Bildirim
Mesirland Macun 2,75 A101'de
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yüzlerce kutu satmıştım nette Manisalıyımda ama mesirland mesir macununu ilk kez görüyorum.
Bunun 1-2 gömlek üstü kalitelerinin alışı 2 liraydı en son. Şimdi olsa olsa 2.25 olur. Fiyat perakende için uygun ama lezzet ve kalite için bir şey diyemem. Dernek üretimi dışında muadil ürünlerin hepsi glikozdur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: soyken
Yüzlerce kutu satmıştım nette Manisalıyımda ama mesirland mesir macununu ilk kez görüyorum.
Bunun 1-2 gömlek üstü kalitelerinin alışı 2 liraydı en son. Şimdi olsa olsa 2.25 olur. Fiyat perakende için uygun ama lezzet ve kalite için bir şey diyemem. Dernek üretimi dışında muadil ürünlerin hepsi glikozdur.
üstad fiyat nedir hangisi kaliteli nerden alınır bilgi verir misin. -
Şuan İstanbuldayım. Yarın alış-satış fiyatlarını öğrenirim. Diğer şehirleri bilmiyorum şuradan şu fiyata alınır diyemem. -
Soyken e katiliyorum. Dernek üretimi disindakilerin tadi ve aromasi yetersiz. Böyle dandik markalari almayin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
geçen çarşıda arabanın arkasında satıyordu at suratlı insan azmanları. bunlar gibi birileri yapıyorsa bu markayı, içinde bonzai bile vardır. heriflerin tiplerini polis görse müebbet verirdi, düşün bunlar mesir macunu yapıp satıyor. plaka manisa sıfatları f-tipi
quote:
Orijinalden alıntı: newrophat
geçen çarşıda arabanın arkasında satıyordu at suratlı insan azmanları. bunlar gibi birileri yapıyorsa bu markayı, içinde bonzai bile vardır. heriflerin tiplerini polis görse müebbet verirdi, düşün bunlar mesir macunu yapıp satıyor. plaka manisa sıfatları f-tipi
İnsanları tiplerine göre sınıflandırma kardeş
Ne insanlar gördük görünüşü on numara ama kalbi pas tutmuş, ne insanlar gördük görünüşü iyi değil ama kalbi melek.
Bu macunlar ne işe yarıyor
Baharatı az tadı keskin..
Ben 5li paketi 2.5 a almıştım
Tekrar almam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
hayır yakışmadı ve seni şiddetle kınıyorum hocam.
@soyken ben de bilgilendirmeni bekliyorum hocam. ona göre tavsiyene uyacağım veya a101 e dadanacağım -
quote:
Haklı olduğun yerler var. Ama polisin müebbet vermesi imkansız -
her şeyi bilen adam soyken'e katılıyorum manisa mesir derneği'nin dışındakileri ben yiyemiyorum şahsen. geçen 6-7 ay önce manisa günlerinden 5li çubuk şeklinde olanları 5 liraya almıştım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: boombip
her şeyi bilen adam soyken'e katılıyorummanisa mesir derneği'nin dışındakileri ben yiyemiyorum şahsen. geçen 6-7 ay önce manisa günlerinden 5li çubuk şeklinde olanları 5 liraya almıştım.
Merhaba güvenli alacağım bi yer tavsiye edermisiniz
Hocam senin için aradım sordum. Orjinali için üreticiden alış 4.25-4.50 gibi satış 5 dedi.
Muadili sormadım 2.25 vs alışı vardır en çok, satışını bilmiyorum.
İnternette 9 lira civarından başlıyor orjinaller için önermem. Eşin dostun varsa toptan göndersinler.
Önümüzde ki aylarda saçımı olacak, bol bol reklamını görürsünüz. Tam tarihi belli değil mart ya da nisan son pazar günü oluyor ama baya bozdular.
Gelip bedavaya kapabilirsiniz, sıcak fırsatlara yakışır şekilde :)
Hocam alıntıla bari Denk gele gördüm.
Her şeyi bilmiyoruz, bildiğimiz şey fazla
sağolasın üstadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: kefeniyle yola çıkan adam
MESİR MACUNUNUN FAYDALARI İştah açıcı; gaz giderici, kuvvet verici, idrar yaptırıcı, yorgunluk giderici, hormonları hareket ettirici etkileri vardır. Bunların yanı sıra zehirli hayvan sokmalarına karşın bir etkisi de mevcuttur. Halk arasındaki bazı inanışlardan alıntılar ;
•Bu macundan kim yerse yesin o yıl boyunca hiçbir zehirli hayvan sokmaz.
•Nevruz günü ağır hastalar bile yese iyi olur.
•Macunu yiyen gelinlik çağındaki genç kızlar o yıl içerisinde evlenirler.
•Macunu yiyen o sene boyunca bütün hastalıklardan korunur.
•Cinsi kuvveti arttırdığına inanılır.
•Çocuğu olmayanlar alırsa arzuları gerçek olacağına inanırlar.
•Çocuk hastalıklarına iyi gelir.
Kaynak:http://www.dersimiz.com/bilgibankasi/MESIR-MACUNU-NEDIR-FAYDALARI-NELERDIR-HAKKINDA-BILGI-462.html
-
Tadini hic begenmedim bundan almistim da bilmiyorum belki benim damak tadima uygun degil
quote:
Orijinalden alıntı: kefeniyle yola çıkan adam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X