Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
İst / B.paşa - G.o.p civarı plexi arayanlar?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> İpuçlari ve İnce Noktalar >> İst / B.paşa - G.o.p civarı plexi arayanlar? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
yarpuz

Sisteme Gözat

27 Mart 2008; 19:49:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

S.a arkadaşlar istanbul gaziosmanpaşa civarı bereç denilen yerde 40*40 plexi fiyatı 6 YTL.Evet yanlış duymadınız sadece 6 YTL.

TARİFİ : kocatepe tarafından : Pazartesi pazarı nın oraya çıkın ve tam köşede taksi durakları var onun dibinde pastane var.Pastaneye sırtınızı verin ve tam karşınızda süper marketin dibindeki bayırdan yukarı doğru cıkmaya baslayın bayırın sonlarına doğru solda camii var.Cami nin dibinden sola dönün ve Caminin altında kocaman tabelayla PLEXİ yazan dükkana girin ve "-S.a abi ..."

hadi herkese hayırlı uğurlu olsun iyi modlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarpuz -- 27 Mart 2008; 23:43:22 >

Pentium D 915 2.8 / Asus P5b / Veritech 2*1 ddr2 800 mhz / Sapphire X1650XT / 250 Gb Seagate / FSP 400 watt
edie

28 Mart 2008; 22:12:35 

ahan walla yırttık desene bu hafta bi uğrayayım abiye diyim meşhur oldun abi die ehueheuheuheu bende o civarda oturuom süper oldu, çok saol

HP Pavilion Tiyyy dv2290ea
P4 2.4@3.06 Gigabyte 8IG1000MK 512*2 Twinmos DUAL DDR Radeon 9550 256MB 200GB Seagate LG DVD-RW SkyStar2

Astra 1.3 CDTI Cosmo
topalsolucanxD
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

26 Nisan 2008; 13:07:25 

ya bana ordan alıpta bi yerde buluşup plexinin parasını ve yok parasınıda verebiliceğim biri varmı hatta plexi 6 ytl ise 4 ytl de ben vericem yol parasıda geliş gidiş bana ayit
YasiKa
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 1 günü kaldı.

26 Nisan 2008; 23:45:21 

quote:

Orjinalden alıntı: topalsolucanxD

ya bana ordan alıpta bi yerde buluşup plexinin parasını ve yok parasınıda verebiliceğim biri varmı hatta plexi 6 ytl ise 4 ytl de ben vericem yol parasıda geliş gidiş bana ayit

nerde oturuyorsunuz ki?
tyndare0s

13 Mayıs 2008; 0:22:55 

Cok sağol yardımın için bende Bayrampaşada aeg de oturuyorum dibimizde plexy satan yer warmışda uzaklarda arıyormuşuz bu ara belki bi mod yapabilirim tekrar teşekkürler

MrWonk4
bmurat07

Sisteme Gözat

13 Mayıs 2008; 13:39:12 

adam 40*40 Plexı 6 ytl ye nasıl satıyor ne bu iş be bu adama kaça gelıyor bu adam kaça satıyor böyle işmi olur o işde birşeylık vardır ama neyse alan arkadaslara hayırlı olsun

Led NEon satılır--Plexi satılır--carbonfiber satılır--Uv kablo kaplama satılır--Yan kapak Kesilir

REFERANSLAR
VISION--Penryn----Runoo-ermanunal01---Siyahimsi---575m---we_dream--aziz.alptekin---thack_can -----Necoinside---lonely_man--topalsolucanxD

komodor

18 Mayıs 2008; 0:55:24 

adı : maaruf pleksi bana çok yakın 2 dk bile diil kartaltepede otuyoruyom ayrıca pleksinize isim yada şekil yapabilir ister derin ister yüzeyde fan yuvası bile açar çok beğendiğim bir cihazı var pcden progamla pleksiye çok güzel işliyor

Bir Mıh Kaybettik Naldan Olduk, Bir Nal Yitirdik Attan Olduk,Bir At yitirdik Yiğitten Olduk,Bir Yiğit Yitirdik Ordudan Olduk,Bir Ordu Yitirdik Yurttan Olduk
bozkurt_kadir

18 Mayıs 2008; 17:21:38 

ya kardes cok ıyı dıyon sağolda bu camının adı ne tam olarak adresı anlıyamadım..

E 2160 1.8 _ 3.15 GHZ 800/ASUS P5LD2 SE/2Gb 667@ KINGSTIN/250 gb Western digilat sata 16mb VGA povercolerX1950PRO /EVEREST 450 W

buffoon73

2 Haziran 2008; 15:36:22 

evet birader ya şu caminin adını verde herkesler rahatlasın =)

akselakimm

1 Temmuz 2008; 22:24:26 

ya arakadaşım bide bunu yıldırım tarafından tarif edermsin???

RealPowerTunahan

2 Temmuz 2008; 8:39:47 

arkadaşlar pancar motorun orda bir benzinlikçi benzinlikçinin ordada berece inen bi yol var tam o yolun üstünde bi cami var caminin sokağında maruf pleksi die tabela var zaten görürsünüz

Gigabyte P35 DS3L // İntel Core2Duo E6750 2,66 @ 3,80 Ghz Stock Fan//2 GB Kingston DDR2 800@950 Mhz//250 GB Samsung HDD// Asus EN8500 GT O.C.//İnca 22" WD DVI 2 MS 2000:1 LCD

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> İpuçlari ve İnce Noktalar >> İst / B.paşa - G.o.p civarı plexi arayanlar? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Akortek Röportajı
AMD Spider Platformu Lansmanı : Akortek Genel Müdürü Kemal HEPER ile röportaj
Gigabyte GA-965P-DQ6 Anakart
Gigabyte in her seyiyle 4-4 lük anakarti

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç