_______________________________________________________________________ Pc Modifikasyon Yaparken Yararlı Olabilecek Önemli Yazılar _______________________________________________________________________ Mod Çizim Programı Plexi Sanatı (Plexi Glass Hakkında Herşey) Zigbog®«««««« lcd panel »»»»»Ayrıntılı Anlatım DaNgErOuS<<FaN CoNtRoL>> Ayrıntılı Anlatım KASA BOYAMA REHBERi Ledli Vu-Metre Yapımı neonumuzu da kendimiz yapalım da herşey elimizden çıkmış olsun El grinderi(dremel) i de mi kendimiz yapsak? Kendi Stickerımızı Kendimiz Yapalım :) ***KARBON FOLYO KAPLAMA İNCELİKLERİ VE İPUÇLARI*** ###PLEXİGLASS HAKKINDA HERŞEY### ##Anahtarlı Power Switch## Fanlarımızı ışıklandıralım [ Resimli kaynak anlatım rachadell ] wlan ANTEN YAPIMI ((YARDIM)) Kasaya Röle Bağlama | PCnizle eşzamanlı çalışmasını istediğiniz birşey var mı? Plastik maddeyi hangi boya tutar? Anakart Boyanır Mı? ##8 PİNLİ(4+4) 12V GÜÇ KABLO HAZIRLAMA REHBERİ## Plexi RESİM ÇİZME (yenilendi)21/02/2008 kasama led takıcam yardımm!!!! Mod denildiğinde sadece kasamı olmalı,ya ortamlar...? olabilecek en orjinal mod fikirleri... _______________________________________________________________________ Mod Ürünleri Bulabileceğimiz Bazı Firmalar _______________________________________________________________________ O/C Ve Modifikasyon Malzemesi Bulabileceğiniz Bazı Firmalar !! bursada plexi Plexy cam arayanlara(Resim eklendi) MESH NEREDEN BULUNUR? Eskişehir Parça Satan Yer Bilen Warmı UV Işıkları nerden temin edebilirim ? İst / B.paşa - G.o.p civarı plexi arayanlar? ### Bu Switchlerden nerde bulabilirim ?### (BULUNMUŞTUR) _______________________________________________________________________ Mod Klübüne Üye Olmak İsteyenler.. _______________________________________________________________________ DH PC Modifikasyon-Modding Club Not: Başlıklar Orjinal Olarak Kopyalanmıştır.. < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir > _____________________________ Yaptığın işi önce kendin beğenmelisin.. Air Ride Controller Android App necoinside.com