Şimdi Ara

ODTÜ İşletme vs BOUN YBS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sizce?

• Ybs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence de ybs
  • Ben de bu ikilem arasinda kaldim daha dogrusu odtu isletme/iktisat ve boun ybs/ut arasinda. sene basinda odtu'ye daha yakindim ama su an ybs/ut ikilisine yakinim. Forumdan,linkedinden ve okulumdan mezun olup odtude okuyan kisilerden edindigim izlenim,bana tavsiyeleri boun'un daha mantikli oldugu yonunde.Hem sehir olarak hem okul olarak. Bolum olarak da ybs ve ut uygulamali bilimler diye gectigi icin ders vermeye sektorden onemli kisiler geliyormus.Bence bu cok buyuk bir avantaj.Dinazorlasmis hocadan teorik ders dinlemektense sektorun icinde onemli pozisyonlara gelmis birinden dinlerim. Ut'nin ders programi da cok guzel keske iyi okullarin iibf bolumleri de mufredatlarini guncelleseler.Digerlerini pek arastirmadim ama Odtu cok matematik agirlikli geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabricioramirez -- 7 Haziran 2020; 0:10:3 >
  • Boğaziçi ybs her türlü

• Boun ybs

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir de bu sene turizm nolur acaba.YBS ve UT gibi patlar mi? Bence bu sene boun ut odtu isletme ile yakin kapatacak.Odtu iktisat ile itu econ da birbirine yakin olur diyorum.Ybs pek oynamaz gibi.Turizm de 10-12k olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boun Endüstri vs Boun İşletme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • odtü isletme.
  • Bunları kıyaslayabilecek bilgiye sahip değilim, ama yukarıdaki kişilerin çoğunun bir b*k bilmediğini anlayabiliyorum. Oraların hocaları, öğrencileri, mezunları ile konuşun. "Özellikle" böyle bir seçim, lise öğrencilerinin bulunduğu bir foruma göre yapılmaz.

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Bence bu sene yapacağını yaptı hocam daha içimize mi girecek.Bu seneki sıralamalarından çok çok ileri gitmez bence ybs ut ve turizm

• Boun turizm ve itu econ'un ciddi yukselmesini bekliyorum.İtu econ 6k civari kesin diyorum. Turizm isimden kaybediyor ama 10-12 olursa surpriz olmaz bana

• olum bu boun ybs ne oldu da bu kadar patladı awk çok iplenen bir bölüm değildi aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: adisdasdadas

olum bu boun ybs ne oldu da bu kadar patladı awk çok iplenen bir bölüm değildi aslında
    bu zamanda yazılımın y si geçtiğinde o bölüm patlıyor o yüzden yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c keyfi bir sabittir -- 7 Haziran 2020; 2:6:45 >
  • boğaziçinin o kadar önem vermediğini duymuştum bu bölüme zaten yüksekokul olarak geçiyor

millet sırf boğaziçi yazıyor diye 2.6kya çekmiş ya la. Bu sene 1kda kapatır benden söylemesi
  • adisdasdadas kullanıcısına yanıt
    hocam o yuksekokul muhabbeti pek bir sey ifade etmiyormus.yani okul istese fakulteye de cevirebilirmis.

• boun ybs sıralama olarak 2-3 sene içinde ekonomiyi yakalar sonraki 2-3 sene içinde de işletmeyi devirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MarioGomez33

boun ybs sıralama olarak 2-3 sene içinde ekonomiyi yakalar sonraki 2-3 sene içinde de işletmeyi devirir.
    okul yazilim kismina biraz daha agirlik verirse muhtemel.ozellikle mf'de top uni bilgisayar kazanamayacaklarin ilgisini ceker

• quote:

Orijinalden alıntı: fabricioramirez

okul yazilim kismina biraz daha agirlik verirse muhtemel.ozellikle mf'de top uni bilgisayar kazanamayacaklarin ilgisini ceker

Alıntıları Göster
    yazılımı daha çok kişinin kendisine bırakıyorlar.eğitim veriyorlar fakat yazılım ağırlıklı değil dediğin gibi yazılım derslerinin ağırlığını arttırırlarsa ilgi çekiciliği daha çok artar sayısalda top üni ceng hedefleyenler sayısalda hayvan gibi yorulacağıma tmde rahat rahat boun-özyeğin ybs kazanırım kafasıyla tm'ye akın ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 7 Haziran 2020; 2:39:50 >
  • aynen oyle.bence okul bunu analiz edip uygulamaya gececektir.cunku artan siralamalarda asil etkili olan yonetim degil bilisim kismi.2019 ve sonrasi ogrencilerin talepleri bu sekilde olacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fabricioramirez

aynen oyle.bence okul bunu analiz edip uygulamaya gececektir.cunku artan siralamalarda asil etkili olan yonetim degil bilisim kismi.2019 ve sonrasi ogrencilerin talepleri bu sekilde olacaktir.
    bence de öğrenci talepleri doğrultusunda yönetim kısmını azaltıp bilişim kısmına ağırlık verecekler.sonra da önü durdurulamaz zaten ekonomoyi çok rahat yakalar.benim merak ettiğim koç,bilkent,odtü,tobb,itü,sabancı(tam emin değilim yönetim bilişimli bir şey vardı.) ybs bölümü açmayı düşünüyorlar mı ilerleyen yıllarda eğer açarlarsa sayısalda tmye felaket nitelikli öğrenci akışı gerçekleşir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.