Şimdi Ara

PEGASUS KARTA BEDAVA TEK YÖN YURTİÇİ-YURTDIŞI UÇAK BİLETİ ( KK İÇERİR )--- BİTTİ ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
9
Favori
10.425
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim merak ettiğim soru, annem de bu karta başvurdu, ben de. 2 tane bedava bilet hakkımız oluyor böylece. Acaba annemin adına olan kartla , kendi adıma bilet satın alabilir miyim?
  • musteri iliskilerini aradim verdikleri bilgi su sekilde: onaylandiktan 2 gun sonra basiliyor ve 5 is gunu icinde de kuryeye veriliyor...

limitimi kac yaptiniz diye( limit konusunda herhangi birsey sormadilar bana cunku) 7500 lira dediler...
  • uncanny kullanıcısına yanıt
    Hocam 100 tl bonus kampanyasi nedir? ing den once turuncu hesabim vardi bu para kesilme olayi olur mu bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sado94 S kullanıcısına yanıt
    24 Ekim - 24 Kasım tarihleri arasında yapılan bir kampanyaydı hocam.. Hatta puanlar bugün yattı.. Diğer sorunuzu tam olarak anlamadım..

https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/kampanyalar/ing-gunluk-paket-kampanyasi
  • uncanny kullanıcısına yanıt
    kardesim bir arkdas mecburi hesap aciyorlar ve 10 tl aliyorlar demis bende turuncu hesap vardi gene hesap acarlar mi kesinti olur mu

• Benide aradılar hesap açmak zorunlu dediler, ödeme talimatı vermesseniz işlem ücreti kesilir dedi. Onay vermeden önce dikkatli olun. 1 yıl açık kalınca zaten 120 lira para ödemiş olcaksınız.
  • Beni de aradılar hesap açmak istermisiniz dediler hayır dedim tamam dediler.Açılsa bile hiç kullanmazsan hesabını para çekemezler zaten
  • sado94 S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam hesap açmak mecburi değil. Ama bu ingbank çalışanına göre değişiyor. Bazıları zorunlu diyor, bazıları hesap açmasan da olur diyor. Ben hesap açtırmamistim..

Bide sizde turuncu hesap varsa bir daha hesap açmanı isticeklerini sanmıyorum..

• ilk sene kart ücreti ödediniz mi arkadaşlar
  • Babamın adına çıkartacağım kartı kendi dönüş biletim olarak kullanabilir miyim ? Şifre geliyormuş sonuçta ve kişiye özel falan yazmıyor koşullarda.

• peki yurtdışı-türkiye alabiliyormuyuz pegausustan. yani türkiyeden yutdışına mı yoksa tam tersi olsa oluyor mu ? örneğin almanya giderken ucuz dönerken pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CekomastikSilikon

Benim merak ettiğim soru, annem de bu karta başvurdu, ben de. 2 tane bedava bilet hakkımız oluyor böylece. Acaba annemin adına olan kartla , kendi adıma bilet satın alabilir miyim?

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptantrojan

quote:

Orijinalden alıntı: CekomastikSilikon

Benim merak ettiğim soru, annem de bu karta başvurdu, ben de. 2 tane bedava bilet hakkımız oluyor böylece. Acaba annemin adına olan kartla , kendi adıma bilet satın alabilir miyim?

+1

Alabilirsiniz

• hiç bi sorun yok aidat falanda yok bu kartta, bende ilk çıktığında almıştım 50tl uçuş puan vermişti
    tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbas14

peki yurtdışı-türkiye alabiliyormuyuz pegausustan. yani türkiyeden yutdışına mı yoksa tam tersi olsa oluyor mu ? örneğin almanya giderken ucuz dönerken pahalı

aydınlatabilirmisiniz arkadaşlar acaba _?
  • Peki genelde istanbuldan gidiş ucuz ama donus pahalı. bu şifre ile donusu alabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alvarez

Peki genelde istanbuldan gidiş ucuz ama donus pahalı. bu şifre ile donusu alabilir miyiz?

Ben birkac ay onceki kampanyada Tiran-İstanbul bileti almistim ucretsiz...

• bu kartı kendi adıma çıkartsam , annem , babam, ve kardeşim üzerine bilet alırken özelliklerinden faydalanabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

bu kartı kendi adıma çıkartsam , annem , babam, ve kardeşim üzerine bilet alırken özelliklerinden faydalanabilir miyim ?

baskası adına devredilemez gibi bir şey okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alvarez

quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

bu kartı kendi adıma çıkartsam , annem , babam, ve kardeşim üzerine bilet alırken özelliklerinden faydalanabilir miyim ?

baskası adına devredilemez gibi bir şey okudum

onu sormak istmedim aslında sormak istediğim şuydu ;

kart benim adıma , ancak ben uçuş yapmadığım zaman annem ve babamın adına uçak bileti alırken de kullanabilir miyim ?
    yani kart sahibinin mutlaka ismi geçmesi mi gerekiyor biletlerin herhangi birinde ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.