Şimdi Ara

Perma ban açılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
13.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 104 level hesabım küfürden perma yedi (tilt yüzünden)
    Açtırma imkanı var mı riot perma yiyen hesaplar tekrar açılmamaktadır diyor da bir de burda konu açmak istedim perma anlamsız bana göre haksızlık abi ben o kadar emek vermişim direk çöpe atılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Perma Ban Açılır Mı?

Perma ban, bir kullanıcıyı kalıcı olarak bir çevrimiçi platformdan veya oyundan yasaklamaktır. Genellikle ciddi ihlaller veya platformun hizmet şartlarının ihlali durumunda uygulanır.

Perma banların açılıp açılmayacağı, banın uygulanma nedenine ve platformun politikalarına bağlıdır. Bazı durumlarda, yasak yanlışlıkla uygulanmışsa veya kullanıcı ihlali düzeltmek için adımlar atmışsa, perma banlar açılabilir. Ancak çoğu durumda, perma banlar kalıcıdır.

Perma ban almamak için platformların hizmet şartlarına ve kurallarına uymanız önemlidir. Eğer perma ban alırsanız, platforma itiraz edebilir ve banın gerekçesini öğrenebilirsiniz. Ancak perma banların açılması her zaman mümkün değildir.

Eğer ciddi bir ihlal nedeniyle perma ban aldıysanız, muhtemelen banınız açılmayacaktır. Ancak banın yanlışlıkla uygulandığını düşünüyorsanız veya ihlali düzeltmek için adımlar attıysanız, platformla iletişime geçerek banın açılmasını talep edebilirsiniz.

Perma banların açılıp açılmayacağı ile ilgili karar, platformun takdirine bağlıdır ve her durum ayrı ayrı değerlendirilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Haklısınız çok saçma hatta bazı yayıncıların banları açılıyor ama açıcaklarını sanmıyorum o kadar emek , zaman para neyse yalan oluyor bence değiştirilmeli peki siz daha önce ban yemişmiydiniz kademe kademe mi yoksa direk mi perma yediniz.

• Küfür olunca affetmiyolar direk perma atıyolar.

• KiraZero kullanıcısına yanıt
    Bi 14 gün yemiştim baya zaman geçti üstünden ama

• Neye göre kime göre perma ban haksızlık? Bu kadar emeğe ve zamana değer veriyorsanız küfür veya başka yollara başvurmayın. Lolün ban sisteminin çalıştığı sevindirici

• emregod kullanıcısına yanıt
    Peki hocam size düzeldiginize dair mesajlar geliyormuydu hani reform süreci adı altında .

• Evet küfür olmaması gereken bir şey ama süresiz banlanma da çok insafsızca haksızlık dediğimiz durum bu hem yayıncıların ki neden açılıyor o zaman.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KiraZero kullanıcısına yanıt
    Küfür eden keşke direk perma ban yese bana göre. Öyle direk perma ban yenilmiyor belirli kademeleri var daha önceden yapılan cezalara göre veriliyor. Arkadaşın daha önce bir geçmişi var ki perma ban yemiş. Küfür ve başka yollara başvuranlar bence hakkını felan araması saçmalık çünkü ceza sistemi açıkca yazıyor. Oyuna başlarken bile bunlar belli okuyup geçmediğimiz için bu böyle oluyor. Yayıncıların bazı durumlar dışında öyle perma ban açtıkdıklarına hiç denk gelmedim.

• Açılmaaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • küfür yağdırıp ban yemeyen çok kullanıcı biliyorum. özellikle reportlayıp takip ediyorum. bakıyorum adam sürekli oyun oynamış. kimisi de bir espri yapıyor argo dahil yok, ama ban yemiş. örnekleri mevcut forumda.

saçma bir sistemleri var. sohbeti kullanmayın arkadaşlar. "slm" yazdığınız için ban yiyebilirsiniz.
  • Bunların ban sitemini bende anlamıyorum.7 yıllık main hesabımda ana bacıdan tut ölmüşlerinin ruhlarına kadar tonla küfür ettim.Bırak permayı chat banı bile yemedim.Sadece bi kere afk dan 20 dk lık 5 er maç ceza yemiştim
    Ama bazılarınıda gereksiz sebeplerden banlıyolar.Çoğu zaman düşünürüm zaten neden ban yemiyorum diye ama sıkıntı yok tonla smurf hesap olduğu için banlasalarda bişey değişmez

• 2 tane yılların hesabı perma yedi biri ki LoL tarihine göre baya eski bir hesapti kiymetliydide ilk 10 maç chat 25 maç chat 14 gün ve perma yedim hakettim. Sistemin çalışması sevindirici

• Cruella kullanıcısına yanıt
    ne güzel boş yapmışsın
  • emregod kullanıcısına yanıt
    Buna sevindim. Çünkü senin anlattığın ile, benim anlattığım olay aynı. Bana iş bırakmadın.
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    o kadar boş yapmışsınki kaldıramadım konuyu kapıyorum hemen
  • Bu çocuk ironik şekilde laf soktuğunu sanıp kendini zeki sanan klasik entel bir arkadaşımız zeki olduğunu derin düşündüğünü falan zanneder fazla bulaşma psikopati hastası olduğunu düşünüyorum haksız çıkartamazsın onu

• Darkin blade D kullanıcısına yanıt
    Benim yazdıklarımı yazmak için zeki olmaya gerek yok. Aptal olmamak yetiyor.

Kaldı ki amacım laf sokmak değil, konunun saçmalığını göstermek. Konuyu açan arkadaş da ne saçma bir şey istediğini benim cümlem üzerinden anladı zaten, kabul edip etmemesi onu ilgilendiriyor artık. Haklı/haksız meselesi yok burada.

Birine laf sokmam için kişisel olarak ciddiye almam lazım o kişiyi. BEN DE DAHİL, hiç kimsenin bir önemi olmadığına göre, konuşulacak tek şey ancak fikirler olabilir. Dönüp bakalım; kim konu ile ilgileniyor, kim kişisel olarak muhattap oluyor.

"Beni benden daha iyi tanıyanlar" kadrosuna sen de hoşgeldin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 27 Ağustos 2019; 14:8:1 >
  • Arkadaşım bana kürt yazdı 14 gün ban yedi ırkçılıktan ikimizde kürdüz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-280666920

Arkadaşım bana kürt yazdı 14 gün ban yedi ırkçılıktan ikimizde kürdüz
    Banlayacakları hesapları elle seçiyorlar sanırım.

Sistem düzgün işlemiyor çünkü. Ana avrat din kitap Allah tüm kutsal değerlere sövüp reportlandığı halde ban yemeyenler var. Ama şu son zamanlarda raporladığınız oyuncu ceza aldı diye bildirim geliyor 1-2 gündür.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.