Bildirim
PENTIUM D İLE CORE 2 DUO ARASI FARK NEDİR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
frekans herşey değildir arkadaşım, önemli olan mimari ok.
herhafta biri bunun için bir konu açıyor, istersen bir arama butonunu kullan en iyisi olacaktır bak -
işlemci mimarisi farklıdır ve core dou 2 eski nesil işlemcilere göre %40 daha performanslıdır -
Kısaca c2d serisi d serisini ezer geçer. -
quote:
Orjinalden alıntı: buraoca2
Kısaca c2d serisi d serisini ezer geçer.
kesinlikle -
ARADAKİ FARK EŞİTTİR PERFORMANS CORE2DUO>>>>>>>>>>>>>>>DUALCORE
BÜYÜKTÜR İŞARETİ AZ OLDU AMA İDARE EDİN -
quote:
Orjinalden alıntı: kartal2339
ARADAKİ FARK EŞİTTİR PERFORMANS CORE2DUO>>>>>>>>>>>>>>>DUALCORE
BÜYÜKTÜR İŞARETİ AZ OLDU AMA İDARE EDİN
Core2Duo Sadece performansta değil fiyatta da pentium D yi ezer -
-
Biri digerini ezer geçer diyemicem ben. Çünkü ezdircek de geçircekte sensin. Yaptıgın iş ve bilgisayarı kullanım alanına bağlı. Film müzik vs.. gibi olaylarda nası anlayablirsinki farkı. Ama bide 3d modelleme veya ağır grafik tasarımı ile uğraşmak var. O yüzden iş sende bitiyo. -
quote:
Orjinalden alıntı: Xe_oN
Biri digerini ezer geçer diyemicem ben. Çünkü ezdircek de geçircekte sensin. Yaptıgın iş ve bilgisayarı kullanım alanına bağlı. Film müzik vs.. gibi olaylarda nası anlayablirsinki farkı. Ama bide 3d modelleme veya ağır grafik tasarımı ile uğraşmak var. O yüzden iş sende bitiyo.
+1 -
nası eziyo core 2 pentium d yi anlamıyorum
fsb hızı aynı
ikisindede 2*2mb cache var
ikiside 64 bit ve 0,65 nm teknolojili
biri 1,8 diğeri 3,2 ghz
enteresan
geliyo bana
bence core işi hikaye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drazy -- 23 Şubat 2007; 15:35:14 > -
core duo işlemci mimarisi sayesinde performanslıdır -
quote:
Orjinalden alıntı: Drazy
fsb hızı aynı
biri 1,8 diğeri 3,2 ghz
enteresan
geliyo bana
bence core işi hikaye
Kardeş ikisi birbirinden çok farklı mimari bakımından sen mimari deyince ne anlıyorsun?
Önemli olan frekans değil mimaridir..Mesela amd işlemciler..Frekansı düşük olmasına karşın intel işlemcilerin hepsinde daha fazla performans veriyor buna ne diceksin
Şu an en iyi işlemci Core 2 Duo bu cpu dan önce amd üstündü frekansı düşük ve performansı yüksekti..Oyunlarda intel e göre daha fazla perf. verir.
-
ben zalman ürünleri kullanıyorum -
ben Zalman ürünleri alıyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: Drazy
fsb hızı aynı
biri 1,8 diğeri 3,2 ghz
enteresan
geliyo bana
bence core işi hikaye
bence core 2 duo'nun hikaye olduğunu iddia etmeden önce şu sayfayı bi oku istersen. aradaki farkın neden kaynaklandığını anlayacaksın böylece. http://www.pclabs.gen.tr/yazi.asp?doc=1680&sayfa=2
-
internette ikisi içinde O/C testleri var araştırabilirsin. Mimari yapılarını değilde ulaşabilecekleri performanslarını araştırdım bende. Mesela 6300 leri 5000 Mhz de çalıştırdıklarını okudum stabil çalışırmı oralarda tabi sürekli orada kullanmak lazım. Aynı değerlere D ler çıkabiliyorlarsa eğer (Ki onuda okumuştum ) o zaman yorumu kendin yap
-
d serisi core2duo ya geçiş sürecinin oluşturulması amacıyla sürülmüş sonrada intelin 23 işlemcisi ile birlikte satıştan çekilmiştir arkadaşlar , ayrıca intel tarafından hepsinde olmasada büyük çoğunluğunda sonradan ısı problemi oluştuğu belirtilmiştir iyi forumlar. -
Pentium D ile core 2 duo arasındaki en önemli fark transistör yapılarında. Kullandıkları transistör ve transistörlerin bacak sayılarıyla ilgili. Core 2 duo fazlasıyla transistör kullanıyo diyebilirim -
bu kadar kişi c2d kullanıyorsa ve memnunsa vardır bir hikmeti
Benzer içerikler
- itopya indirim kodu
- 7800x3d vs 9700x
- precision boost overdrive
- tray işlemci nedir
- i5 mi i7 mi
- snapdragon 8 gen 2 telefonlar
- exynos 1380
- ekran kartı sıcaklığı kaç olmalı
- mediatek dimensity 9300+
- dimensity 7300 ultra
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X