Şimdi Ara

Pervane Bocegi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pervane Boceginin resmini ariyorum hic bir yerde bulamadim maalesef. Resim yada video olabilir bulan olursa paylasirsa sevinirim.

Latince. vs. ismini bilen varsa onuda yazabilirsiniz oradan bulmak kolay olur heralde.

• bumu aradığın bilmiyorum ama

Pervane Bocegi???
  •  Pervane Bocegi???
  • Catocala neogama

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Oldwife_Underwing_Unspread.jpg

Bu değilse üst kategoriye çık benzerleri çok var
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • tesekkurler arkadaslar. Hangisi oldugunu bende bilmiyorum bir arkadasima lazimmis onun icin ariyorum bende. Bu atese ucan yanan hayvan bu mu?
  • Helikopter Böceği yazsan çıkardı onun adı Helikopter Böceğidir
  • ateş böceği arıyosun sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch Hava Fil
    2 ay önce açıldı
    Ultrasonic Fare Kovucu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunun kuyruğuna bağla kağıdı sal havaya çok güzel oluyor
  • ne bilyim arkadaslar hic oyle atese gidip yanan helikopter bocegi gormedim eminmisiniz o olduguna?

pervane diyip durduklaru bu bildigimiz helikopter bocegimi (yusufcuk)

ates bocegide isik yayn bocek degil mi? onu aramiyorum ben , hani bu masallarda sarkilarda falanda gecerya pervane diye onu ariyorum iste atese ucup yanan hayvan. kimi kelebek diyor kimi helikopter bocegi diyor kimi ates bocegi diyor. Yokmu yav bu pervane nedir bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: i have a dream

ne bilyim arkadaslar hic oyle atese gidip yanan helikopter bocegi gormedim eminmisiniz o olduguna?

pervane diyip durduklaru bu bildigimiz helikopter bocegimi (yusufcuk)

ates bocegide isik yayn bocek degil mi? onu aramiyorum ben , hani bu masallarda sarkilarda falanda gecerya pervane diye onu ariyorum iste atese ucup yanan hayvan. kimi kelebek diyor kimi helikopter bocegi diyor kimi ates bocegi diyor. Yokmu yav bu pervane nedir bilen?

Pervane dedikleri yanan ışığa gelen gece kelebekleri değil mi?
  • Pervane ile mumun hikayesi. Aşkı anlatan en güzel örnek budur. Pervane ışığın etrafında dönen gece kelebeğidir. Işığa âşıktır o kelebek. Bu öyle bir aşk ki sevgilisinin etrafından hiç ayrılamaz, gittikçe çapı daraltarak döner. Döndükçe çember daralır, daraldıkça şevki artar. Hızlanır ve kucaklamak ister. Artık o cezbeden kurtulamaz. Bülbülün gül karşısında şeydalanması gibi. Öyle bir an gelir ki, o pervane sevgilisini kucaklamak ister ve kendisini bütün hızıyla alevin koynuna atar ve yanar.

Sagonun şarkılarında var Şem ile pervane..
  • sonuc olarak bu kahverengi kelebek yani bizim orada ona kepenek diyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.