Şimdi Ara

Pereja 400 ml Kolonya 3.95 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.218
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçenki satıştan almıştım. Tekrar stoğa girmiş. Alım limiti yok lütfen 20-30 tane almayalım, ihtiyacı olan herkes yararlansın.

https://www.a101.com.tr/kozmetik-kisisel-bakim/pereja-kolonya-400-ml/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 22 Haziran 2020; 18:33:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mağazada var mıdır acaba
  • 6 adet limiti gelmiş.
  • Stok bitmiş.

Öncekiler gelmişmiydi.
  • inanlı kullanıcısına yanıt
    Limit gelmedi ben baktığımda 80-90 ekleniyordu. Birisi yine toplu çekti 6 tane kaldı ve bitti. Dükkanında 20 liradan satar artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 22 Haziran 2020; 18:39:28 >
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafta olanlar geçenki satıştan alınmıştı, sorunsuz geldi.

• edgar1899 kullanıcısına yanıt
    Aslında paylasmicaksin kimse almayacak oda olmuyor ihtiyacı olan kaçırıyor bu seferde ne olur nasıl olur bilmiyorum ama söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arada kontrol edip stoğunu bekliyordum 5 6 adet alayım diye yine canavarın biri çökertmiş :)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av_erkam89 -- 16 Nisan 2021; 17:28:58 >
  • av_erkam89 kullanıcısına yanıt
    Gına getirdi artık şu yorum. Sanki foruma bin bir mülakatla üye olunuyor. Ne gereksiz muhabbettir bu ya.
  • Kurutmuşsunuz yine, eskaza kız girse dul çıkar şuradan
  • ayıp ediyorsunuz kalmamış
  • av_erkam89 kullanıcısına yanıt
    Trafiği etkilemek, düşürmemek adına yapmazlar.. Yapsalar bile üye olup hiç mesaj atmayan kullanıcı olarak geri dönerler, çözüm değil.

Yine çözüm olmaz ama kullanıcı girişi yapmayanlar sıcak fırsatlar mesajlarını 3'er saat geç görse biraz olsun azalır. Son açılan konuyu 3 saat sonra görebilecek. (internet sadece DH'den ibaret değil, kampanyalar için siteler var, buraya üye olan DH üyesi kendisi sitesini açar orada paylaşır, başka sitede paylaşır vs. )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihtiyacım vardı. Konuya girdiğimde henüz 10dk olmasına rağmen tükenmişti. Sad story...
  • Front-Back kullanıcısına yanıt
    Yok maalesef buradaki mağazalarda. Belkide gelmiş ve bitmiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Trafiği etkilemek, düşürmemek adına yapmazlar.. Yapsalar bile üye olup hiç mesaj atmayan kullanıcı olarak geri dönerler, çözüm değil.

Yine çözüm olmaz ama kullanıcı girişi yapmayanlar sıcak fırsatlar mesajlarını 3'er saat geç görse biraz olsun azalır. Son açılan konuyu 3 saat sonra görebilecek. (internet sadece DH'den ibaret değil, kampanyalar için siteler var, buraya üye olan DH üyesi kendisi sitesini açar orada paylaşır, başka sitede paylaşır vs. )
    Burada üyelerin çok faydası yok, evet mesaj yazıyoruz forum aktif kalıyor ama bunu kaç kişi yapıyor sizce.

Site için önemli olan reklam gösterimi, yoksa mesaj yazmışsın yazmamışsın çok önemli değil diye düşünüyorum, üye sayısı fazla, mesajda yazıyorlar , geride kalan reklam geliri.

Onun için o iş yaş. Tabi keşke olsa ama yapmazlar.

Yapılacak işlem ise basit, bazı ksımları sadece belirli üyelerin görmesi lazım, hiç aktif olmayanların üyeliği belirli süre sonra düşürülmesi lazım gibi çok varyasyon yapılabilir.

Ama bunların hepsi yazılım ve para demek, reklam gelirini azaltacak bir iş için para harcayacaklarını sanmıyorum.

• Çok değil bir iki ay önce kol gibi geciriyorlardi bize kolonyalari.. şimdi fiyata bak

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Fotoğrafta olanlar geçenki satıştan alınmıştı, sorunsuz geldi.
    Kalitesi nasıl? yan sanayi falan olmasın.
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Bildiğiniz pereja, bunun yan sanayisi zaten adieu, karayel vs gibi zincir market ürünleri.

Aslında burada acayip bir durum var ve ben tahminimi söyleyeyim. Pereja a101e adieu teslimatı yapamadığı zaman sözleşme gereği teslimat aksamasın diye kendi markası ürün teslim ediyor.

A101 bu ürünü tam 8 sene evet yanlış değil 8 sene önce 3.95 fiyattan satıyormuş. Onlar da aynı barkod ile 8 yıl öncenin fiyatı ile şu an satıyor.

• Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt
    Hep aynıydı kolonya fiyatları, benim bildiğim üreticiler fiyatlarını hep korudular. Ama araya ikinci üçüncü dördüncü eller girince kim vurduya gidiyor fiyatlar.

Bu arada karaktersizliği bitiremezsiniz arkadaşlar, ister dışarıya kapatın ister forumu paralı yapın, karaktersizliği bitiremezsiniz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.