Şimdi Ara

BOUN PDR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • boun pdr'de okuyan veya oradan mezun olan biri var mı burda, ya da tanıdığınız? rehber öğretmen olmak istemiyorum, yurtdışında yüksek lisans yaparak başka bir kariyer yolu çizilebilir mi (şirketlerde insan kaynaklarında çalışmak vs.)? boun olmasa asla pdr okumam ama boun mezunlarının bölüm farketmeksizin iyi yerlere geldiklerini görüyoruz bu konuda fikirlerini paylaşmak isteyen olursa çok sevinirim.

• Hocam bir kişiyle konuşmuştum yazın boun pdr yazan. Sırf boun olduğu için yazmıştı. Ne alaka dedim girişimci olacam falan diyor. Pembe hayalden öte bir şey değil bana göre. Ha zengindir harcayacak yer arıyordur orası ayrı onu bilemem. Bana göre psikoloji falan daha mantıklı olabilir. Eğitim fakültesinde diye biliyorum pdr. Uygulamalı ve öğretmenliğe dayalı bir programı vardı galiba. Tanınmış bazı mezunları olabilir fakat genele vurmak anlamsız olur. Sende boun olduğu için düşünüyorsun büyük ihtimal ama umduğunu bulamama gibi bir ihtimal var. Sonuç olarak senin kararın. Bide linkedlnde araştır derim bölüm mezunlarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 14 Nisan 2021; 18:33:8 >
  • cevabınız için çok teşekkür ederim bence de biraz fazla ütopik yani evet linkedine baktım arada yurtdışına gitmiş başka şeyler yapmış birileri vardı da genelde özel okullarda rehberlik yapanlar çoğunluktaydı. yine de türkiyenin tek ingilizce pdr bölümü o yüzden belki düşünülebilir....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ODTÜ İşletme vs BOUN YBS
    6 yıl önce açıldı
    ODTÜ CENG
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.