Şimdi Ara

..:: Pentium MMX ile Mario & Tetris incelemesi ::.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en yakın zamanda bu sistemden bi tane edinecem
  • Ya Ben PSU Yu MeRak Ettim Acaba Kaç Mega Watt Lık Ne MaRka PSU KuLLanıyoRsunuz ? ELektRik FaTuRanıza FazLa yansımıyoRduR çünki Bu PsuLaRDa VeRimLiLik % 100000 DeğiLmi
  • Wowwww 2DMark 1989 skoru iyiymiş.
  • wolfenstein testi yap en iyisi ekran görüntülerinide bizimle paylaş :)
  • DX2 desteği var mı ekran kartının
  • KOPTUM YAW

bende bir Heretic testi istesem fraps açık iken

• Yakında Monster bu ayar bi laptop çıkarır 5000 $ a
  • Hocam seri üretime geçin hemen
    şimdiden şiparişler verilmiş

• Wolfenstien,Sensible S., Striker, C.Manager 93-94, Another World testlerini de bekliyoruz.
  • süper ya koptum gülmekten

çalışmaların devamını dört gözle bekliyorum
  • 10 dakkadır gülmekten çatlıcam mesaj yazamadım hocam bide ln2 ile ocli testlerini bekliyoruz 500mhz görür o işlemci
  • o sistem ancak dosta çalışır, onda da multitasking özelliği yoktur, sen nasıl aldın bakem o fps'leri?!? zaten o kadar yüksek değerlerden bi' bit yeniği sezmiştim şimdi çözdüm işi!....
  • Mod'lardan konuyu sabitlemelerini rica ediyorum çok yararlı bir inceleme olmuş
  • shen le zor şartlar altında bu testi yaptık gayet mutluyuz yanlız o ekran kartı markasını şimdi dikkatli okuyunca gülesim geldi

• nerd alert
  • yapilan test ve yapilan yorumlar tamamen espri amaclidir.simdi gencler bu basligi gorup 200 mmx ile mario mu oynuyormus len bunlar demesin Tomb Raider I, Resident Evil I vardi o zamanlar 3D vardi yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: matttrak

Zuahahahah

Sis sayın Mmx kullanıcısından birde Snake (nokialardaki Yılan oyunu ) testi istesek sizden ve bulabilirseniz Gorilla.Bas oyunununda ayrıntılı incelemesini istiyoruz.. Sonsuz teşekkürler

Gorilla ne oyundu ya, babamla oynardık ve babam hep yenerdi beni. Kafama yediğim muzların haddi hesabı yoktu

Güzel nostalji oldu

• ooofff sonuçlar mukemmel işlemci %50 o/c olmuş. istersen ln2 ile biraz daha kas. bakalım %100 olacakmı
  • 3Dfx kart ile OpenGl destekli Quake 2 oynuyorduk, süperdi ya.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.