Şimdi Ara

PEGASUS KARTA BEDAVA TEK YÖN YURTİÇİ-YURTDIŞI UÇAK BİLETİ ( KK İÇERİR )--- BİTTİ ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
9
Favori
10.424
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

Bana da gelmedi 2 hafta oluyor onaylanali.Durumunu da ogrenmek istemiyorum,ucretliydi herhalde musteri hizmetleri.
    Her yone dakikalarimizin gececegi bir no var mi arayabilecegimiz?

Ing müşteri hizmetleri ücretsiz diye biliyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

Bana da gelmedi 2 hafta oluyor onaylanali.Durumunu da ogrenmek istemiyorum,ucretliydi herhalde musteri hizmetleri.
    Her yone dakikalarimizin gececegi bir no var mi arayabilecegimiz?

Ing müşteri hizmetleri ücretsiz diye biliyorum ben

Saol hocam bilgi icin.Aradim subeye istedim ben de karti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uncanny

Yok hocam hesap açmak mecburi değil. Ama bu ingbank çalışanına göre değişiyor. Bazıları zorunlu diyor, bazıları hesap açmasan da olur diyor. Ben hesap açtırmamistim..

Bide sizde turuncu hesap varsa bir daha hesap açmanı isticeklerini sanmıyorum..

Bana hesap açma konusunda hiçbir şey söylemediler.Söylemeden hesap açarlar mı?
  • TESLA37 kullanıcısına yanıt
    Açabilirler hocam.. Açarlarsa kapattırırsın olur biter
  • iş adresime gelsin diyorum sonra arıyorum teyid ediyorum iş adresi diye.

ev adresime gönderiyorlar kartı sonra arayıp tamam cumartesi evde olucam eve gelsin diyorum bu sefer de iş adresime gönderiyorlar

tamam diyorum madem öyle işe gelsin. randevu veriyorlar ne gelen var ne giden.

Kuryenet
  • 15 gündür gelen giden yok kuryenet
  • kartı aldım, ufak bi harcama da yaptım ama aklıma şu takıldı; benim pegasus'un kendi plus üyelik programında 60 tl uçuş puanım var, bu kredi kartı ile o üyelik eşleşiyor mu yoksa ikisi ayrı ayrı mı devam ediyor?
  • kuponla bilet alabilen alan var mi hic?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesarepavese

kartı aldım, ufak bi harcama da yaptım ama aklıma şu takıldı; benim pegasus'un kendi plus üyelik programında 60 tl uçuş puanım var, bu kredi kartı ile o üyelik eşleşiyor mu yoksa ikisi ayrı ayrı mı devam ediyor?

Mevcut Pegasus Plus üyeliğinizdeki puanları bu karta bağlı sisteme aktarıyorlar.

• Kamu spotu : pegasus pişmanliktir. Kalk krizi, sinir krizini tetikler. Uzun yillar saglikli yasamak icin pegasustan uzak durun.

• Ahmet_2023 A kullanıcısına yanıt
    Otomatik oluyor değil mi? Benim bir şey yapmama gerek yok yani.

• Uçaklarda koltuk sınırı var mı bu kampanyayla alınacak biletler için? 3 Arkadaş bilet almayı düşünüyoruz.

• Geçen gün aradılar, pederle konuşuyordum hemen açtım ama çat yüzüme kapandı. Başka bir kişiyle görüşüyor diyince direkt kapatıyorlar sanırım. Geri aradığımda ben bir şey yapamıyorum size dönecekler dendi, 2 gün oldu arayan soran yok.

• cesarepavese C kullanıcısına yanıt
    Evet, ekstra bir işlem yapmanıza gerek yok...
  • Karta bugun basvurdum. 31 marta kadar onaylanmasi gerekiyor sanirim.kac gun icinde onaylaniyor acaba? Birde baskasi uzerinden alinan kartin bilet hakkini kendi adima kullanabilir miyim?

• yaris29 Y kullanıcısına yanıt
    19'unda başvurdum, 2 gün önce aramışlardı başkasıyla görüşüyorum diye kapanmıştı, bugün bir daha aradılar bilgilerimi aldılar 15-20 dk sonra onay mesajı geldi.

• bugün arandım başvurumu aldılar,5 dk içinde onay mesajı geldi ama hesap olayından bahsetmediler.hesaba ayda 10 tl vereceksek bi anlamı kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: commonman

bugün arandım başvurumu aldılar,5 dk içinde onay mesajı geldi ama hesap olayından bahsetmediler.hesaba ayda 10 tl vereceksek bi anlamı kalmaz

Yok öyle bişey, ben bir yıldır kullanıyorum , tabii hesap açmadım

• Kartı Şube'den almak istiyorum diye aradım, aramışken limiti ne kadar acaba diye sordum, 500 lira dediler Zıraat'tan da 500 lira limitli kartım vardı ondan mı oldu acaba. Öğrenci olmama bağladım ilk başta ama arkadaşımın hem iş Bankasından 800 lira limitli kartı olduğu halde ING de 800 lira limit vermişti. Anlamadım bu işi valla

• arkadaşlar bedava tek yöne uçuşta koltuk seçimi için ücret ödemek gerekiyormu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.