Şimdi Ara

Arabamin su deposuna metal cisim kacti.. yardim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
2.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.. evet cok sacma bir konu oldugunun farkindayim ama arabaya antifiriz eklemek icin kapagi actim suyu en dibine kadar normal cesme suyu ile doluydu biraz suyunu azaltiyim diyip bi kasikla icinden su eksiltmeye calisirken metal kasik arabanin su deposuna kacti.
    tutmaya calisirken de suya batip gozden kayboldu

bir insanin basina boyle birsey gelmemistir muhtemelen ne yapmam gerektigini cidden bilemedim
    yardimlariniza ve yorumlariniza acigim :)

• bunu sormak için üye olmuşsun,nick te konuyla direk uyumlu yılların otomobilcisiyim hiç antifiriz değiştirmeye kalkışmadım,çünkü bu iş pratik ister.Araç çalıştırılır,suyun havası alınır,hava çıktıkça su eklenir,depo ağzına kadar değil.hıgh yazan çizgiye kadar su konur.ustanıza danışın,gerekirse çekiciyle götürün.
    hani benzincilerde yaga suya bakalim mi denildiginde su eklenen motor su deposu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvahlarolsun -- 7 Ocak 2017; 21:24:54 >
  • o deponun resmini çekin,kapağında ne olduğu yazar o deponun kapağının resmini çekin buraya ekleyin,yada kapak üstünde ne yazıyor onu söyleyin,yada aracın markası modelini söyleyin ve o depo motorun hangi kısmında duruyor onu söyleyin ona göre bakalım.

Orijinalden alıntı: eyvahlarolsun

Arabamin su deposuna metal cisim kacti.. yardim...
    en sag ustteki su deposu yeri
    aracim ford k 98 model

orada 2 kapak görüyorum;biri sarı renk sıvı dolu olan,diğeri onun tam arkasında siyah plastik kısmın içinde olan.Hangisi ??

• ustte olan cam suyu icin olan alan oluyor benim kasigi dusurdugum yarisi turuncumsu siviyla dolu olan o sari kapakli buyuk su deposu
    Aracı çalıştırmayın. Sanayide ustalarda ucu mıknatıslı spiral tel gibi birşey var boruların içinde gezebiliyor, ulaşılması zor yerlere düşen civataları vs almak için kullanılıyor, onunla çekebilirsiniz.
  • jfbkjfd tesekkurler yardimlariniz icin simdi gec oldu hirsiz sanarlar bir elimde miknatis bir elimde masa arabanin motoruna yumulmus bir insan gece gece sabaha ilk is gidip deneysel calismalarima baslayacagim su deposu uzerinde kasik arayarak
    olmadi bi cekiciyle sanayiye kainatin en sacma konusu uzerinden gidicem
    gitmesem iyi olur ama
    baya sacma cunku

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

bunu sormak için üye olmuşsun,nick te konuyla direk uyumlu yılların otomobilcisiyim hiç antifiriz değiştirmeye kalkışmadım,çünkü bu iş pratik ister.Araç çalıştırılır,suyun havası alınır,hava çıktıkça su eklenir,depo ağzına kadar değil.hıgh yazan çizgiye kadar su konur.ustanıza danışın,gerekirse çekiciyle götürün.

+1 Hiç bu kadar konuya yakışan bir nick görmemiştim.

• İÇinde turuncu renkli sıvı olan genleşme deposuna kaşık düşürdüğünü varsayıyorum. Aracı çalıştırma. Bir ipe mıknatıs bağlayarak kaşığı yakalayabilirsin. Yalnız mıknatısı iyi bağladığına emin ol, yoksa bu kez de mıknatıs ararsın ki kaşıktan daha tehlikelidir. Bir yere yapışıp kalırsa çıkarmak cok zor olur.

En güzeli bir tamirci çağır, genleşme deposunun altındaki hortumu söküp genleşme deposunu boşaltsın. Kaşık çıkmazsa daha alttaki boruları sökerek kaşığı bulur.

Bir de ne kaşığıydı o kaşık? Eğer alttaki borudan geçmeyecek kadar büyük bir şey ise pek bir tehlike yok. Ama çay kaşığı falansa geçme ihtimali var.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.