|
Bildirim
|
20-25 bin daha ucuza vermedikleri sürece asla almam.
Daha 1 tane tümsekten insan gibi geçen kiralık araç görmedim. Ya bir insan o arabayı satın almamış olsa bile bu kadar acımadan kullanır mı ? Ya anlamıyorum cidden senin malın değil diye zevk mi alıyorsun vura vura geçmekten ? Ahlak yok edep yok vicdan yok |
Şirketimde 3 tane kiralık araç var.
Bunların 2 tanesini ikinci el olarak alacak olan kişi çok şanslı, kullan kişi düzgün düzgün kendi arabasıymış gibi kullanıyor, bir tanesi ise hor kullanıldı. Ben kendime yıllar önce 2009 yılında araç alırken Intercity ikinci el'den 3 yaşında Volvo S80 T6 almıştım. Çok da memnun kalmıştım, hiçbir sürprizle karşılaşmadım. Ama bu otomobilin kiralık olarak verildiği kişi de bir bankanın yönetim kurulu üyesi idi. Uzun dönem kiralama aracı olarak verilmiş olan B ve C sınıfı araçları ikinci elde almak istemem, çünkü kullanıcı kitlesi çok hırpalayarak kullanıyor. Belki de hiç kendi otomobilini satın almamış/kullanmamış gençlere veriyorlar. Onlar da kıymet bilmeden hırpalıyorlar. D sınıfı araçlar (mondeo/passat vs) biraz daha az hırpalanıyor. Premium seriler ve E sınıf araçlar ise kullanıcılarının artık belli bir yaşa ve olgunluğa gelmiş olmalarından dolayı bir aile otomobilinden daha fazla hırpalanmıyorlar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|