Bunun kuyruğuna bağla kağıdı sal havaya çok güzel oluyor
ne bilyim arkadaslar hic oyle atese gidip yanan helikopter bocegi gormedim eminmisiniz o olduguna?
pervane diyip durduklaru bu bildigimiz helikopter bocegimi (yusufcuk)
ates bocegide isik yayn bocek degil mi? onu aramiyorum ben , hani bu masallarda sarkilarda falanda gecerya pervane diye onu ariyorum iste atese ucup yanan hayvan. kimi kelebek diyor kimi helikopter bocegi diyor kimi ates bocegi diyor. Yokmu yav bu pervane nedir bilen?
quote:
Orijinalden alıntı: i have a dream
ne bilyim arkadaslar hic oyle atese gidip yanan helikopter bocegi gormedim eminmisiniz o olduguna?
pervane diyip durduklaru bu bildigimiz helikopter bocegimi (yusufcuk)
ates bocegide isik yayn bocek degil mi? onu aramiyorum ben , hani bu masallarda sarkilarda falanda gecerya pervane diye onu ariyorum iste atese ucup yanan hayvan. kimi kelebek diyor kimi helikopter bocegi diyor kimi ates bocegi diyor. Yokmu yav bu pervane nedir bilen?
Pervane dedikleri yanan ışığa gelen gece kelebekleri değil mi?
Pervane ile mumun hikayesi. Aşkı anlatan en güzel örnek budur. Pervane ışığın etrafında dönen gece kelebeğidir. Işığa âşıktır o kelebek. Bu öyle bir aşk ki sevgilisinin etrafından hiç ayrılamaz, gittikçe çapı daraltarak döner. Döndükçe çember daralır, daraldıkça şevki artar. Hızlanır ve kucaklamak ister. Artık o cezbeden kurtulamaz. Bülbülün gül karşısında şeydalanması gibi. Öyle bir an gelir ki, o pervane sevgilisini kucaklamak ister ve kendisini bütün hızıyla alevin koynuna atar ve yanar.
Sagonun şarkılarında var Şem ile pervane..
sonuc olarak bu kahverengi kelebek yani bizim orada ona kepenek diyorlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme