Merhabalar istanbul anadolu yakasında ikamet edipde plexy glassa arayan ve kasanın yan kapağını kestirmek isteyenlere bu hafta sonu gittiğim bir tabelacıyı tavsiye edeceğim. Kadıköye gidipte Çeşmeyi bilmeyen yoktur sanırım boğanın yakınlarında bir yer.Çeşmenin hemen alt sokağında Kuvayi Milliye merkezi var onun hemen yanındaki dükkan benim kasanın yan kapağını kestirdiğim ve plexy glass yaptırdığım tabelacı.
3mm plexy cam ve cm stacker yan kapağının kesilip 2 tane 120 mm fan için yuvarlak delik açılması toplam 20 milyon tuttu.Toplam 40 dakikada tüm işlemler halledildi eğer ihtiyacınız varsa kesinlikle gidin derim.
hmm iyi fiyata yapmış. Bende sadece plexi alıp kesim ve delme işlerini kendim yapacaktım. Peki bir sorum olacak. Benim yan kapağın üst kısımlarında mandalların olduğu kısım kavisli kesilecek. Böyle kesimler yapabiliyorlar mı?
PENTAX K10D & Pentax SMC-DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL ## D-SLR > Terimler & Teknik bilgi ## *Dream as if you will live forever. Live as if you will die today*
Pilleri şarja taktım yakın zamanda yolluyorum resimleri
tşk ederim kardeş sanada zahmet oluyor ama kusura bakma merak işte
Ters dönmekten kastın sanırsam psu'un kasanın içinden kendi içine hava çekmesi,gördüğün gibi üzerinde ızgara var ama oralara kadar uzanan küçük kablolar olsaydı tehlikeli olabilirdi.Kasanın tasarımından dolayı ilk garip gelebilir fakat kasa içi havalandırma çok iyi olduğundan benim için bu biraz daha 2. planda kalıyor.
ногай татар Тюрк Dünün kapıkulu, gönüllü yanaşmaları bugün küstah, arsız saldırganlarıdır...