Şimdi Ara

PENTIUM D İLE CORE 2 DUO ARASI FARK NEDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR PENTIUM D İLE CORE 2 DUO ARASI FARK NEDİR ? BENİM BİLDİĞİM İKİSİ DE ÇFT ÇEKİRDEK,

YARICA BENİM GÖZÜME ÇARPAN BİR FARK TA CORE 2 DUO DA İŞLEMCİ FREKANSLARININ DAHA DÜŞÜK

OLMASI VE GÜÇTEN TASARRUF GALİBA BAŞKA AYRICALILARI VARSA BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM

ARKADAŞLAR.... KOLAY GELSİN..

• frekans herşey değildir arkadaşım, önemli olan mimari ok.
    herhafta biri bunun için bir konu açıyor, istersen bir arama butonunu kullan en iyisi olacaktır bak
  • işlemci mimarisi farklıdır ve core dou 2 eski nesil işlemcilere göre %40 daha performanslıdır
  • Kısaca c2d serisi d serisini ezer geçer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraoca2

Kısaca c2d serisi d serisini ezer geçer.

kesinlikle
  • ARADAKİ FARK EŞİTTİR PERFORMANS CORE2DUO>>>>>>>>>>>>>>>DUALCORE

BÜYÜKTÜR İŞARETİ AZ OLDU AMA İDARE EDİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal2339

ARADAKİ FARK EŞİTTİR PERFORMANS CORE2DUO>>>>>>>>>>>>>>>DUALCORE

BÜYÜKTÜR İŞARETİ AZ OLDU AMA İDARE EDİN

Core2Duo Sadece performansta değil fiyatta da pentium D yi ezer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biri digerini ezer geçer diyemicem ben. Çünkü ezdircek de geçircekte sensin. Yaptıgın iş ve bilgisayarı kullanım alanına bağlı. Film müzik vs.. gibi olaylarda nası anlayablirsinki farkı. Ama bide 3d modelleme veya ağır grafik tasarımı ile uğraşmak var. O yüzden iş sende bitiyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xe_oN

Biri digerini ezer geçer diyemicem ben. Çünkü ezdircek de geçircekte sensin. Yaptıgın iş ve bilgisayarı kullanım alanına bağlı. Film müzik vs.. gibi olaylarda nası anlayablirsinki farkı. Ama bide 3d modelleme veya ağır grafik tasarımı ile uğraşmak var. O yüzden iş sende bitiyo.

+1
  • nası eziyo core 2 pentium d yi anlamıyorum

fsb hızı aynı

ikisindede 2*2mb cache var

ikiside 64 bit ve 0,65 nm teknolojili

biri 1,8 diğeri 3,2 ghz

enteresan
    geliyo bana

bence core işi hikaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drazy -- 23 Şubat 2007; 15:35:14 >
  • core duo işlemci mimarisi sayesinde performanslıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drazy

nası eziyo core 2 pentium d yi anlamıyorum

fsb hızı aynı

biri 1,8 diğeri 3,2 ghz

enteresan
    geliyo bana

bence core işi hikaye

Kardeş ikisi birbirinden çok farklı mimari bakımından sen mimari deyince ne anlıyorsun?

Önemli olan frekans değil mimaridir..Mesela amd işlemciler..Frekansı düşük olmasına karşın intel işlemcilerin hepsinde daha fazla performans veriyor buna ne diceksin

Şu an en iyi işlemci Core 2 Duo bu cpu dan önce amd üstündü frekansı düşük ve performansı yüksekti..Oyunlarda intel e göre daha fazla perf. verir.

• ben zalman ürünleri kullanıyorum
  • ben Zalman ürünleri alıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drazy

nası eziyo core 2 pentium d yi anlamıyorum

fsb hızı aynı

biri 1,8 diğeri 3,2 ghz

enteresan
    geliyo bana

bence core işi hikaye

bence core 2 duo'nun hikaye olduğunu iddia etmeden önce şu sayfayı bi oku istersen. aradaki farkın neden kaynaklandığını anlayacaksın böylece. http://www.pclabs.gen.tr/yazi.asp?doc=1680&sayfa=2

• internette ikisi içinde O/C testleri var araştırabilirsin. Mimari yapılarını değilde ulaşabilecekleri performanslarını araştırdım bende. Mesela 6300 leri 5000 Mhz de çalıştırdıklarını okudum stabil çalışırmı oralarda tabi sürekli orada kullanmak lazım. Aynı değerlere D ler çıkabiliyorlarsa eğer (Ki onuda okumuştum ) o zaman yorumu kendin yap
  • d serisi core2duo ya geçiş sürecinin oluşturulması amacıyla sürülmüş sonrada intelin 23 işlemcisi ile birlikte satıştan çekilmiştir arkadaşlar , ayrıca intel tarafından hepsinde olmasada büyük çoğunluğunda sonradan ısı problemi oluştuğu belirtilmiştir iyi forumlar.
  • Pentium D ile core 2 duo arasındaki en önemli fark transistör yapılarında. Kullandıkları transistör ve transistörlerin bacak sayılarıyla ilgili. Core 2 duo fazlasıyla transistör kullanıyo diyebilirim
  • bu kadar kişi c2d kullanıyorsa ve memnunsa vardır bir hikmeti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.