Şimdi Ara

!! PC DE YAZDIRDIĞIM CD LERİ PS2 NİYE OKUMUYOR ? !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tekken 5 in dosyaları var bunları dvd ye yazdırıyorum fakat alet okumuyor dvd yüzeyi birtanesi mavi , diğeri birazdaha koyu bu yüzden olabilir mi ? neden okumuyor ?

• 4x le mi yazıyorsun? bildiğim kadarıyla 8x ile yazılan dvdleri okuyamıyor ancak emin değilim. bir arkadaşımda ps2 var o hep 4x ile yazıyor.
  • değişik dvd formatlarını dene.dvd-r, dvd+r gibi.tabi düşük hızlarda yazmaya gayret et.
  • yazarken hangi programı kullanıyorsun bence Alcohol 120%'u kullan hazır ps2 profilleri var kolay gelsin
  • bizde arkadaşla boş dwd alırken adamın dedine göre dvd-r olan medya lardan alın dedi konsol a falan oyun yazıcaksanız eğer bide 8 çok fazla 4 le yaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: competitor

bizde arkadaşla boş dwd alırken adamın dedine göre dvd-r olan medya lardan alın dedi konsol a falan oyun yazıcaksanız eğer bide 8 çok fazla 4 le yaz

tamamen dogru, dvd-r medya al bence de! 4x veya 2x ile yaz oyunları!!! program olarak nero burning rom'u kullanıyorum, yazdığım bütün oyunlar calısıyor!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: MK_X

quote:

Orjinalden alıntı: competitor

bizde arkadaşla boş dwd alırken adamın dedine göre dvd-r olan medya lardan alın dedi konsol a falan oyun yazıcaksanız eğer bide 8 çok fazla 4 le yaz

tamamen dogru, dvd-r medya al bence de! 4x veya 2x ile yaz oyunları!!! program olarak nero burning rom'u kullanıyorum, yazdığım bütün oyunlar calısıyor!!!

teşekkürler. hız olarak 4x ve 2x kullandım ama heralde dvd-r olmamasından dolayı böyle oldu.

cd lere baktım arkadaşlar dvd-r kullanmışım ve 4x ile yazdırdım ama okumuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 15 Eylül 2005, 20:05:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS2 müzik CD'si sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar yazdırdığım dosyalr BIN uzantılı fakat nero ile olmuyor alkol programında bunu nasıl yapacazğız ?
  • ben maxell +8 ile yazıyorum 12 hızında hiç bir sorun yok...burada önemli olan dvd yazıncınla uyumlu medya seçmen
  • cd lerı dırek cd copy yapmalısın aynısı basıma geld bılgısayara kopyaladım calıstırmadı ama cd copy yapınca calıstırdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

cd lerı dırek cd copy yapmalısın aynısı basıma geld bılgısayara kopyaladım calıstırmadı ama cd copy yapınca calıstırdı

evet bende senin ilk yaptığını yaptım şu an dosyalar pc de , ordan dvd ye yazdırıyorum ama okumuyor.
  • selam arkadaslar dvd playerim var bu defa ps2 imde dvd seredeyim dedim kaset satıcısından devamlı kiraladıgım pc yazılan backup dvd leri player okuyor seg marka ama ps2 unrablle disc diye bi yazı cıkıyo okumuyo ama backup sarı beyazları dvdleri denedim okuyo aldıgım yere sordum bana cipindendir dedi rus oyun ve dvd leri okur senin cipdendir pcdeki yazılanları okumaz daha iyi cipler vardedi onlardan taktırman gerek onemli degil dvd film seretmek ps2 ama acaba satıcı beni yanlısmı yonlendiriyo saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasar

selam arkadaslar dvd playerim var bu defa ps2 imde dvd seredeyim dedim kaset satıcısından devamlı kiraladıgım pc yazılan backup dvd leri player okuyor seg marka ama ps2 unrablle disc diye bi yazı cıkıyo okumuyo ama backup sarı beyazları dvdleri denedim okuyo aldıgım yere sordum bana cipindendir dedi rus oyun ve dvd leri okur senin cipdendir pcdeki yazılanları okumaz daha iyi cipler vardedi onlardan taktırman gerek onemli degil dvd film seretmek ps2 ama acaba satıcı beni yanlısmı yonlendiriyo saygılar

dostum çeşit çeşit chipler çıktı ama bunlar durup dururken çıkmadı hepsinin bir olayı vardır bence , bilen arkadaşlar açıklama yaprlar.
  • Elinde bir dvd-rom bir de dvd-r olması lazım.Sonra dosyalara hiç dokunmadan dvd den dvd ye kopyalama yap.Öbür türlü dosyaları pc den kopyalamaya çalıştığında sorun çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoNQueRoR

Elinde bir dvd-rom bir de dvd-r olması lazım.Sonra dosyalara hiç dokunmadan dvd den dvd ye kopyalama yap.Öbür türlü dosyaları pc den kopyalamaya çalıştığında sorun çıkıyor.

evet benim öylşe oldu şimdi elimde orjinal tekkende yok kaldık öyle pc deki dosyalarla
  • DVD oyunlarını kopyalarken içindeki dosyaları klasör açıp kopyalayıp dvd ye yakarsanız hiç bir işe yaramaz.
    Bunun için ilk önce eğer ikinci bir dvd rom yoksa DVD nin imajını almanız lazım.(.iso gibi ) Alcohol 120 olabilir.
    Bu imaj dosyasını yine Alcohol 120 ile uygun hız ile sorunsuz bir şekilde yazdırıp oynayabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NetX

DVD oyunlarını kopyalarken içindeki dosyaları klasör açıp kopyalayıp dvd ye yakarsanız hiç bir işe yaramaz.
    Bunun için ilk önce eğer ikinci bir dvd rom yoksa DVD nin imajını almanız lazım.(.iso gibi ) Alcohol 120 olabilir.
    Bu imaj dosyasını yine Alcohol 120 ile uygun hız ile sorunsuz bir şekilde yazdırıp oynayabilirsiniz.

evet öğrenmiş olduk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.