Şimdi Ara

A101’den televizyon aldım kutuyu açayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hi level tvlerden aldık bugün bi tane. Servis numarasını aradım mesai dışı dedi. Bayram boyunca ulaşamam herhalde. Kutuyu açıp kırığı döküğü var mı diye bakmak istiyorum ama garantisi bozulur mu bu durumda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

A101'den Televizyon Aldığınızda Ne Yapmalısınız?

Bir televizyon satın almak heyecan verici bir deneyimdir, ancak kutuyu açıp kurulumunu yapmak biraz göz korkutucu olabilir. Özellikle A101 gibi bir market zincirinden televizyon aldıysanız, kurulum süreci hakkında sorularınız olması normaldir.

A101'den Televizyon Aldıktan Sonra Yapılması Gerekenler:

• Kutuyu İnceleyin: Kutuyu dikkatlice inceleyin ve herhangi bir hasar olup olmadığını kontrol edin. Kutunun içindeki tüm parçaların tam olduğundan emin olun.

• Kurulum Servisi Ücretli mi?: A101, ek ücret karşılığında kurulum servisi sunmaktadır. Kurulum servisini kullanmak isteyip istemediğinize karar vermelisiniz.

• Kurulumu Kendiniz Yapacaksanız: Televizyonu kendiniz kurmaya karar verdiyseniz, kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun. Tüm kablo ve parçaların doğru şekilde bağlandığından emin olun.

• Garantiyi Kontrol Edin: A101'den aldığınız televizyon için garanti belgesini kontrol edin. Garanti süresini ve kapsamını öğrenin.

• Sorun Yaşarsanız: Televizyonu kurarken veya kullanırken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, A101 müşteri hizmetlerine başvurun. Garanti kapsamında ücretsiz tamir veya değiştirme hizmeti alabilirsiniz.

A101 Televizyon Kurulumu için Öneriler:

• Kurulumu yapmadan önce televizyonunuzu tutucudan çıkarın.
    • Televizyonu düz ve sağlam bir yüzeye yerleştirin.
    • Tüm kabloları ve bağlantı noktalarını kontrol edin.
    • Televizyonu çalıştırmadan önce tüm kabloların doğru şekilde bağlandığından emin olun.

Bu adımları izleyerek A101'den aldığınız televizyonu güvenli ve doğru bir şekilde kurabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, A101 müşteri hizmetlerine başvurmaktan çekinmeyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • garanti denilen şey ürünü aldığında belli bir yıl boyunca tamir ücretinin firma tarafından karşılanmasıdır zaten.Ama iade etmekten bahsediyorsan açılmış ürünü almayabilirler.Kırığına döküğüne bakıcam diye de kırma televizyonu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açma 101de çalışıyorum servis gelsin kendisi açsın bozuk çıkarsa en azından mal ortada dersin. Çünkü depolardan nasıl gönderildiğini biliyorum. Yere felan düşmüşse şansına sıkıntı çıkmasın

• açma
  • Açma servis açsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • =PistoLeRo= kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam açmayım o zaman. Bantlı şekilde koydum bi kenara

• hi-level alamdan önce youtube inceleme videolarını seyrettin mi?
    dün ben de a101 den tv aldım ama hi level hakkında hiç iyi şeyler söylenmiyordu.
    o yüzden ben de gittim Toshiba 109 ekran tv den aldım.
    markası Toshiba ama Türkiye de Vestel e montajını yaptırmışlar kendi markalarını çakmışlar. Ama yinede Toshiba kalitesiz malzeme göndermez montaj için

valla ben servisi beklemeden kurulumunu yaptım duvara astım. televizyon gayet iyi çıktı netflix ve youtube var. film manyağı olacam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.