Bildirim
PEGASUS %20 DOĞUMGÜNÜ İNDİRİMİ

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

1 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Pgs uyeligi olanlara. Hatta bende kullandim gecen ay bunu. Yarin yola cikiyorum sayesinde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel keşke daha önce bilseydik bilet i aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1saat önce aldık biz de. Ama yanlış tarih verme sıkıntı oluşturabilir sanki
Muhtemelen doğru diyorsunuz. Benden bu kadar. Usta ölücü arkadaşlarda o olayı çözmeyi düşünsünler:) -
Yanlış tarih verme gibi bir yanlış yapmayın. Kontuardaki yolcu hizmetleri görevlisi bu bilgi uyuşmazlığını fark ederse sizi uçağa almaz. -
Uaçktaki görevli nitye doğum günüme baksın ki anlamadım -
defalarca pegasusla seyahat ettim. önemli olan kısım ad soyad kısmı. kimse doğum tarihinize bakmıyor bakmazda.
doğum tarihine baktığını düşünün, bakma ihtimali z da olsa var.. böyle bir durumda uçağa alınmazsanız ne olacak? 3-5 kuruşluk indirim uğruna tüm biletiniz yanacak..
Ayrıca yanlış doğum tarihi vererek de firmayı aldatmış ve bu iyi niyetini suistimal etmiş olursunuz -
doğum gününden bir gün önce mi geliyor tam doğum günü mü indirim maili? -
Yarin dogum gunum. Ucuz bisey olursa alicam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine bir eski konu hortlatılmış
Bugün benim doğum günüm ama herhangi birşey gelmedi. Umutlanmayın
Hala var doğum günü kampanyası. Bilet almayı denerseniz görürsünüz. Kampanya maili geç geliyor bazen.
indirim bitmiş galiba, ben deneme yaptım, tam doğum günü alaya çalışıyorum, ödeme kısmında kampanya, indirim vs birşey çıkmıyor. -
herkes bugün doğmuş :D -
kampanya devam ediyor mu? var mı son zamanlarda faydalanan? -
evet devam ediyor.quote:
Orijinalden alıntı: Ölühaber Donanımcısı
kampanya devam ediyor mu? var mı son zamanlarda faydalanan? -
Arkadaşlar ben cok seyahat ettim uçakla doğum tarihine bakmadı bakılmaz da foto ve isim soy isim olarak bakılır
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Adamlar ne güzel jest yapıp %20 indirim sunuyorlar müşterilerine, siz de gidip bu iyi niyeti suistimal ediyorsunuz. Ortadoğu zihniyeti bu işte, yazıklar olsun size ve sizin gibi düşünenlere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intuitive871 -- 22 Aralık 2019; 23:49:19 >
En Beğenilen Yanıtlar

doğum tarihine baktığını düşünün, bakma ihtimali z da olsa var.. böyle bir durumda uçağa alınmazsanız ne olacak? 3-5 kuruşluk indirim uğruna tüm biletiniz yanacak..
Ayrıca yanlış doğum tarihi vererek de firmayı aldatmış ve bu iyi niyetini suistimal etmiş olursunuz |
Yanlış tarih verme gibi bir yanlış yapmayın. Kontuardaki yolcu hizmetleri görevlisi bu bilgi uyuşmazlığını fark ederse sizi uçağa almaz.
|
defalarca pegasusla seyahat ettim. önemli olan kısım ad soyad kısmı. kimse doğum tarihinize bakmıyor bakmazda.
|
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X