Şimdi Ara

1 Tanker temiz suyun satış fiyatı ne kadardır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
15.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babam zamanında sondajcılık ile uğraştığı için şuanda evimizin önünde bir sondaj var. bu sondajdan hergün yaklaşık 20 tanker su alıyoruz, babam tankerini 20 liradan satıyor ama bana cok azmış gibi geldi su içilebilir temiz su ve babamda bu işi eskiden yaptığı için bu işlerin piyasasından haberimiz yok. internettende araştırdım fakat bulamadım aranızda bu işlerden anlayan varsa yardımcı olabilirmi 1 tanker temiz su kac paradan satılır nerelere satılır gibi konularda. teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

1 Tanker Temiz Suyun Satış Fiyatı

Günümüzde su kaynaklarının önemi giderek artmaktadır. Bu nedenle, temiz suya erişim sağlamak önemli bir konudur. Su temini konusunda en sık tercih edilen yöntemlerden biri tankerlerdir. Peki, 1 tanker su kaç TL?

1 tanker temiz suyun satış fiyatı bulunduğun bölgeye, suyun kalitesine ve tanker boyutuna göre değişebilir. Örneğin, 2023 yılında Türkiye'de 1 tanker suyun (10 metreküp) ortalama fiyatı 250-400 TL arasında değişmektedir.

1 tanker su kaç TL 2022 yılında? Bu soruya kesin bir cevap vermek zordur, çünkü fiyatlar her yıl değişebilir. Ancak genel olarak 2022 yılında tanker su fiyatları 200-350 TL aralığındaydı.

Tanker su fiyatları konusunda bilgi edinmek için yerel su tedarikçileriyle iletişime geçebilirsin. Ayrıca "1 tanker su fiyatı" veya "bodrum tanker su fiyatları" gibi anahtar kelimeleri kullanarak internette arama yapabilirsin.

Temiz suya erişim sağlamak için tankerleri kullanmak pratik bir çözüm olabilir. Tanker suyunun satış fiyatını etkileyen faktörleri göz önünde bulundurarak bütçene uygun bir seçenek bulabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Temiz olduğu ne malum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70000-80000 kuruş eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdaki çoluk çocuktan öğreneceğini sanıyorum, başka bir bölüme açsanız daha iyi olur ama gende iyi şanslar.
  • şu zaman 50ye satılır işi büyütün ufak tankerle gemilere satın
  • Tersanelerde gemiye tonu 6 dolardan veriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanker kaç ton su alıyor? bimde sanırım yarım litre su 25 kuruş sende 20 kuruştan hesapla işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aylik 12bin lira yapiyir bereket versin daha ne.

• ''aranızda bu işlerden anlayan varsa yardımcı olabilirmi'' kısmında ciddiydim ben anlamıyorsanız yorum yapmayın lütfen
  • kynenn kullanıcısına yanıt
    bunun yardımı dokunacaktır teşekkürler
  • Gunde 400 iyi para, yasal mi ?

• 1tanker için 20 lira az değil mi ya

• Dsi ornek yollayin analiz isteyin ruhsat cikarin memba isine girin, damacana sistemleri 15bin$ dan baslar tam otomatik sistemler var, 300bin yatirim ile guzel kazanclar elde edebilirsiniz...

Tankerler direk insaata veya sulamaya calisir ruhsatsiz belediye tepenize biner

• yardımlarınız icin teşekkürler babamla bu konuda konuşacağım 20 lira gercekten cok azmış ve ne yazıkki aynı müşteriye 4-5 senedir bu fiyata satıyorduk yazık olmuş okadar paraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: yardss36

yardımlarınız icin teşekkürler babamla bu konuda konuşacağım 20 lira gercekten cok azmış ve ne yazıkki aynı müşteriye 4-5 senedir bu fiyata satıyorduk yazık olmuş okadar paraya

20 lira nedir ya ? ben 1 tanker suyu 100 liraya satıyorlar burda. oda içme suyu değil. hayvanların içtiği sular. yoslunlu ve pis.

dereden çekilen su yani. sulama suyu. sen 20 liraya temiz suyu çok ucuz vermiyormuşsun ya.

ama şans size gülmüş. ne güzel oturduğunuz yerden ayda 12 bin lira. vay bee. ağzım açık kaldı dogrusu !
  • köyde sontaj var su tertemiz buz gibi içilebilir tankeri 5 liradan satıyorlar oda elektirik parası su için ücret alınmıyor her gelene veriliyor.Bence 20 lira az.

• Hala şaşkınım bu konuya ya
  • Tanker başı 20 TL? Sudan ucuz.
  • Hakikaten sudan ucuz suyun fiyati.bir tanker su 30 lira nakliyesi ile 100 lira civari 20 ton.buarada su ihtiyaclari icin sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    Tanker suwww.istanbultankersu.net

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.