Şimdi Ara

PDR atamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pdr yazmayı düşünüyorum. Ama atamaları beni endişelendiriyor. Ama sıkı çalışma ile de olabilir. Ne yapmalıyım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Her geçen yıl puan artıyor.
    Sen mezun olana kadar 85 86 ları bulur gibime geliyor.
    Ben girdiğimde 70le atanıyorlardı. Bitirdiğimde 81 oldu puan.

Bölümü seviyorsan yaz. İstiyorsan yaz. 2 sene vs çalışmayla 85 alınır gibi. (Üni sınavlarından daha zor)Ama sadece atama için düşünüyorsan (benim yaptığım gibi) yazma derim. sınıf öğrt. Daha mantıklı. Hem kontenjan çok hem puanı 75lerde.

Pdr 1000
    Sınıf 2500 3000 alım oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notguest -- 18 Temmuz 2019; 10:6:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pdr müthiş mutlaka yaz. Ataması gayet güzel bakma yüksek diyenlere. Ayrıca sadece atama değil sonrası da önemli. Sınıf öğretmenliği yazarsan kesin köye atanırsın ve köyden kolay kolay başka yere tayin isteyemezsin. Çünkü sınıfçıların hizmet puanları aşırı yüksek. Pdr ci adam atandıktan 4-5 yıl sonra çok güzel yerlere tayin isteyebilir ama sınıfçı mümkün değil. Pdr candır

• Peki mülakatlarda elenen de çok oluyormuş duyduğum kadarıyla. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir de öğretmenlik dışında farklı alanlarda da iş bulma imkanı var değil mi? Son olarak MEB Bakanı PDR ile ilgili düzenlemeler yapacak mıdır?

• Night King kullanıcısına yanıt
    Sonrası mesela? Açar mısınız?

• Okul öncesi kurumlara zorunlu PDR'ci alacaklar yakında.

• quote:

Orijinalden alıntı: my life is a comedh

Sonrası mesela? Açar mısınız?
    Yazdım ya. Mesela atandın bir yere. 3 yıl sonra tayin hakkın olacak. Sınıf Öğretmeni olursan yıllarca ilk atandığın yerde kalırsın. Çünkü sınıfçıların yer değiştirmesi çok zor. Her yıl hizmet puanı alırsın. O puana göre tayin istersin. Mesela sen pdr ci olarak egeye tayin istiyorsun. 150 puana ege taraflarına rahat gelirsin. Ama sınıfçı 300-400 puanla anca gelir. O puanı alması için de yıllarca çalışması lazım. Ayrıca pdr rahattır. Odanda takılırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PDR son sınıfa geçtim. Sakın PDR okuma. Psikoloji de okuma. PDR artık her üniversitede var, şu an bile mezun sayısı fazla iken 4 yıl sonra korkunç yığılma olur. Özelde de şartlar iyi değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meb bakanı vs oralar sıkıntı o olacakmış bu olacakmış diye TR şartlarında yorum yapmak zor. Bir bakmışsın bakan değişmiş pdr okullardan komplekalkmış. Burası böyle komedi bir ülke.

Mülakatta elenen arkadaşım hiç yok. Pkk fetö ile bir bağın yoksa %99 kpss ile aynı puanı veriyorlar.

İş imkanları özelde çok ama tatmin edici olmaz. Az para verirler dershane ve özel okullarda iş kolay bulunur.

Yüksek lisans vs yaparsan kendi danışma yerini kurup psikolojik danışma yapabilirsin.

Benim bildiklerim bunlar.
    Sanayilerde vs zorunlu olacak diyorlardı pdr. Ama o ne oldu bilmiyorum

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    DEÜ’yü biliyorum. İnceleme fırsatım oldu..

• john ciga J kullanıcısına yanıt
    Ya tamam da işini seven mutlaka bir yolunu bulur iş sahibi olur.. kafam iyice karıştı 😕

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.