Şimdi Ara

pendik dekar otomotiv hakkında bilgisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu galeri 6 yıldır sahibinden.com'a üye. Baktığımda bütün ilanları uygun fiyatlı ve hespinde orjinal kazasız falan yazıyordu.

    sahibinden linkleri burada:http://dekarotoinsaatgayrimenkul.sahibinden.com/

    cuma günü adamlarla görüştüm, bir araba konusunda anlaştık, plaka ve şasi no sorgulaması temiz çıkıyordu, arabada temiz gözüküyordu 3 parça boyası var değişeni yok dedi gösterdi sağ arka kapı sol sağ ön çamurluklar. Bir tanıdıkla konuştum koç finans yetkili bayi sıkıntı olmaz ekspertiz yapma falan dedi. Bende 1000 tl kapora bıraktım. Fakat içime sinmedi googleda adamları aratınca bir kaç kötü yorum buldum aşağıdaki gibi.

    https://www.sikayetvar.com/koc-finans-pendik-dekar-oto-galeri
    http://forum.donanimhaber.com/m_34801119/tm.htm

    Adamlar koç finans yetkili bayiymiş. Fakat bunu biraz daha otokoç bayisi gibi lanse ediyor. Biz dışardan araba alamıyoruz hepsi koçtan geliyor falan tarzı şeyler diyor. araçları hep filo, şirket araçlarıymış çok temizlermiş sigara bile içilmiyormuş içinde vs. vs.

    Bu galeri hakkında bilgisi olan var mıdır ? Pazartesi ustayla gitcem bakmaya, bir de şasi no yu kaskocu arkadaşıma sorgulatıcam. Başka kontrol edebileceğim ne vardır. Nelere dikkat edeyim bilgi verebilir misiniz. İlk aracım ve bu işlerin acemisiyim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    Aracın şasi no üzerinden sorgusu da böyle çıkıyor. Yanında fiyat yazmayan hasarlar ne demektir ?

     pendik dekar otomotiv hakkında bilgisi olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jan!ssaRy -- 3 Ocak 2016; 20:02:29 >







  • dediği laflardan üçkağıtçı oldukları anlaşılıyor.her aracın içinde sigara yasaklama memurumu tutmuşlar.
  • 2013 1.2 tdi polo ları var alan arkadaslar varsa yorum yapabilir mi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Çarşamba günü görüştüm adamlarla. Perşembe günü atladım arabaya gittim. Linea bakıyorduk. 4 araçta satıldı dediler.

    Araç için 3 parça boya var demişlerdi bana da... Araçların fiyatları da piyasanın 1500-2000 tl aşağısında.
  • Merhaba arkadaşlar. Henüz 1 yıl olmadı dekar otomotiv den araç aldım ve Ahmet denen adama malesef güvenerek sanayideki ustalara baktırdım ve expertiz yaptırmadı. 10 ay sonra ,15 Ekim 2016 da aracı satmam gerektiğinde tavanında boya olduğunu öğrendim...ve sayamıyorum aracı çünkü çok düşük fiyat veriyorlar.
    Başka bir araç sorduğumda da, telefonla sorguladığım aracın tüm değişen parçaları önümde açık iken Ahmet denen adam hiç utanmadan değişensiz diyebildi.
    bu kadar rahat yalan söyleyen insanlardan lütfen uzak durun gidin bin ikisini fazlasına başka yerden alın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu dekar otomotiv ile ilgili başıma gelenleri anlatayım size.

    Bir araba için anlaştık araba normal piyasa fiyatının 3 bin lira aşağısındaydı.Sorduğumda koçfinans filan birsürü şey anlattılar km side düşük.araçta kesinlikle boya yoktur dediler.

    Güvendim bir miktar kapora verdim.

    Daha sonra ustamı alıp galerilerine gittim.Arabanın her yeri komple boya.
    Ben biraz dişliydim kaporamı geri aldım.Ama bu firmadan araba alanlara geçmiş olsun diyorum.yok garantisi varmışfilan hikaye.başınıza böyle bir olay geldiğinde korkmayın arkadaşlar kesinlikle onların tanımadığı bir ustaya gösterin arabayı yada ekspertize sokun.eğer ekspertizde arabada boya yada hasar çıkarsa ekspertiz parasını ödetirim diye söyleyin.bu adamların söylediği ustaya gitmeyin.he gittiniz kapora verdiniz ve bu yazıyı okudunuz alın kaporanızı bu adamlara bırakmayın.Çünkü onlar zaten satacaklar arabayı 70 milyon var bu ülkede:)




  • Merhaba

    Arkadaşlar bu firma sahtekar dolandırıcı bir firma.Dün bir araçta anlaştık kaporasını verdik banka finansmanı için bütün işlemler yapıldı.sanayide baktırdık araca.ertesi gün satış için gittimiğizde bir yanlışlık olduğunu ve aracın satıldığını söylediler.insanları kandırıyor bu firma.sakın bulaşmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.