Şimdi Ara

PEJO 206 SEDAN NEDEN SATMIYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
29.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merakımı cezbetti... pejo internet sayfasında 206 sedan modeli var... fiyatıda makul sayılır.. sordum stoklarında da var... fakat yollarda daha hiç rastlamadım.. belki vardır ama demekki bana tesadüf etmedi... 206nın hb modeli kıyamet gibi... hergün 5-10 tane görüyorum ama sedan yok...

acep nedendir? kasa problemimi var? rüzgar mı alıyor sesmi yapıyor... çokmu yakıyor.. elektronik problemimi var? neden az var?

inşallah bilen vardır...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Peugeot 206 Sedan Neden Beklentileri Karşılayamadı?

Peugeot 206 Sedan, ilk kez 2000 yılında piyasaya sürülen, kompakt bir sedan otomobildir. Model, başlangıçta daha küçük hatchback versiyonunun başarısını tekrarlaması bekleniyordu, ancak satışları büyük ölçüde beklentilerin altında kaldı. Peki Peugeot 206 Sedan'ın tutulmamasının nedenleri nelerdir?

Anahtar Kelime Araştırması:

• "Peugeot 206 sedan neden tutulmuyor"
    • "Peugeot 206 neden tutulmuyor"

Alt Başlıklar:

Otomatik Vites Kronik Sorunları:

206 Sedan'ın otomatik vitesli versiyonlarında, kronik şanzıman sorunları yaşandığı bildirilmiştir. Bu sorunlar, vites değiştirme gecikmeleri, sert vites geçişleri ve hatta tamamen vites atmama gibi sorunları içeriyordu. Bu sorunlar, potansiyel alıcıların modelle ilgili endişelerine yol açtı.

Kullanıcı Yorumları:

• "Peugeot 206 sedan kullanıcı yorumları"

Kullanıcı yorumları, 206 Sedan'ın bazı diğer sorunlarına ışık tuttu. Sürücüler, sert süspansiyonundan, sınırlı iç alanından ve yüksek yakıt tüketiminden şikayet ettiler. Bu olumsuz geri bildirimler, modelin itibarını zedeledi.

Rekabet:

Peugeot 206 Sedan, Honda City, Toyota Corolla ve Hyundai Accent gibi çok sayıda rakiple rekabet etmek zorunda kaldı. Bu rakipler, daha güvenilir motorlar, daha iyi şanzımanlar ve daha geniş iç mekanlar sundular. Bu üstünlükler, alıcıları 206 Sedan'dan uzaklaştırdı.

Pazarlama Eksikliği:

• "Peugeot 206 sedan"

Peugeot, 206 Sedan için yeterince etkili bir pazarlama kampanyası yürütemedi. Model, rakiplerine kıyasla yeterince tanıtılmadı ve potansiyel alıcılar arasında farkındalık oluşturulamadı. Bu eksiklik, satışların düşük olmasına katkıda bulundu.

Sonuç olarak, Peugeot 206 Sedan'ın satışlarının düşük olmasının nedenleri arasında otomatik vites kronik sorunları, olumsuz kullanıcı yorumları, güçlü rekabet ve yetersiz pazarlama yer almaktadır. Bu faktörler, modelin beklenen başarıyı yakalamasını engelledi ve nihayetinde üretimden kaldırılmasına yol açtı.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kasası bitmiş bir aracın daha sonradan arkasına kaynakla bagaj tutturulmuş bir versiyonu malesef yanlış zamanda çıktı bence tutmamasının sebebi de budur.

Hoşuna giden alır biner , ama akıl var mantık var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

Kasası bitmiş bir aracın daha sonradan arkasına kaynakla bagaj tutturulmuş bir versiyonu malesef yanlış zamanda çıktı bence tutmamasının sebebi de budur.

HB araba sonradan sedan yapılırsa bu olur. Ki Peugeot yeni araç çıkaracağı zaman diğer modeli kaldırıyor. 206'yı kaldırmadı. Onunda yüzü eskidi. 207 varken 206 almaz. Ayrıca çok berbat bir tasarım olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

HB araba sonradan sedan yapılırsa bu olur. Ki Peugeot yeni araç çıkaracağı zaman diğer modeli kaldırıyor. 206'yı kaldırmadı. Onunda yüzü eskidi. 207 varken 206 almaz. Ayrıca çok berbat bir tasarım olmuş.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

bkz. Megane Sedan

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

Kasası bitmiş bir aracın daha sonradan arkasına kaynakla bagaj tutturulmuş bir versiyonu malesef yanlış zamanda çıktı bence tutmamasının sebebi de budur.

bence artık çirkin b sınıfı sedanlara halk pek yönelmiyor,almışken sedan C sınıfı alıyor yada B sınıfı HB tercih ediliyor,sümbülün yakaladığı akıma sadece albea biraz heycan kattı diğerlerinin pek şansı yok zaten jazz sedan yada shift sedan gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: forbest

bence artık çirkin b sınıfı sedanlara halk pek yönelmiyor,almışken sedan C sınıfı alıyor yada B sınıfı HB tercih ediliyor,sümbülün yakaladığı akıma sadece albea biraz heycan kattı diğerlerinin pek şansı yok zaten jazz sedan yada shift sedan gibi...

Alıntıları Göster
    önü eski tasarım arkası modern bir yapıya sahip garip ilginç abudik gubidik bir araba.honda city misali.o yüzden alan az ama var

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

bkz. Megane Sedan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

bkz. Megane Sedan

Renault'un hakkını yemeyelim. Fransızlar içinde en güzel sedan yapan firma.
    BKZ: Citroen C4 Sedan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 301'mi ? Fiat Egea'mı ?
    9 yıl önce açıldı
    Hyundai İ30 mu Opel Astra mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

bkz. Megane Sedan

Renault'un hakkını yemeyelim. Fransızlar içinde en güzel sedan yapan firma.
    BKZ: Citroen C4 Sedan

Alıntıları Göster
    Ünal Korkmaz, ben zaten megan'ı aykırı diye söyledim.

Astra da keza tutmadı mesela...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 1 Nisan 2008; 0:41:23 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Yanlış anlamışım pardon.

Astra tuttu gibi aslında. 308 ile aynı zamanda çıktılar neredeyse ama 308 yok ortalarda pek.

• quote:

Alıntıları Göster
    206 Sedan tasarımı bence fiyasko olduğu için tutmadı.
  • quote:

Yanlış anlamışım pardon.

Astra tuttu gibi aslında. 308 ile aynı zamanda çıktılar neredeyse ama 308 yok ortalarda pek.

Alıntıları Göster
    quote:

Yanlış anlamışım pardon.

Harbiden pek yok o da...

Zamanla otururlar heralde yaw.

• quote:

Orijinalden alıntı: VoLKaN067

206 Sedan tasarımı bence fiyasko olduğu için tutmadı.

Alıntıları Göster
     PEJO 206 SEDAN NEDEN SATMIYOR?

Aslında tutmamasının sebebi sınıfında güçlü rakipleri olmasıdır.Clio Symbol,Accent,Logan,Albea Sole gibi(ayrıca megane sedan,civic sedan,astra sedan vs.) modeller olunca 206 sedanın tutulmaması normaldir.Resme baktım.O kadar da kötü görünmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    206 denilince akla direk hb kasası geliyor.Yalnız Konya'da bu ara çoğaldılar.10-15tane satıldı sanırım burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRMNKY

206 denilince akla direk hb kasası geliyor.Yalnız Konya'da bu ara çoğaldılar.10-15tane satıldı sanırım burada

Alıntıları Göster
    bizim halkımız sever aslında sedan arabaları ama 206 hb modeli aklımızda çok yer etti belki ondandır....

bide şu anda hb 206 satılıyormu acaba bilgisi olan varmı? yani olay sedon farkı olmayabilir malum bide 207 çıktı oda 1000000 adeti geçmiş çoktan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MorphY-

bizim halkımız sever aslında sedan arabaları ama 206 hb modeli aklımızda çok yer etti belki ondandır....

bide şu anda hb 206 satılıyormu acaba bilgisi olan varmı? yani olay sedon farkı olmayabilir malum bide 207 çıktı oda 1000000 adeti geçmiş çoktan...

Alıntıları Göster
    daha iyi seçenkler varken buna para bağlanmaz doğal olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

daha iyi seçenkler varken buna para bağlanmaz doğal olarak

Alıntıları Göster
    ben yolda giderken bir tane gördüm gözüme hoş gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuci

ben yolda giderken bir tane gördüm gözüme hoş gelmedi

Alıntıları Göster
    bir ara peugeot 207 alayım dedim fiyat filanda almıştım
    sonra forumdan veto alınca vazgeçmiştim
    adamlar 2 güne 1 arıyorlar abi ne oldu
    biz gelelim diyorlar istersen verelim diye kıvranıyorlar
    bence araba piyasası çok ölü şu anda
    şu ölü dönemde birde 206 sedanın hiç şansı yok gibi geliyor bana
    ekonomik buhran nidaları yükseliyor hergün
    olsa yerimizi bileceğiz olup olmayacağıda belli değil
    şu dönemde acentalar peugot 206 sedanı satamaz ancak vitrinde tozunu alabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: blackgod

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    20 bine verirlerse alan olur belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: thispotkey

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    doğru tespit 206 yok denecek kadarn az.en azından taksiciler ilgi gösterebilirdi.tutulmayan araçlardan biride yeni ford mondeo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: giza

doğru tespit 206 yok denecek kadarn az.en azından taksiciler ilgi gösterebilirdi.tutulmayan araçlardan biride yeni ford mondeo.

Alıntıları Göster
    ne accent era ya 26-27 para verilip donanımsız araba alınır. ne de tipsiz albea ve logana binilir. 24 bine full donanım 206 sedan veriyorlar baz modeli ise 21, alternatifi nedir?

her forumda geçen tek eksi yönü iran üretimi olması.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.