Şimdi Ara

Mustafa nickli admin hakkında lütfen yardım! Adaletsizce süresiz ban yedim...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Yûnus nickli kullanıcıyım az önce sebepsiz yere 2008'den bu yana kullandığım üyeliğimi az 'Mustafa' nickli admin tarafından kendi egoları uğrana süresiz uzaklaştırmıştır.
    Bilen bilir yıllardır bu bölümde yazıyorum ve şuana kadar o hesabımla en ufak şekilde kimseye hakaret etmedim bugüne kadar da sadece 1 kere 4 günlüğüne forumdan uzaklaştırılmıştım.
    Olayın sebebi PSN kardeşliği konusunda TheHobits67 nickli üyeyi ifşa etmem ve insanları dolandırıcı olduğunu bilgilendirmemle başladı...
    Kendisi geçenlerde bir tanıdığımın konsolunun banlamasına neden olan bir hesap sattı.
    Ps4 sorunlu alışveriş bölümüne bildirmesine rağmen kullanıcı banlanmadı ve ilan mesajları silinmedi aksine benim insanları ikaz eden mesajlarımı aniden siliyordu kendisi...
    Kendisi bu tarz problemleri sorunlu alışverişe yazın diyor oraya yazıldı ancak yine bir şey olmadı kanıt için...

http://i.hizliresim.com/XoNv37.jpg

Az önce tekrar ilan verdi bu dolandırıcı ve mesajları durduğu için bende sürekli kendisi alıntı yaparak HIRSIZ! olduğunu belirttim.
    Ancak yine Mustafa nickli admin onun yerine benim mesajlarımı silmeye devam etti.
    Daha sonra keyfi karar alarak PSN Kardeşliği konusunu kaldırmak için elinden ne varsa geleceğini yazdı bende bu durum üzerine kendisine şöyle bir mesaj attım.
    Ne küfür var ne hakaret?

http://i.hizliresim.com/yl1l2y.jpg

Kendisi tarafından anında üyeliğim sınırsız uzaklaştırıldı.
    Forum desteğe bile şikayet edemiyorum.
    TheHobits67 nickli dolandırıcı bana kısaltmalı şekilde küfür ettiği halde hala üyeliği duruyor hiçbir işlem yapılmadı.
    Ancak kendisi hakkında bir şey dediğim için sınırsız bir şekilde 7 yıllık üyeliğimi sildi attı.
    Sizlerden Mustafa nickli adminin bölüm yetkisinin alınması ve üyeliğimin tekrar açılması için yardım istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YunusEmre28 -- 6 Eylül 2015; 0:07:58 >

• Aralık 2013 den zaman zaman kardeşlik konusuna dolandırıcılar geliyordu ve üyelerin yardımıyla ki yunusla beraber meşhur bir dolandırıcıyı da ifşa edip ve korkutup bir daha konuya gelmemesini sağlamıştık,iç düzen bir şekilde korunuyordu.TR-Yunus un da daha önce yaptığımız gibi bir dolandırıcıyı ortaya çıkarıp banlanmasını söylemiş ve muhattap bulamamış.Admin arkadaş işini yapmak yerine olayı şova çevirmiş ve olumsuz alışverişi bile olmayan eski bir üyeyi tamamen kendi egosunu tatmin etmek üzere banlamış.Ya bu arkadaşta sıkıntı var ya da adminler burayı tamamen oyun parkına çevirmiş.

Arkadaşımızın banının kaldırılmasına destek veriyorum,işten kaçan sorumsuz adminlerin de yerlerine yenisini alınmasının forum için daha iyi olacağını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu "Mustafa" adlı kişinin ifade özgürlüğü ve muhakeme yapabilmek konusunda ciddi sorunları var. "kapattırıcam,sildiricem vs..." gibi dikta mesajları, yine muhakeme yapmaktan yoksun kararları ile foruma ciddi anlamda zarar vermekte. Açıkça görüldüğü üzere bir olayın sonunda yapmakla yükümlü olduğu yargı ve bu yargıyı enine boyuna değerlendirmek yerine,atılan mesajları tartmadan olayı güç gösterisine çevirip, fikir ve düşüncelerini beyan etmek isteyen üyeleri bu güç ile tehdit ederek susturup, uzaklaştırmakta. Yalnızca bir kaç mesajını okuyarak ne kadar sabit ve kapalı bir zihne sahip olduğu anlaşılabiliyor. Olayla alakam olmamasına karşın utandım ve bu forumda daha öncede böyle vahim durumlara şahit olmuştuk. Kimseye zararı dokunmamış,kimseyi aşağılamamış,hakaret etmemiş tam tersi insanları olası bir tehlikeye karşı uyaran kişileri böyle uyduruk şeylerle,yetkiyi kötüye kullanarak kafanıza göre banlayamassınız bunuda bilin. Bugün ona yarın bana, bu iş böyle olmaz. Bende bu şahıstan şikayetçiyim ve konunun takipçisiyim.

• Mesaj şikayet edildikten 1 dk sonra sınırsız yedi bu nasıl olabiliyor biz bile bir mesajı şikayet edince 1-2 saat sonra işlem yapılıyor.
    Kendisine mesaj attım insan gibi konuşmak istedim ancak benim parmağım yok dedi ama ben inanmıyorum.
    TheHobits61 nickli dolandırıcı hala bu forumda ancak ben anında sınırsız uzaklaştırıldım üstelik bana kısaltmalı küfür ettiği halde.
    Buyrun buda işlem süresi.

http://i.hizliresim.com/6kbqN0.jpg
  • Yöneticilik gönüllü olabilir ama beceremiyosan bırakmayı bileceksin yoksa altında başka şeyler arar insan.Forum yöneticisi yardımsever,bu işe gönüllü olarak emek veren kişilerden olur.Böyle ne forum ne şirket ne ülke yönetilir.egoyu geçtim vicdan çok çok daha önemli bişey..

Foruma niye yönetici olmak ister bi insan hiç anlam veremem.Belki boş vaktimde iyilik meleği olmadığımdan yada sanalda egoları tavan yapan biri olmadığımdan hiçbir zamanda anlamayacağım.

Arkadaşa yapılan haksızlığı umarım birileri görür..

• Açtım Gurur o kadar ikinci el referansım ve birikintim kişisel egolar yüzüden gitmesini istemiyorum.
  • Bu thehobbits67 yüzünden makinası banlanan benim dün banlanan makinanın resimlerini konuya koydum.

Yönetimede bu adamın mesajını şikayet ettim banlanan makinanın resimlerini ve 3 eylül 2015 de sony bayinden aldıgım yeni ps4 faturası ile kendilerine teyit edecegim bizzat yazdım ama ses çıkmadı. Benim yaşım 47 bu yaştan sonra ne bir oyun için hatta bir ps4 için bile kimseye iftira atıcak deilim.

Kural diye diye bütün gerçegi yazanların mesajlarını siliyorsunuz ama hırsızların mesajlarını silmiyorsunuz. thehobbits67 adlı üyenin bir kaç saat önce verdigi ilan

MAD MAX + MGS 5 Çift hak 100 TL!!!

100 tl bu iki oyunu meraklı adminler alsın bedavaya veriyor adam madem bu adam dürüst satıcı ilan verebilir.
    Ben bile bile lades dedim beni konuda uyardılar konuya yazmak yasak oldugu için özel mesajdan yazdılar mesajları geç gördüm diye ps4 banlandı makinadan oldum.
    Ben eski bir üyeyim yunus bendende eski burda hiç suçu günahı olmayan üyeyi süresiz ban!! kaldıki süresiz ban neden oda bilinmiyor.
    Banlayarak bu iş çözümlenmez. Mustafa başta olmak üzere bu yanlış olaydan dönülmeli bu thehobits67 olayında suçlu varsa oda benim sesimiz çıkarmıyıp ps4 kolumuzun altına alıp kaderimize razı olmalıydık. Tekrardan yöneticilerin bu yanlış karar dan dönmelerini rica ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşlemi yapan Mustafa değil benim.

Öncelikle hiçbir koşul size bu forumda karşılıksız mesai harcayıp her şeyini yetkili olduğu bölüme veren arkadaşlara saygısızlık yapma hakkı vermez.

O yüzden bölüm bazında aldığınız uzaklaştırma aynen kalacak. Forum genelindeki hesabınız açık durumdadır.

Ayrıca bundan sonra bir problem olduğunda fake üyelik almak yerine destek hattından cevap bekleyin.
  • Olayın ayrıntılarını bılmıyorum ama gerçekten yukarıdaki gibiyse gerçekten bir haksızlık var. Forumda neler yazılıyor da ceza verilmiyor, bu mesaja sınırsız ban mi verilir? Bu cezayı verenin Yûnus ile kişisel sorunu vardır, başka bir açıklama gelmiyor aklıma.
    Sanırım FIFA13 döneminden beri Yûnus ile muhabbetim vardır, böyle sorun yaratacak davranışı olduğuna da inanmıyorum.

Kardeşlik konusuyla ilgili daha önce de yazdım bu bölümdeki bir konuda. 1.5 yıldır ıyi kotu devam eden sürekli "Konuyu kapattıracağım" yazmak, dolandırıların daha rahat iş yapmasını sağlamak için düzenlemeler getırmek mantıklı gelmiyor bana. Tamam yöneticilik zor, maddi karşılığı yok, emek istiyor ama bu sorunun çözümü bölümün en aktif ve yararlı konusunu kapattırıp kolaya kaçmak olmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Güven

İşlemi yapan Mustafa değil benim.

Öncelikle hiçbir koşul size bu forumda karşılıksız mesai harcayıp her şeyini yetkili olduğu bölüme veren arkadaşlara saygısızlık yapma hakkı vermez.

O yüzden bölüm bazında aldığınız uzaklaştırma aynen kalacak. Forum genelindeki hesabınız açık durumdadır.

Ayrıca bundan sonra bir problem olduğunda fake üyelik almak yerine destek hattından cevap bekleyin.

Öncelikle teşekkür ederim aynı hassasiyeti insanların kırk takla atarak kazandığı paraları çalan dolandırıcılar içinde gösterirseniz memnun olurum.
    Ayrıca destek olan tüm arkadaşlara teşekkürler.
  • Güven bey tam açıldı derken olay tatlıya baglandı derken neden bu bölüm uzaklaştırması ? dolandırıcı oldugunu yazması kime saygısızlık ?

Son mesajı paylaşırmısınız nedir bu süresiz uzaklaştırmanın nedeni üye olarak bizde bilelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 6 Eylül 2015; 0:18:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Olayın ayrıntılarını bılmıyorum ama gerçekten yukarıdaki gibiyse gerçekten bir haksızlık var. Forumda neler yazılıyor da ceza verilmiyor, bu mesaja sınırsız ban mi verilir? Bu cezayı verenin Yûnus ile kişisel sorunu vardır, başka bir açıklama gelmiyor aklıma.
    Sanırım FIFA13 döneminden beri Yûnus ile muhabbetim vardır, böyle sorun yaratacak davranışı olduğuna da inanmıyorum.

Kardeşlik konusuyla ilgili daha önce de yazdım bu bölümdeki bir konuda. 1.5 yıldır ıyi kotu devam eden sürekli "Konuyu kapattıracağım" yazmak, dolandırıların daha rahat iş yapmasını sağlamak için düzenlemeler getırmek mantıklı gelmiyor bana. Tamam yöneticilik zor, maddi karşılığı yok, emek istiyor ama bu sorunun çözümü bölümün en aktif ve yararlı konusunu kapattırıp kolaya kaçmak olmamalı.

Kimsenin kimseyle kişisel bir problemi yok. Yönetim içerisinde böyle bir karşıtlığa mahal vermeyiz.

Mustafa'nın bir üyeyi doğrudan uzaklaştırma yetkisi yok zaten. İşlemi yapan benim ancak bölüm bazında yapılan uzaklaştırma tüm hesaba yansımış. Şuanda hesap açık durumda ama son mesajı sebebiyle YunusEmre28'in hesabı ilgili bölüme uzun süre mesaj atamayacak.

• quote:

İşlemi yapan Mustafa değil benim.

Peki neden süresiz uzaklaştırma ?

Neden 4 gün değil ? Tam olarak hangi kural ?

Hesap sormuyorum gerçekten merak ettim yani dolandırıcılar duruyor bizi uyaranlar süresiz uzaklaştırma alıyorsa yazılı bir kural olmalı .
  • quote:

quote:

Olayın ayrıntılarını bılmıyorum ama gerçekten yukarıdaki gibiyse gerçekten bir haksızlık var. Forumda neler yazılıyor da ceza verilmiyor, bu mesaja sınırsız ban mi verilir? Bu cezayı verenin Yûnus ile kişisel sorunu vardır, başka bir açıklama gelmiyor aklıma.

Kimsenin kimseyle kişisel bir problemi yok. Yönetim içerisinde böyle bir karşıtlığa mahal vermeyiz.

Mustafa'nın bir üyeyi doğrudan uzaklaştırma yetkisi yok zaten. İşlemi yapan benim ancak bölüm bazında yapılan uzaklaştırma tüm hesaba yansımış. Şuanda hesap açık durumda ama son mesajı sebebiyle YunusEmre28'in hesabı ilgili bölüme uzun süre mesaj atamayacak.

O mesaja bölüm cezası olabilir ama sınırsız cezanın verilmesinin sebebini kavrayamadım.

Xbox bölümündeki kardeşlik konusunu da kilitler misiniz? Eğer bir konsolun bölümündeki konu kılıtlenıyorsa aynı mantıkla işleyen o konu da kapatılmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 6 Eylül 2015; 0:19:29 >

• Konuyu kitlemeniz çok saçma herkes yeni üyelerden oyun almasın o zaman nerden alıp satcaz oyun
  • Şimdi bir kere PS4 Dijital oyun takas olayındaki muhabbet çok saçma. Site yönetimi bu konuda satışa, takasa izin veriyor ama diyor ki "dolandırıcı olanlara karışmam."

E kardeşim madem böyle bir şeye müsaade ediyorsun, ikinci el bölümünü de açma, sorunlu alışverişler bölümünü de açma.Ama yook, ikinci el, sıcak fırsatlar bu forumun en önemli bölümleri.. Buralar kapanırsa canımız kanımız DH az daha reklam kazancı alır, aç kalırlar aççç. Aman diyeyim sakın biraz daha az kazanmayın.

Mustafa nickli adminin davranışlarının özeti " Aynı şey bir daha olursa banlarım, mesajlarınız silinecek, aynı mesajlar atılırsa 29 çarpı 21321 gün banlanacaksınız, konu kapatılacak.." Yahu kardeşim, burada ben 2008 üyesiyim. Var ki bir bildiğim mesaj atıyorum, ilk mesajı da gayet iyi okumuşum. Yani şimdi bana bu işin raconunu öğretmek sana mı kaldı?

Sorunlu alışverişler kısmı ikinci el'de olacak, listesi apaçık paylaşılacak, ancak burada olmayacak... Neden? Çünkü burası Playstation bölümü. Ne farkı var? Fark yok. Ciddi soruyorum. İkinci El'deki sorunlu alışverişler ifşa edilecek, burda konu içinde herhangi birinin dolandırıcı veya şüpheli olduğunu belirttiğimizde bizim mesajımız silinecek, üstüne ban yiyeceğiz ha? İlla PS oyunu satarken ikinci el'de ilan açıp bir sorun çıktığında sorunlu alışveriş kısmına konu açmak mı gerekiyor? Yapılacak şey çok basit. Sorun yaşayan arkadaşlarımız kanıtlarıyla birlikte paylaşacak. İlk mesajda bu dolandırıcı şahısların capsleri, isimleri, nasıl dolandırdıkları link olarak verilecek.

Adam hakkında yazılan dolandırıcı, hırsız lakapları konuda kalmalı ki, yeni üyelerin de canı yanmasın. Yahu kullanıcılar isterse muhabbet eder, isterse sohbet eder. Konuya mesaj atıyorum "Hayırlı olsun bilmem ne arkadaşımıza satılmıştır sec hakkı bundadır diyorum. " Çat mesaj siliniyor. Abi siz kafayı mı yediniz gözünüzü seveyim burada bu mesajın silinecek nesi var? Siz o mesajları sildikçe daha çok insanın canı yanacak, konudaki Yunus gibi 2009 senesinden beri bildiğim bir adam bu yüzden banlanacak. Mustafa nickli yönetici konuda hiç bir şeye müsaade etmemekle beraber bu tür mesajları da silmektedir. Yahu insanlar illa banlanan konsolunun resmini çekmek zorunda mı karşısındaki insanın dolandırıcı olduğunu kanıtlamak için? Horoz Nuri arkadaşımızın konsolu banlanmış. Adam illa resim mi atsın şimdi nesine yalan söylesin bu adam ? Bir gidin işinize ya. Akşam akşam sinirlendim.

Not: Konu kapatılmış. Çok da tın açıkçası. DH kendi ayağına kendi sıkıyor. 3-5 admin hava atacağım diye kullanıcıdan oluyor.

• Direk sinirsiz ban yemesini gerektirecek cok agir birsey söylememis arkadas,en fazla birkac günlügüne o konuya yorum yazmasi engellenir,uyari dahi verilmeden direk sinirsiz ban cok agir olmustu gercekten hesabin geri acilmasi yerinde olmus..

Birde bu "delil,ispat" konusu var..Illa gizli kamera cekimleri,ses dosyalari veya Tape'ler mi sunulmasi gerekiyor ispatlanmasi icin?
  • quote:

quote:

quote:

O mesaja bölüm cezası olabilir ama sınırsız cezanın verilmesinin sebebini kavrayamadım.

Xbox bölümündeki kardeşlik konusunu da kilitler misiniz? Eğer bir konsolun bölümündeki konu kılıtlenıyorsa aynı mantıkla işleyen o konu da kapatılmalı.

Şimdi bugün hesap satan adam o konu kapatıldı diye şifre değiştirirse bunun sorumlusu kim ? O adam hakkını arayacak açtığı konu da silinecek .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 6 Eylül 2015; 0:36:20 >

• quote:

quote:

Hocam Horoz Nuri nickli üye TheHobits67 adlı kişinin dolandırıcı olduğunu 1 Eylül'de sorunlu alışverişler bölümüne yazdı.
    O kullanıcı yüzünden gitti yeni bir PS4 aldı çünkü aldığı hesap çalıntı çıktı ve Sony tarafından konsolu süresiz banlandı dikkat çekerim hesap değil konsol banlandı...
    Şuan 6 Eylül ancak o kişi yine ilan verdi üstelik bana kısaltmalı küfür etti ancak hala üyeliği duruyor üstelik hiç ceza almadı bile.
    O ekstra mesai harcayan ama bu durumdan habersiz kişiye ettiğim bir laf yüzünden sınırsız yedim.
    Admin veya yöneticilerin bizlerden farkı var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 6 Eylül 2015; 0:25:52 >

• Defalarca söylememize rağmen hala dolandırıcılar duruyor argümanıyla lütfen savunmaya geçmeyelim. Donanımhaber kardeşik konusundaki sorunlu alışverişlerin muhattabı değil, bu kadar basit. O konuda dolandırıcı mı mağdur mu ya da suçlu mu suçsuz mu ayrımına girmeyeceğimizi belirttik. Defalarca uyardık, alışverişi dikkatlı yapın, gerekirse forum üzerinden yapmayın dedik.

120 gün uzaklaştırma verilen mesaj :

quote:

İlgili üye " Sen kimsin ki bunca insanın faydalandığı bir konuyu kapattırmaya çalışıyorsun?
    Adam gibi hırsızları uzaklaştır sadece insanları deli etme.

Burada yazılı ya da sabit kuraldan ziyade kendi insiyatifim var. Hiçbir yönetici arkadaşa -ki Mustafa'nın bölüm için kendini nasıl parçaladığını, kardeşlik konusunu nasıl düzeltebiliriz diye sabahlara kadar düşündüğünü kendim bizzat biliyorum - bu şekilde saygısızlık yapılmasına müsama göstermem.

XBOX bölümü ile alakalı herhangi bir sıkıntılı geri dönüş almadık. Alırsak onu da kapatırız.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.