hafta sonu canım sıkıldı otururken internettede dolaşırken bu resmi gördüm
elimdede küçük bi parça plexi vardı bende yapayım zaman geçsin karda kıyamette derken dolabın birinde bulduğum eski arızalı cd-wrihter (böylemi yazılıyodu) motorunu söktüm eski bi kalemi japon ve karbonatla yapıştırıp motora plexi çizici yaptım
o küçük plexiye resmi çizdim kendimde bişeyler ekledim alevler vs 3 tane kırmızı led delerek yerleştirdim içine doğru sizce nasıl olmuş ilk kez deniyorum kolaymış. çok belli olmuyo karanlıkta çeksem flash bozuyo flaşı kapatsam ışığı parlıyo inşallah resimleri beğenirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeNoM -- 21 Şubat 2008; 23:02:45 >
arkadaşım ellerine sağlık süper olmuş bendede ufak plexy var onu işleyecem ama neyle yapıcam bilemiyorum
çok saolun arkadaşlar sende yapmak istiyorsan benim gibi bozuk cd righterı sök motorunu 12 voltla çalışıyo uç kısmınıda biraz penseyle ez çizsin dönerken böle yapabilirsin ben aslında kapaktaki büyük plexiye çizmek istiyodum ama onun için dremel set gerekli hem daha profesyonel our hemde zorlanmassın .
edit : imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeNoM -- 17 Şubat 2008; 22:03:12 >
aslında yapabiliceğimi pek sanmıyodum o yüzeden yaparken resimlerini çekmedim hiç ama dediğim gibi bozuk cdrihgter motorunu söktüm ucunu biraz eğeyle ve penseyle kırçıllaştırdım işlemek istediğim resmide kağada çizdim ilk önce onu yapıştırdım plexinin üstüne işledim motorla çidim daha doğrusu iş bittikten sonrada plexiye yukarıdan 3 tane diklemesine delik deldim ve led yerleştirdim deliklere bu kadar.
arkadaşım ellerine sağlık süper olmuş bendede ufak plexy var onu işleyecem ama neyle yapıcam bilemiyorum
çok saolun arkadaşlar sende yapmak istiyorsan benim gibi bozuk cd righterı sök motorunu 12 voltla çalışıyo uç kısmınıda biraz penseyle ez çizsin dönerken böle yapabilirsin ben aslında kapaktaki büyük plexiye çizmek istiyodum ama onun için dremel set gerekli hem daha profesyonel our hemde zorlanmassın .
edit : imla
bende öyle bir motor yok ama başka sıradan motorlarda işimi görür sanırım denicem ucunada keskin biş uydurursam süper olur gerçekten hazır yarın okulda yok bu fikri verdiğin için ayrıca saol
çok güze olmuş ama bence plexi yi kapaktan çıkar 180 derece döndür öyle tak(tabii vidalar simetrikse) sol alt köşede daha güzel olur
o parça kapağın üzerindeki plexi değil arkadaşım ayrı bi parça vardı elimde duruyodu öle denemek için üzerine çizdim bi dahaki ay dremel seti alıyorum kapaktaki plexiyi ozaman çizicem