Şimdi Ara

Pegasus budget araç kiralama hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 26 haziranda pegasus ile trabzona uçuyorum. İndigim gibi araç kiralamak istedim ve budget diye birşey vardı pegasusun sitesinde ve bende 3 günlük kiraladım. Varmıdır pegasustan araç kiralayan ya da bilgisi olan. Bir sorun çıkarmı sağlammıdır bu firma. Mesela trabzon havaalanındaki diğer özel araç kiralama firmaları kredi kartına bloke koyuyorlar araç geri gelene kadar 300 tl 500 tl gibi miktarlar. Bu pegasus budgette böyle birşey varmı varsa iptal edecem rezervasyonu. şimdiden teşekkürler.

• Budget koç gurubunun bir firmasıdır,yani kiralama sektörünün en sağlam firmalarından birisidir.
    Diğer özel firmalara hiç bakma bile budget,avis gibi büyük firmalardan şaşmamak lazım.
    Provizyon konusunda tam ne kadar aldıklarını bilmiyorum ama budget'ta provizyon alıyor ve aracı teslim ettiğinde iade ediyor.
    Yalnız kuralları gözden geçir,şartlara uyduğun sürece bu büyük firmalarda hiç sıkıntı çekmezsin.
  • Ben budgettan kiraladım. zaten asıl firma budget. pegasus ile anlaşması var.

300tl bloke koyuyor. 3 gün sonra kaldırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 24 Nisan 2013; 14:37:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

Ben budgettan kiraladım. zaten asıl firma budget. pegasus ile anlaşması var.

300tl bloke koyuyor. 3 gün sonra kaldırıyor.

300 TL tam olarak eminsin dimi hocam ?
  • Evet 300TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

Evet 300TL

Tamam hocam teşekkürler.
  • bizde izmir rent a car hizmeti veren bir firmayız ama budget gerçekten başarılı bir firma pegasus ise budget ile anlaşmalı sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç Kiralama Hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.