Şimdi Ara

Chevrolet Aveo Neden Alınmaz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumu gezdiğimde bir çok arkadaşın Chevrolet Yeni Aveo'yu yere göğe sığdıramadığını görmekteyim.

Ben de aynı araca sahibim ve başıma gelenleri paylaşmak istedim.

Chevrolet artık beni o kadar bunalttı ki, konuyla alakalı bir blog açtım. Gerekirse bu mağduriyetler için sadece Chevroleye özel bir web sitesi dahi açmayı düşünmekteyim.

Türkiye'de yaşayan vatandaşları hiçbir kurumun kandırmaya hakkı olmadığını düşünüyorum.

http://yenichevroletaveo.blogspot.com/2013/06/chevrolet-yeni-aveo-ve-yasadgm-sorunlar.html

Bu linke tıklayarak açmış olduğum blogta karşılaştığım sorunları okuyabilirsiniz.

Aranızda Aveo veya Chevrolet'in diğer modelleriyle ilgili sııntı yaşayan varsa, lütfen bana interaktifform@gmail.com adresinden ulaşınız.

Elimden gelen desteği vereceğime emin olabilirsiniz.

Aracınız garanti kapsamında ise hiç çekinmeyin hak aramaktan. Değişimine kadar yolu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interaktifform -- 21 Haziran 2013; 15:58:30 >

• geçmiş olsun arkadaşım
    Geçmiş olsun, umarım sıkıntılarınız gönlünüze göre düzelir. Blog unuzu okudum. Ayrıntıyı çok bilmiyorum ama yedek parça konusu bence tamamen servisin iş güzarlığı, yani eğer yetkili servis GM' den x liraya örneğin 5000 adet hava+polen+yağ+yakıt filtesi siparişi ettiyse ve elinde kalmadıysa, başka bir yerden x+y liraya müşterinin işinin görüleceği kadar parça tedarik etmiyor. Çünkü orda x+y lira. Ben yedek parça beklemesi konusunda böyle düşünüyorum. Çünkü aynı şeyler hemen hemen özel sektörün tamamında (yani hiç yoktan benim sektörümde de yaşanabiliyor) Hadi beklenen parça motorun bir şeyi olsa anlarım. Hava filtresi yaaa.. Benim aracımda z rotu sıkıntısı oldu 2012 ortasında, şikayetvar.com da o zamanlar çok şikayet vardı bu konu hakkında. Herkes servislerin beklettiğinden şikayet ediyordu. Ben Avcılar Erdemir e götürdüm aracı yarım saatte hallettiler. 2 kere bakım yaptırdım araca (15 000 - 30 000) şimdiye kadar "bu parça yok" demediler. Bunlarda benim yaşadıklarım. Ancak Chevrolet Türkiye nin ilgisizliğini ilk sizden duymadım muhtemelen de son da sizden duymayacağım. Kendi adıma aldığım araç kalitesiz diyemem bundan dolayıda Chevrolet Aveo neden alınmaz diyemem ama Chevrolet ne yazıkki Chevrolet Türkiye nin ilgisizliği - ürününün arkasında durmamasından dolayı alınmaz diyebilirim.

• Arkadaşlar yeni gelişmeler mevcut.

Açtığım Blog'da bahsettim...

Süreçle ilgili eklemelere devam edeceğim.

Ta ki bu aracı elimden çıkarana kadar, her bir servise gittiğimde yaşadığım iyi veya kötü ne varsa, yolda izde neyle karşılaşıyorsam iyi veya kötü paylaşmaya da devam edeceğim...

Tıklayınız >> http://yenichevroletaveo.blogspot.com/2013/06/yeni-aveo-serviste-beklemede-daha.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degobar -- 2 Temmuz 2013; 10:11:11 >

2011 Chevrolet Aveo LS Classic Sedan 1.4 AT - Siyah / Continental AllSeason Contact 195-50 R15

Nikon D7200; Nikkor 18-300; Nikkor 50; Tokina 100 Macro; Tokina 10-17 FishEye; Nikon SB910
  • bence elektronik ve araç işi şans işi biraz. en kaliteli markalar bile problemli olabiliyor.

evet chevrolet tam anlamıyla profesyonel değil, ancak gün geçtikçe hizmet kalitesini geliştiriyor. zamanla daha iyi olacaktır. gerçek chevrolet olalı şunun şurasında 3-4 sene oldu.
    bir kaç yıl içinde yapılanmasını tamamlayacaktır.

dolayısıyla ben şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadığım aracımın tercih edilmemesi için hiç bir neden görmüyorum.

bence alınır ve binilir.
  • ben aracı alalı bugün tam 1 yıl oldu araçta 2. ayda termostat sorunu yaşadım ve halledildi. bugün 15.000 bakımım vardı allaha şükür başka hiçbir sorun yaşamadan kullandım. tabiiki sorunlarda olabilir neticede kul yapımı bir şey ancak chevrolet in çözmesi gereken şeyler var mesela yedek parça bu sorunlu bir konu en küçük bir parçayı bile bazen haftalarca beklemek bu çağda pekte mantıklı değil.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serguzest25

ben aracı alalı bugün tam 1 yıl oldu araçta 2. ayda termostat sorunu yaşadım ve halledildi. bugün 15.000 bakımım vardı allaha şükür başka hiçbir sorun yaşamadan kullandım. tabiiki sorunlarda olabilir neticede kul yapımı bir şey ancak chevrolet in çözmesi gereken şeyler var mesela yedek parça bu sorunlu bir konu en küçük bir parçayı bile bazen haftalarca beklemek bu çağda pekte mantıklı değil.

ilginç konu aveo yu almayı düşünenelere tavsiyeleiniz nedir arkadaşlar yol yakınken dönelim im :D

Orijinalden alıntı: bilal47

quote:

ben aracı alalı bugün tam 1 yıl oldu araçta 2. ayda termostat sorunu yaşadım ve halledildi. bugün 15.000 bakımım vardı allaha şükür başka hiçbir sorun yaşamadan kullandım. tabiiki sorunlarda olabilir neticede kul yapımı bir şey ancak chevrolet in çözmesi gereken şeyler var mesela yedek parça bu sorunlu bir konu en küçük bir parçayı bile bazen haftalarca beklemek bu çağda pekte mantıklı değil.

ilginç konu aveo yu almayı düşünenelere tavsiyeleiniz nedir arkadaşlar yol yakınken dönelim im :D

YAŞANAN sıkıntılar aslında her araçta olan şeyler. kimisi z rotu sıkıntısı yaşamış kimisi turbo sıkıntısı, aslında hiç birisi kronik ve halledilemeyen sıkıntı değil. bugün şikayet sitelerine volvoda girseniz mercedes te girseniz şikayet çıkıyor. eğer 2. elinin değer kaybını göze alıyorsanız bu tam bir fiyat/performans aracıdır. Bu fiyatlara bu kadar dolu ve güvenliği olan başka araç bulamazsınız. C' Elysee - 301 - yeni Clio 4 der bazı arkadaşlar geçiniz efendim clio 4 güzel araba ama aynı aveo yla aynı donanım fiyatlarını yan yana koyunca 48k ya çıkıyor. C' lysee - 301 dersenizde aveo takliti derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MCRB

quote:

quote:

YAŞANAN sıkıntılar aslında her araçta olan şeyler. kimisi z rotu sıkıntısı yaşamış kimisi turbo sıkıntısı, aslında hiç birisi kronik ve halledilemeyen sıkıntı değil. bugün şikayet sitelerine volvoda girseniz mercedes te girseniz şikayet çıkıyor. eğer 2. elinin değer kaybını göze alıyorsanız bu tam bir fiyat/performans aracıdır. Bu fiyatlara bu kadar dolu ve güvenliği olan başka araç bulamazsınız. C' Elysee - 301 - yeni Clio 4 der bazı arkadaşlar geçiniz efendim clio 4 güzel araba ama aynı aveo yla aynı donanım fiyatlarını yan yana koyunca 48k ya çıkıyor. C' lysee - 301 dersenizde aveo takliti derim.

30000 tl ye kadar donanım ve kalite olarak bu mudur diyorsun hocam?

• bilal47 B kullanıcısına yanıt
    donanım ve güvenlik için evet bu diyorum. 30 000 TL ye 2. elmi bakıyorsunuz?

aslında 27-28 limitim ama değerse 2000-3000 de etraftan bulurum şöyle diyeyim bayan da kullnacağı için yokuşta geri kaçmayacak o sıkıntıyı yaratmayacak otomobillere baktım hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilal47 -- 10 Eylül 2013; 18:10:54 >

quote:

aslında 27-28 limitim ama değerse 2000-3000 de etraftan bulurum şöyle diyeyim bayan da kullnacağı için yokuşta geri kaçmayacak o sıkıntıyı yaratmayacak otomobillere baktım hep

En güzel özelliklerinden biridir hill holder. kışın bide hafif ramparlarda patinaj önleyici devreye girer dadından yenmez. dediğim gibi eğer aradığınız donanım ve güvenlikse ihtiyacınızı karşılar ayrıca dizelinin vergi avantajı çoook geniş bagajı yanınıza kar kalır. Eğer bütçe 35 000 gibi birşey olsaydı bu forumda engin_er26 nickli bir abi var onun arabayı alın derdim. 2012 model LT donanım ama karter koruma + park sensörü + (hatırladığım kadarıyla) koltuk kılıfı + 16 inç jant + ve bence en önemlisi 4 tane nerdeyse sıfır kar lastiği veriyordu ayrıca araç bildiğim kadarıyla daha 5-6000 km civarında. Yani benim aracımda 2012 model ama 38000 km tükettik bu ay sonu ile 40000 i devireceğimi düşündüğümde onun arabası daha avantajlı oluyor

• interaktifform İ kullanıcısına yanıt
    açtığınız blog u özel yapmışsınız davet etmediğiniz kimse giremiyor. paylaşımlarınızı keşke buradan foruma da paylaşsaydınız diyorum. rahat rahat okurduk.
  • 2 senedir kullanıyorum 20000 km olacak neredeyse bir kere bile sıkıntı yaşamadım. Benim aldığım araç şansına böyle olabilir şu bloğu özel yapmaktan çıkarsan da ne sıkıntı çektiysen biz de bir görelim.

2011 Chevrolet Aveo LS Classic Sedan 1.4 AT - Siyah / Continental AllSeason Contact 195-50 R15

Nikon D7200; Nikkor 18-300; Nikkor 50; Tokina 100 Macro; Tokina 10-17 FishEye; Nikon SB910
  • Ben de 1 yıldır kullanıyorum, bir sıkıntı yaşamadım. Çok da memnunum

Ben Sporcunun Zeki,Çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim. M.Kemal ATATÜRK

METİN-ALİ-FEYYAZ
  • Soruyu neden alınır şeklinde sormalıydınız.

Bu fiyata bu kadar çok özelliği olan başka bir marka söyleyin,
    Bagaj hacmi bu araca eşdeğer bir marka söyleyin
    Dizellerde bu araçtan daha az yakan ve bu araca eşdeğer bir araç markası söyleyin.
    Sanırım yok ve olmadı da,

Bir yıldan fazla oldu dizel lt. Kullanıyorum, ne yakıtı ne vergisi nede başka bir şeyi ile beni üzmedi, bu araç il aracımda değil bundan önce elimden yaklaşık 35-40 araç geldi geçti bunu da belirteyim, daha dün ehliyet alıp bugün araç alan liseli ergenlerden değilim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.