını da görebilirsiniz. Çalım bağlama hikayesi de zaten süper bir gerçekçilik değil mi? Bırak insanlar o çalımları el becerileriyle yerli yerinde kendileri yapabiliyorsa yapsınlar. Ronaldinho çalım atarken iki tuşa basıp mı çalım atıyor da bizim mi haberimiz yok. Yakın zamandaki patchle sanırım yabancı forumlarda tartışılan ve son yılların en berbat hataları olarak nitelenen yavaşlama, vahiy bekleme seçilememe sorunları düzeltilir biz de o zaman keyifle daha gerçekçi OYUNumuzu oynarız. Şu anki hal bilgisayara karşı güzel. İnsana karşı berbat. Hele 2 kişi aynı takımda oynama gibi hevesler varsa anlaşılmadık biçimde sizin yönetimizdeki oyuncunun aniden takım arkadaşınıza sonra geri size geçmesi gibi saçmalıklara hazır olmalısınız.

• ya pato gibi hızlı bi adam pes 11 de koşmuyo böle bişey olabilir mi milan la neden oynayamıyorum bu oyunu anlamıyorum oyuncular odun gibi robinho koşmaz pato koşmaz ronaldinho koşmaz e kim koşcak ?
    da ben adam gibi oyun oynayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordHun

Oyunu neredeyse winning eleven çıktığından beri cafede arkadaşlarla beraber oynuyoruz. Her yıl olmamış der 1 ay sonra süper olmuş derdik. Bu kez her maçta küfür etmediğimiz oyuncu neredeyse kalmıyor. Oyun evet gerçekçi ama bu bir oyun. Oynanabilirlik önemlidir. Birine pas attığınızda o adama ulaşamamışsa aradaki adamınızı asla seçemiyorsunuz.

Evet özellikle defansta en üstteki oyuncuya pas atarsanız aradaki oyuncuyu seçemiyorsunuz..bunun çözülmesi şart!

quote:

Orijinalden alıntı: LordHun
    . Hele 2 kişi aynı takımda oynama gibi hevesler varsa anlaşılmadık biçimde sizin yönetimizdeki oyuncunun aniden takım arkadaşınıza sonra geri size geçmesi gibi saçmalıklara hazır olmalısınız.

2ye 2 olan bütün maçlarımızda aynısı bize de oluyor ve çıldırıyoruz...2010 da böyle bir hata yoktu..feci bir durum düzeltilmesi ŞART!

• Oyunda daha önceden yazdığım eksilere ek olarak şunları ekleyeyim:

- Pas sorunu ne yaparsanız yapın inatla devam ediyor. Bazen ayaklarındaki topu boş yere taca kornere falan atıyolar. Mantık sıfır mantıksız oynuyorlar.
    - Oyuncular pas atarken büyük olasılıkla istediğiniz kişiye pas atmıyorlar.
    - Hangi kaleciyi seçerseniz seçin hepsi aynı güçte.
    - Top hızlıca rakibe çarpıp taca veya kornere giderse bu pozisyonların %70-80inde yanlış karar veriyor hakem.
    - Siz karşı defansın arasından oyuncuyu geçirecekken veya orta açacakken arkadan bişeyler yapıp sizi oyundan düşürüyorlar ve sizin oyuncu 2-3 saniye afallıyor. Rakipte topu alıp gidiyor ama aynısını sizin oyuncu rakibe yapınca faul oluyor.
    - Bazen oyun zorla bilgisayarın size gol atmasını sağlıyor. Alakasız fauller veriyor, yanlış kararlar veriyor, adama 10 oyuncuyla müdahale edemeyebiliyosunuz, kaleci aval aval topa bakıyor vs. Aynı olay fifa 07dede vardı ama bu kadar abartı değildi.
    - Sizin defans oyuncusu defansta son hızda koşarken yavaş gidiyor ama onunla topu rakip kaleye sürüp orta açarken jet gibi koşabiliyor.
    - Oyunu basitte oynarken rakip kalecinin 1-2 metre önüne gidip topa vurun gol olacak ve kaleci asla hareket etmeyecek aval aval topa bakacak. Oyunu basitleştirme bu değildir. Bu oyuncuyu mal yapmaktan başka birşey değil.
    - Sevinme efektleri yeterli olmamış. Barcelonayı şampiyonlar ligi şampiyonu, Beşiktaşı uefa kupası şampiyonu yaptım bir iki alkış ve basit animasyonlar dışında birşey olmadı.
    - Stad animasyonları çok berbat. Seyirciler maçmı izliyor tiyatromu belli değil. Madem bu bir maç simulasyonu o zaman ben bu oyundan rakip kaleye gidince, penaltı, korner vs. kullanırken taraftar uğultusu falan beklerdim. 2 ay sonra yıl 2011 olacak ama hala böyle hatalı ve böyle basit oyunlar çıkıyor.

Arz asla talepleri karşılayamıyor. Güncellemeler çıkarılıp biraz daha elden geçirilmesi gerekiyor.

Bu arada verkaçı hangi tuşlarla yapıyorsunuz eskisindeki tuşları denedim olmadı.
    Ve yine bu arada Owen çok güzel oynuyor. PS1de 5-6 sene önce oynadığım WE deki roberto carlos gibi. Al bu adamı git gol at.
    quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

Arkadaşlar pes serisinde şampiyonlar ligi müziklerinde çalan bir müzik var ama o müziği bırakın bulmayı adını bile bilmiyorum

hatta müzik, pes 2009 da şampiyonlar ligi finali başlamadan seramonide çalıyordu Inter in Giuseppe Meazza stadında oynadığı şampiyonlar ligi maçlarının devre arasında

sürekli çalıyor. Ayrıca şampiyonlar ligindeki tüm takımların ş.l.

marşından hemen önce çalıyor.

Müziğin videosunu buldum ama mp3 şeklinde bulamadım. Müziğin adı nedir, mp3 şeklinde nerde bulabilirim??? Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim

İşte o muhteşem müzikin videosu :http://www.dailymotion.com/video/x762j3_pes-2009-la-champions-league_videogames

İDM ile videoyu indirim converter ile mp3e çevirebilirsin. İşlerim olmasa ben yapardımda uğraşacak zamanım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 1 Kasım 2010; 21:22:52 >

• Her sene aynı şey oluyor. Alışamıyorum "Oyun bu sefer çok kötü olmuş" diyorum. 3-5 kere oynayınca fena sarıyor ama. 2011'de sardı şu an
  • Cafe de arkadaşlarımla Pes oynuyorum evde ise Fifa oynuyorum.
    2008 den beri ilk kez Futbol oyunu aldım eve buda Fifa oldu ancak tam olarak beklentilerimi karşıladı diyemem.Atmosfer olarak %1000000 pesin önünde ancak Fifa dada anlam veremediğim bir eksiklik var gibi geliyor.
    Pes ise tam anlamı ile hayal kırıklığı önceki yorumlarda şikayetçi olunan şeylere katılmamak elde değil.2010 dan kimse hoşlanmamıştı çevremdekilerden herkes 2009 oynamaya devam etmişti bu seferde benim anlamadığım şekilde 11 de ısrar ediyorlar.
    Fifa 7/10
    Pes 5/10
    Benim gözümde oyunların değeri bu.
    2k Sports Nba 2k11 stili bir futbol oyunu yapmaya niyetlensede adam gibi futbol oynasak da demiyo değilim
  • ya beyler bazı arkadaşların beni beceriksizlikle itham etmesi açıkçası zoruma gitti ne yani neden bu kadar savunuyorsunuz anlamadım bir ihtimal var oyun farklı işliyor
    ve de kafanızda sorun var galiba ben her maçı yeniyorum ama takımı istediğim gibi yönetemiyorum ve bu benim suçum değil oyunun aptallığı aşağıdaki videolara bakın

top 3 adamımım arasına giriyor hiç biri almıyor rakip alıyor aynısını rakip te yapıyor bu benim beceriksizliğim değil kompleks yaptım lan
    çok saçma bi oyun yorum yok

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.