Şimdi Ara

PEGASUS KARTA BEDAVA TEK YÖN YURTİÇİ-YURTDIŞI UÇAK BİLETİ ( KK İÇERİR )--- BİTTİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
217
Cevap
9
Favori
10.423
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EDİT : KAMPANYA BİTMİŞTİR. SİLİNEBİLİR.

Pegasus Plus Kart Alana Uçak Bileti Bedava

KART AİDATI YOK ! AL ÇEKMECEDE 31AĞUSTOSA KADAR DURSUN.

ING Bank'tan ilk kez Pegasus Plus Kart alana, bir uçak bileti bedava!
    1-31 Mart tarihleri arasında ING Bank'tan Pegasus Plus asıl Kart'ınızı alın, tek yön hediye biletinizle Pegasus'un yurt dışında 57, yurt içinde 30 noktasından istediğinize Bedava Bilet kazanın!
    Kampanya Kuralları
    Kampanya Pegasus Plus kartı olmayan ve 1 Mart – 31 Mart 2015 tarihleri arasında asıl kart başvurusu onaylanan yeni kredi kartı müşterileri için geçerlidir.

Kampanya yurt içi ve yurt dışı tüm tarifeli hatlarda, sadece eko paket biletleri için geçerlidir.
    Kampanya 01.04.2015-10.05.2015 tarihleri arasında yapılacak olan biletlemeler ve 08.04.2015 – 15.07.2015 tarih aralığı içinde yapılacak uçuşlar için geçerlidir. Biletlemeler en erken 7 gün sonrası için yapılabilmektedir.
    Kampanya 22 – 26 Nisan 2015 tarihleri arasında; 30 Nisan – 3 Mayıs 2015 tarihleri arasında, 15 – 20 Mayıs 2015 tarihleri arasında; ve 12 – 15 Haziran 2015 tarihleri arasındaki uçuşlar için geçerli değildir.
    Kampanya sadece direkt uçuşlar için geçerlidir.

Bu indirim yalnızca flypgs.com'dan satın alınan eko paket biletlere uygulanır.
    Bilet satın alımında kullanılacak İndirim Kodu Pegasus Plus Kart başvurusu onaylanan ve kartını teslim alan kişinin cep telefonuna SMS ile gönderilir,www.flypgs.com internet sitesinden bilet satın alma aşamasında kullanılır.
    Bedava bilet devredilemez, değiştirilemez veya UçuşPuan'a çevrilemez.
    Kampanyadan yararlanmak için; Pegasus Plus üye girişi yapmanız ve kampanya dahilindeki uçuşlarımız ve belirtilen tarih aralıkları için rezervasyonunuzu oluşturmanız gerekmektedir. Ödeme ekranında bilgilerinizi doldurduktan sonra, "Ödemeye Devam Et” butonuna tıklayıp, "Pegasus Plus Kart Bedava Bilet" seçeneğini işaretlemelisiniz. Açılan ekrana şifrenizi girip "Onayla" butonuna bastığınızda tek yön bilet tutarının 0 TL olarak geldiğini görebilirsiniz.
    Kampanya kapsamında kazanılan hediye bilet kullanılır ve alınan kart 31.08.2015 tarihine kadar iptal edilirse 100 TL cezai ücret, en son ekstreye yansıtılacaktır.

Pegasus kampanya koşullarında her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar
    Kart Özellikleri:
    Pegasus Plus Kart ile yapacağınız tüm harcamaların tutarının %1'i oranında UçuşPuan kazanırsınız. Pegasus Plus Kart sahipleri, Pegasus Plus programının tüm avantajlarına da sahip olacağı gibi, hem kart aidatı ödemez, hem de ING Bonus'un taksit yapma ve Bonus puan kazandırma avantajlarından faydalanırlar.

Bol Bol UçuşPuan Kazanımı;
    Pegasus Plus Kart ile yapacağınız tüm harcamalardan %1 oranında UçuşPuan kazanırsınız.
    Bonus Card Program ortaklarında yapacağınız alışverişlerden de ek olarak Bonus kazanırsınız.
    Kazanılan Puanların Kullanımı;
    1 UçuşPuan 1 TL olup 5 TL ve üzerindeki UçuşPuan'larınızıwww.flypgs.com'dan bilet veya ek hizmet satın alımlarınızda ister indirim ister bedava alışveriş için kullanabilirsiniz.
    Ayrıca Bonus Card Program ortaklarında kazandığınız Bonus'ları ise yine Bonus Card Program ortaklıklarında yapacağınız alışverişlerinizde kullanılabilirsiniz.
    Diğer Özellikler:
    Acil nakit ihtiyaçlarınızın olması halinde Nakit Avans özelliği ile 7/24 kullanılabilir kart limitiniz kadar nakit çekebilir, isterse peşin, isterseniz de 9 aya varan taksitlerle geri ödeme yapabilirsiniz.
    +destek ile ihtiyaç duyulan anlarda asistan hizmetlerinden faydalanabilir, acil sağlık hizmetlerinden çilingire pek çok konuda Pegasus Plus Kart ile ücretsiz hizmet alabilirsiniz.
    Pegasus Kart ile yapılan harcamaları taksitlendirebilir, ek taksit isteyebilir ya da ödemeleri erteleyebilirsiniz.
    OGS ödemeleri, Turkcell cep telefonu faturası gibi düzenli harcamaları için ek masraf olmaksızın otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.

Pegasus Plus Kart' a SMS ile başvurmak için PGS yazıp boşluk bırakarak TC Kimlik Numaranızı 2205'e göndermeniz yeterli. ÖRN: PGS 12345678910

LİNK :http://www.flypgs.com/pegasus-plus-kart/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ug35ur -- 19 Mayıs 2015; 21:51:39 >

• Guzelmis ozellikleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu karta üniversiteye başlamadan önce başvurmuştum. reddedildi diye bir cevap gelmişti. sadece bu bilet için şimdi yine başvursam yine reddedilirim herhalde. öğrenci olup bunu alabilen var mı?
  • Aktarmali olaydi keske direk ucusmus:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

bu karta üniversiteye başlamadan önce başvurmuştum. reddedildi diye bir cevap gelmişti. sadece bu bilet için şimdi yine başvursam yine reddedilirim herhalde. öğrenci olup bunu alabilen var mı?

Ben de ogrenciydim.Basvurmustum onceden,onaylanamadi.Simdi basvurdum.Onaylandi.Calismiyorum deyin,ama geliri soyle 600 ustu bir sey soyleyin.Ben 700 soyledim mesela.

• ug35ur kullanıcısına yanıt
    düzenli olarak her hafta konusu açılır oldu bu kartın

• Bulasmayin beni aradilar vazgectim hesap aciyorlar mecburi olarak aylik 10 tl 1 yil acik kalacak vermek zorundasin dediler onaylamadim uyanik bankaci ben sormasam hesap acacagini soylemiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hesap açmak zorunda değilsin hocam. Ben geçen sene kredi kartı çıkarttım ve hesap açmadılar. Yani hesap açtırmak zorunda değilsin. Ayrıca illa hesap açmak istiyorsan, ing günlük paket açtır. Hiç bir hesap işletim ücreti ödemezsin..

@Guest Account
    Üniversite öğrencisiyim ve 1000 TL gelirim var dedim verdiler hocam.. 1000 TL var mı dersen yok tabikide :D Ne söylersen onu yazıyorlar..
  • uncanny kullanıcısına yanıt
    Yalnız çalışmayana günlük paket açmıyolardı..

• hoaydaa. o zaman sırf şunun için bi moskovaya falan gidebilirim. sağolun arkadaşlar.
  • ilk kampanyasında bedava bilet için başvurmuştum bende. öğrenciyim, 800 tl gelir var dedim. 750 tl limitli kart gönderdiler
    kartı kullanmayıp süresi dolunca kapatırım diye düşünmüştüm ama her uçuştan puan kazanıyorum. her bilet alacağımda ortalama puanla 20-30 tl indirim uygulanıyor
  • Hocam kart onaylandi simdi ben 17 nisanda gitcem fakat biletlenme en gec 7 gun sonrasi icin maddesi var. Onu anlamadim ben. Yani bileti ben 10 nisanda mi almak zorundayim

• Arkadaşlar bir şey sorucam. Ben ailemdeki herkese bu karttan alsam, her bileti kendim için kullanabilir miyim?

Her ödül bilet kişiye mi tanımlı yoksa genel mi
  • ug35ur kullanıcısına yanıt
    Kişiye özel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rlcos R kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. Olsun aileyle gideriz bi kıbrısa :)
  • Kart ücreti ve yıllık aidat var mı

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    Bunu ilk defa sizden duyuyorum hocam. Şahsen kendim çalışmıyorum, üni. öğrencisiyim ve Günlük Paket açtırdım :) Hatta 100 TL bonus kampanyasından da yararlandım.
  • sado94 S kullanıcısına yanıt
    Biletini 01.04.2015-10.05.2015 tarihleri arasında alman gerekiyor. Alacak olduğun biletin tarihi ise 08.04.2015 – 15.07.2015 arasında olmalı..

O 7 günlük kural ise şöyle.. Misal 10 Mayıs için bilet alacaksın diyelim, bu bileti en geç 3 Mayısta alabilirsin. 4 Mayısta, 10 Mayıs için bilet alamazsın.

Senin olaya gelecek olursak. Eğer 17 Nisan için bilet alacaksan, en geç 10 nisana kadar o bileti alman gerekiyor..
  • 2 Yıldır başvuru yapıyorum hep olumsuz. Sigortalı kaydım olmadığı için ve Öğrenciye kart vermediklerini söylediler.
     PEGASUS KARTA BEDAVA TEK YÖN YURTİÇİ-YURTDIŞI UÇAK BİLETİ ( KK İÇERİR )--- BİTTİ !

• ayni basliktan vardi 1 haftalik sanirim...

bu kredi karti, onaylandi mesajindan ne kadar sure sonra geliyor?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.