Şimdi Ara

PEGASUS KARTA BEDAVA TEK YÖN YURTİÇİ-YURTDIŞI UÇAK BİLETİ ( KK İÇERİR )--- BİTTİ ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
9
Favori
10.423
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kredi kartım da geldi ücretsiz bilet kodu da mesaj olarak yollandı Pegasus Tarafından. Ama Yanlışlıkla sildim kodun olduğu Mesajı. Kodun tekrar gönderimi için bankayı da pegasusu da aradım ama ikisi de yollamıyor. Pegasus bize yazından istekte bulunun dedi. Yazdım 8 gün oldu hala tık yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asy06 A kullanıcısına yanıt
    Kodu mail olarak da atmış olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: original_life

Sadece 1 defa mesaj olarak geldi. Onu da sildim. Mail olarak gelmedi

• arkadaşlar bu kartdan bende zaten var, evde başkası adına alsak hediye bileti kendimiz kullanabiliyor muyuz ? yoksa kart sahibinin adına mı olmak zorunda hediye bilet de ?
  • Bu ING Bank çok tuhaf harbiden. Söylemesi ayıptır yıllardır bonus card kullanırım, 25,000 TL limiti var, bir gün geciktirmişliğim yoktur. Geçen gün buna başvurdum bedava bilet için, kart vermeyi uygun görmemişler
    Dün de Axess Free kart aldım, 22,000 TL limit vermişler, aradım zorla 2,000 TL'ye düşürtdüm. Alemsin ING Bank
  • basvuru yaptim reddedildi yasal limitiniz dolmustur diye cozumu var ki

• 1 hafta önce basvurum kabul edilmedi. hemen vakıf kredi kartından 3000, banka ek hesabından 1000 tl düşürtdüm, 1 hafta sonra tekrar başvurdum yine vermediler. kafaları güzel
  • Kodu olan bir arkadaş başkası adına bilet almaya çalışsamda KULLANILIYOR mu öğrensek

• Kampanyayı geç gördüm. Yarın başvursam kampanyadan yararlanabilir miyim yoksa illa 31 marta kadar kartın gelmesi mi gerekiyor?
  • #berk # kullanıcısına yanıt
    kart onaylanan diyor şartlarda. kartın teslimi ile ilgili bir madde yok

benim kartı 3 haftadır teslim edemediler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -engin- -- 29 Mart 2015; 12:14:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Kampanyayı geç gördüm. Yarın başvursam kampanyadan yararlanabilir miyim yoksa illa 31 marta kadar kartın gelmesi mi gerekiyor?

Başvurmanız yeterli. Son günde bile olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryeşildağ

quote:

Kampanyayı geç gördüm. Yarın başvursam kampanyadan yararlanabilir miyim yoksa illa 31 marta kadar kartın gelmesi mi gerekiyor?

Kampanya Pegasus Plus kartı olmayan ve 1 Mart – 31 Mart 2015 tarihleri arasında asıl kart başvurusu onaylanan yeni kredi kartı müşterileri için geçerlidir.

Onaylanması şartı var. Yanlış bilgi vermeyelim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onuryeşildağ

quote:

Kampanya Pegasus Plus kartı olmayan ve 1 Mart – 31 Mart 2015 tarihleri arasında asıl kart başvurusu onaylanan yeni kredi kartı müşterileri için geçerlidir.

Onaylanması şartı var. Yanlış bilgi vermeyelim.

Evet onaylanmasi halinde geçerli , kart bi dahaki ay gelsede sorun yok, önemli olan onay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• En gec kac gunde onaylaniyor gec mi kaldik acaba ?

• Millet yolculuklar nereye peki:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi search in vain -- 30 Mart 2015; 0:40:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aramızda hiç bedava uçak bileti alan oldumu acaba?
  • erceylan E kullanıcısına yanıt
    Bu kampanya daha önceden de yapıldı. Alan mutlaka olmuştur. Pegasus kartım yok ama geçen gün pegasustan bilet alırken gördüm. Pegasus kampanya kodu vardı.
    (ödeme seçeneği altındaydı sanırım) yani sitede aktifleştirmişler, kodunuz varsa alabilirsiniz.
  • Kart geldi kart sifresi geldi bedava bilet kodu gelmedi.ne yapmaliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: asy06

quote:

Sadece 1 defa mesaj olarak geldi. Onu da sildim. Mail olarak gelmedi

Bana hic kod bile gelmedi.pegasus plus sifrem geldi sadece.siz ogrenebildiniz mi sifrenizi?

• Polonya yada amerikaya uçmuyor adamlar uçsalar süper olacaktı valla zaten aylık 2000 küsür lira harcıyor bizimkiler senede 3 uçak bileti bedava gelir süper kampanya ama bana uymuyor.Kenarda dursun belki lazım olur...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.