Şimdi Ara

Perma ban yermiyim lütfen yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üzülerek söylüyorum ki küfürden dolayı zamanla 2 chat banı rn sonunda da 14 gün ban yedim ban 2 gün sonra bitiyor.14 gün ban yiyenler perma da yemiş.Ben şimdi en ufak bir küfür vs. Etmesem perma yermiyim?

Yani haksız yere edilen raporların bir anlamı olurmu?
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. kez niye açıyon ilkindeki cevaplar tatmin etmedi mi?

Riot'un cevap vermesini falan mı bekliyon?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De7 -- 27 Ocak 2016; 22:24:29 >
  • Cevaplar tatmin etmedi ve ilk konu muhabbete döndü resmen ihtiyac duymasam 2. Konu acmam dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadp00L

2. kez niye açıyon ilkindeki cevaplar tatmin etmedi mi?

Riot'un cevap vermesini falan mı bekliyon?

Ve sende konuyu muhabbete cevirenlerden birisin

• kardeşim chatı kullanma bundan sonra derim ki illa ki kullanacaksın. oyuna ara ver. o hesaba 1 ay girme. başka hesapta takıl.
    14 günü yedikten sonra hesabın günleri sayılı iyi değerlendir derim. 1 kaç hafta girmesen sonra durumun düzeldi hemen banlamayalım diye bir olay var mı bilmiyorum dene.
    ama chatı kullandığın an hesabına elveda de.çok garip bir durum bu aslında flamerlara hiç tavizin olmadığı bir oyun durumuna geldi ki iyi bir şey söylesen hatta söylemesen bile kahpeliğine report yiyorsun.Lose aldığın an zaten adam bir dönüp şu takımı komple reportlayım diyor. Hiç mantıklı değil. Riot oyunları şu adamın oyunu nasıl geçti diye de değerlendirmiyor hiç bir mantıklı tarafı yok. Ki bir defa 14 Gün uzaklaştırdın. Sonra perma ban atmak neyin kafası geçici olarak uzaklaştır bir hak tanı adama düzelmesi için her oyunun aynı geçmediği de belli. Bir insanı Chatı kullandı diye banlayan zihniyeti yok etmek lazım. Ya chatı kaldır kardeşim millet oynamasın. Millet çatır çutur para yatırıyor bu oyuna hile ve benzeri şeyler kullanmadığı sürece kalıcı ban atılmamalı. Var mı başka bu şekilde ban atan bir oyun. Şu oyuna 5 kuruş daha yatırmayın derim çünkü TR nin yüzde 75'inin bu şekilde banlanma potansiyeli var. Ya kemik kitle oluşturmaya çalışıyorlar yada hesapları kapatalım da yeni açılan hesaplardan gene kar yaparız kafasındalar. Onların kaybedicek bir şeyi yok zaten kimseyi de umursamalarına gerek yok.

Kısaca kardeş ister 3 ister 5 oyun oyna hesabın kapanacak.Oynama süslük dursun bana kalırsa. Belki sistem değişir paçayı sıyırırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6C63AE3BB -- 27 Ocak 2016; 22:40:33 >

• Kardeşim çoğu kişi senın gibi diyor ama ben yine de giricem sanırım hesaba.Çok saçma degilmi o şekilde perma :(

• 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    kardeş kaçarın yok. yiyeceksin başka bir arkadaş server değiştirmeyi düşünüyor.onun konusu takip et derim. ama sakın oyuna girme.
    Saçmalığın daniskası ama bu onun bununkiler illa ki atıcaklar banı. server değiştirmek işe yarayabilir gibi dene derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Perma ban açılır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Neden ban yedim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eski konulara baktımda sanırım bu hesaptaki 3. Ceza olması lazım. Riot ceza sisteminde 14 Gün bandan sonra perma geliyor. Yani sen oyun içinde flamer veya kurallara aykırı birşey yaparsan direk perma yersin ki bunun geri dönüşü yok.

Ayrıca diğer 2 konunda da bunun açıklamaları yapıldı. Forumdan istediğin cevabı alamadıysan lol destek talep açıp oradan geri dönüş bekleyebilirsin.
  • Yani ben şunu merak ediyorum chat. Cok cok az yazı yazsam ve bu yazıda 0 küfür olsa perma yer miyim yemez miyim?
    14 ginden sonra kesin permamı?

Dostum küfürü bırak ben konuşmadan 14 gün ban yedim ticket attıgımdada olumsuz davranış zırvalıklarıonı soyledıler
    Paşam 14'den sonra perma geliyor diyorum. Hala kesin mi diye soruyorsun

TR Sunucusunda oynuyorsun, Jungle alıp gang gelmedin diye adam seni raporlama olasılığı var ise neden perma ban yeme olasılığın olmasın?
  • 14 gün banın öncesindeki reportlardan birini daha işleme koyarlarsa hesabına veda etme ihtimalin var.
  • Her 14 gün yiyen perma yemiyor ama? Ayrıca paşamlı falan konusanları sevmem !

• elkşhjgkjsdfdkglfdjdflgkf laflara bak,yapmışın flamei almışın banı,akıllı dur yeme bidaha,neyin kafası bu
  • Benim hesabim 14 gun ban yedi pazar gunu simdide süresizz kapatilmiss iyicee kafayi yedii bunlarr . 14 gun dediler 4. Gunde ne banlamasi yaa . Sizinkilerde banlanicakk

• Sen ne yap biliyomusun baska servera gecc 1 ay orda kullann

• quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

Her 14 gün yiyen perma yemiyor ama? Ayrıca paşamlı falan konusanları sevmem !

Harbiden he ne ayaksın olm ? lol bölümünde trollük yerine abilik yapan adamlara bırak atarı sesini bile çıkartmaman lazım. Senden adam olmaz benden söylemesi. Umarım permayı yersin
  • Mimlenmişsin. Yazdığın her hangi bir şey yüzünden perma yersin muhtemelen. Chati kullanmasan bile kötü oynadığın için report falan yer banlanırsın elbet geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

quote:

Harbiden he ne ayaksın olm ? lol bölümünde trollük yerine abilik yapan adamlara bırak atarı sesini bile çıkartmaman lazım. Senden adam olmaz benden söylemesi. Umarım permayı yersin

Kaladin mi abi lol

• quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

quote:

Kaladin mi abi lol

Pikaçu cümleyi bidaha okusana qnq

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.